Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Syahrul Ramadan természetfotós örökítette meg ezt az orángután kölyköt, aki mindent megtesz, hogy a fa tetejéről lógva a legjobb teljesítményt nyújtsa.

  Az indonéziai Jakartában megörökített orángutánhoz hasonló egyedek nagyon figyelmesek környezetükre és kíváncsiak. Az orángutánok karja hosszabb, mint a testük és ennek köszönhetően rendkívül jellegzetes mászástechnikát alkalmaznak. Ezt az aranyos látványt figyelve a fotós úgy döntött, hogy megörökíti a vakmerő orángutánt.

  „Láttam, ahogy ez az orángután kölyök sutácskán megpróbál elérni egy ágat, amire felmászhatna – mondta Syahrul – Gyakran csinálja ezt a fajta lógást és átkelést. Jó volt látni, hogy ilyen érdekes mutatványokat csinál, és nagyon boldog voltam, hogy meg tudtam örökíteni.”

 •  

  Pedro Pascal talán még soha nem volt olyan népszerű, mint most.

  lou
  Fotó: YouTube

  A Mandalorian és a The Last of Us sztárja végig söpört az interneten, hamarosan az SNL-ben lesz házigazda, de előtte még beugrott a The Tonight Show-ba is Jimmy Fallonhoz, ahol előkerült egy vicces sztori.

  Pascal ugyanis bevallotta, hogy nagyon izgult amiatt, hogy megkapja Joel Miller szerepét az HBO sorozatában, igy bekapott egy erősebb altatót, hogy át tudja aludni az éjszakát. Azonban miután bekapta a pirulát, érkezett a hívás, hogy övé a szerep, majd el is aludt utána rögtön.

  Másnapra azonban az egészből nem emlékezett semmire, és azt várta, hogy mégis mikor fogják értesíteni a döntésükről.

 • A számos díjat bezsebelt 1997-es Titanic mozifilm megjelenése óta megosztja a nézőket abban a kérdésben, hogy Leonardo DiCaprio karaktere, Jack túlélhette volna-e a katasztrófát.

  jameron
  Fotó: Instagram

  A rendező, James Cameron azonban mindig is kiállt amellett, hogy Jack nem fért volna el az ajtón Rose mellett, holott számos kísérlet ennek az ellenkezőjét bizonyította.

  Az Avatar-filmeket is dirigáló Cameron azonban 25 év után beadta a derekát, és bevallotta: Jack igenis elfért volna Rose mellett, ahol kibírhatta volna addig, míg megérkezik a segítség.

 • 2023-ban  az X-Faktor helyett, a The Voice tehetségkutatójával jelentkezik az RTL csatornája.

  Az X-Faktor 11 évad után megy most szünetre, hogy helyette a The Voice folytassa a tehetségek utáni kutatást, de a nézők nem csak a műsortól kell búcsúzniuk.

  ByeAlex ugyanis bejelentette, hogy úgy érzi elfáradt, ezért elköszön az X-Faktortól, amiben 6 évadon keresztül mentorállta a feltörekvő tehetségeket.

  „Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönnöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covidhelyzet miatt. Ezt észre kell vennem” - írta Alex a Facebookon a bejelentése után, aki összesen négy alkalommal győzött versenyzőjével a műsorban.

  Az énekes szerint jót fog tenni a X-Faktornak a szünet, és úgy gondolja, hogy egy  olyan progresszív zenei reality-t készítettek a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon.

  Az élet ezután sem áll még: az énekes szerint így több ideje lesz a saját zenéjével foglalkozni, illetve könyvet is ír, a koncertekről nem is beszélve.

  ByeAlex már a legutóbbi X-Faktor végén és elhintette, hogy a mostani adás számára egyfajta búcsú, így nem meglepő, hogy most bejelentette a kilépését.