új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • GettyImages-1170001769
    Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

    Azt nehéz eldönteni így hirtelen, hogy ez az önreklámozás oltáránál szégyentelenül feláldozott cukiskodás a gyerek insta lájkokért való eladásával egyenlő-e vagy sem, de az fix, hogy Dwayne Johnson kislányának egyszavas véleménye apjáról, mint Black Adamről elég “menő”.

  • Míg Gyurcsány Ferenc a kocsijában falatozik, az igazságügyi miniszter rendesen megadta a módját a vasárnapi ebédnek.

    Screenshot 986
    Fotó: Facebook

    Varga Judit ma halészlével lakott jól, amit – ahogy az a megosztott fotón látszik – sörrel öblített le. A politikus gyufatésztával ette a levest, amit eme poszt szerzője innen is üdvözöl. Az igazságügyi miniszter persze jól tudja, hogy nem mindenhol így fogyasztják ezt az ételt, fel is tette a kérdést, vajon ki melyik típusú halászléért rajong.

    Szegedi, bajai, mohácsi, szigetközi, paksi vagy balatoni? Önöknek melyik a kedvenc halászlevük?

    – érdeklődött Varga Judit a megosztott fotó mellett.

     Mi is kíváncsiak vagyunk! Szavazzanak, hogy kiderüljön, melyik a legnépszerűbb.

    Melyik a kedvenc halászleve?

  • A színész-humorista a Twitteren osztotta meg a hírt, hogy ott tudta meg, hogy elkapta a Covidot. Ezzel fel is hívta arra a figyelmet, hogy ezt a vírust senki ne akarja elkapni, ezért is buzdít mindenkit, hogy oltassa be magát.

  •  A vasárnap a miniszterelnöknél is a családé.

    Screenshot 987
    Fotó: Facebook

    Úgy tűnik, Orbán Viktor is kiveszi a részét az otthoni teendőkből. A miniszterelnök a vasárnapot unokázással tölti, ahogy az a megosztott – és a kormányfői logóval ellátott – fotó melletti kommentárból kiderül, neki ez a hétvégi beosztása. 

    Hétvégi műszak // Weekend shift

    – tette egyértelművé a képen látottakat magyar és angol nyelven. A vasárnapi menüről egyelőre nincsenek információk.

  • A műsorvezető elmondta, hogy megkeresték a konkurenciától, konkrétan bármit mondhatott volna, megadtak volna neki mindent, akár a fizetése többszörösét is. Ezt állítja a HVG 360-nak adott interjújában. De, amint az mondjuk vasárnap esténként is látszik az Állarcos énekest nézve: Istenes nem ment sehova, maradt az RTL-nél, mert ahogy ő fogalmaz:

    Nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni.

    Arról is kifejtette a véleményét, hogy szerinte mennyire fontos, hogy a nagy követővel rendelkező híresebb emberek merjék kinyilvánítani az őszinte véleményüket. Személy szerint őt nem érdekli, ha egy véleménye miatt veszít több ezer lájkot.

    De 2019-ben is mondott hasonlókat, amikor a Velvetnek adott interjút.

  • Ölbenevős, elvitelre.

    Screenshot 985
    Fotó: Instagram

    A magyar politikusok szeretik megmutatni, mi kerül a tányérjukba. Gyurcsány Ferenc ráadásul azt sem titkolja, hogy nem csak enni, hanem főzni is szeret. Most kiderült, hogyan oldja meg az étkezést, amikor épp úton van.

    Országjárós menü: Rántott csirkecomb, és grillzöldség elvitelre

    – kommentálta a DK elnöke az Instagramján megosztott fotót, amin az látszik, hogy a Kaposváron parkoló kocsijában, a volán mögött ülve igyekszik elfogyasztani az ölébe helyezett finomságokat.

  • Mindjárt itt a Venom 2. részének a bemutatója, ezért folyamatosan promózzák a filmet. A néhány másodperces kis videok nem különösebben izgalmasak, hisz, aki látta a rendes előzeteseket, az látott mindent. De elvétve szoktak lenni új dolgok, amik nem voltak megmutatva a nézőknek. 


    Ebből a rövid videóból például az derül ki, hogy lesz egy rendőr nyomozó is sztoriban, de, ami még érdekesebb, hogy valahol valaki lecsap egy pókot. 

    Na, ezen most el is lehet kezdeni agyalni. Mit jelent ez? Jön Pókember? Vagy ez csak egy béna beetetés? Hamarosan kiderül. 

  • Névtelen7.png
    Fotó: ViralHog / youtube

    A helyszín a vietnami Dong Nai, ahol lencsevégre kaptak egy majmot, ahogy

    egy őzike hátán ülve utazik.

    A majom és az őzike összeszokott párosnak tűnnek, valószínűleg nem ez az első útjuk együtt. Az párosujjú patás egy ponton úgy begyorsít, hogy szinte leesik a kismajom, de úgy szorítja “járművét” mintha nem lenne holnap, így megússza az esést.

  • Bár az igazat megvallva, pontosan ezt várta el tőle mindenki.

    Billy Porter neve leginkább azután került be a köztudatba, miután 2019-ben egymás után kétszer is sokkolta a divat szerelmeseit, először az Oscar-gálán, ahol egy Christian Siriano által tervezett ruhakölteményben jelent meg, majd a Met-gálán, ahol mondhatni egy egyiptomi istenségként tarolta le a vörös szőnyeget.

    Porter egyébként főszerepet játszik a Pose című sorozatban, és mint arról nemrégiben beszámoltunk, az Amazon Hamupipőkéjében is kiemelt szerepet kapott, mint Tündérkeresztanya. Pénteken a "The Elizabeth Taylor Ball to End AIDS" vörös szőnyegén tűnt fel egy szintén nem hétköznapi ruhában, melyet itt nézhet meg:  

  • Megelégelte, hogy midig a szemetesben végzi a hatalmas mennyiségű kikefélt szőr, szóval üzletet csinált belőle. 

    Jane Crewe és hétéves hófehér szamojéd kutyája az elmúlt években nem csak legjobb barátok, hanem üzleti társak is lettek, a nő ugyanis a négylábú elhullajtott szőrét dolgozza fel, hogy pulóvereket, sálakat, sapkákat és egyéb ruhaneműket készítsen belőle. A kutyaszőrből fonott fonalat chiengorának hívják, mely a francia chien (kutya) és az angora szavak összetétele. 

    Crewe elmondása szerint a chiengora a gyapjúhoz képest körülbelül 80%-kal melegebb és sokkal ellenállóbb, néha azonban vegyítik a kettőt, hogy még jobb összhatást érjenek el. Chiengora fonal készítéséhez a szamojéd kutyák a legalkalmasabbak, azonban minden rendben kell legyen a testi és a mentális egészségükkel is, ugyanis ezek azonnal kihatnak a bundájuk minőségére.

    A szőrt csakis keféléssel lehet kinyerni, a birkáknál és alpakáknál bevált szőrvágás itt nem jöhet szóba, ráadásul így a négylábúakat sem terhelik meg, hiszen a szamojédek eleve megkövetelik bundájuk a rendszeres karbantartását.