Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vilmos herceg a fiatalokhoz intézett néhány szót a Föld megmentésével kapcsolatban, ahol arról beszélt, hogy milyen sokáig nem tettünk azért, hogy védjük a bolygót, és ezzel együtt elhanyagoltuk az ő jövőjüket is.

  Az Earthshot díj elsősorban azért alakult, hogy olyan embereket díjazzanak, akik képesek tenni a Föld megóvásáért, 

  Vilmos herceg pedig kijelentette, hogy a következő tíz év során végre tenni is fognak az ügy érdekében.

 • Suvway

  Kirúgták az egyik neves gyorsétteremlánc azon dolgozóját, aki minősíthetetlen videókat készített magáról az étteremben.

  Jumanee Way már csak egy rossz emlék az egyik legnagyobb gyorsétteremlánc, a Subway számára, ugyanis a férfit páros lábbal rúgták ki, miután kiderült, hogy nyers húst tesz a vécéülőkére, illetve

  beleiszik a hűtőbe tárolt italokba, amiket aztán visszatesz a helyére, de előfordult olyan is, hogy rátaposott az ételre, mindezt videóra véve.

  A közzé tett felvételek futótűzként terjedtek az Instagramon és a Redditen, ami egy idő után a Subway figyelmét is felkeltette.

   Way egyébként nem volt rest becsmérelni munkahelyét is, amit szintén videóra vett, majd felrakta a netre. 

  A legtöbb ember, aki megnézte az ominózus felvételeket, nem igazán értette, hogy a férfi mégis miért csinál ilyeneket, akadt, akinek az emberiségbe vetett maradék hite is megingott miatta.

   A Daily Mailnek egyébként megszólalt a történet „főhőse” is, aki elárulta, hogy azért csinál ilyen videókat, hogy ezekkel szerezzen pénzt magának a YouTube és egyéb közösségimédia felületeken.

  Persze nem tagadja, aggódik azért, hogy büntetést kaphat, de mint mondta, minél nagyobb rizikót vállal, annál nagyobbat kaszálhat. 


  Azt hozzá kell tenni, hogy Way az Instagramján több videóban is azt bizonygatja, hogy ezek az akciói egytől egyig előre megjátszottak, amiket különböző felvételekkel is megpróbál alátámasztani.

 • Kanye West a napokban hivatalosan is elvált Kim Kardashiantól, aminek következtében még 60 millió dolláros otthonát is elveszítette.

  A rapper azonban nem búslakodhatott sokáig, hiszen a show nem áll meg.

  A válóperről egyenesen Velencébe repült, ahol egy olasz esküvőn lépett fel. Távozása közben, a helyi repülőtéren kapták lencsevégre talpig Balenciagában, egy erősen halloween-i jelmezre hajazó öltözékben. A teljesen fekete szett részét képezte egy hátborzongató fehér maszk is, ami Kanye egész arcát - még a fülét is - eltakarta, így még az is lehet, hogy nem ő volt a maszk alatt.

  Kifejezetten rémisztő hatást kelt, ahogy a fotósokra sandít a szeme sarkából.