Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekes szerint kellenek a kihívások.

  Új területen próbálja ki magát Balázs Pali. Az énekes rádiós műsorvezetőként teszi próbára magát, ám leszögezte: a zenei pályával nem hagy fel.

  „Elindítok egy saját rádióműsort! Ez újdonság az életemben, de nem jelent pályaváltást! Ugyanúgy énekelek, fellépek, dalt szerzek. A rádiózás a szabadidőmből megy el, amikor egyébként biciklizni, focizni, hajókázni szoktam, na meg kirándulni. Ez is egyfajta kirándulás lesz, csak nem a természetben, hanem a rádiózás világában.”

  A beszélgetős rádióműsor ötlete onnan jött, hogy egy alkalommal az újpesti focista fiúkkal tartottunk haza, a buszban pedig vég nélkül ment a sztorizgatás. Rájöttem, ezeknek az embereknek annyi érdekes, tanulságos története van, amit érdemes lenne a nagyközönség elé tárni!

  – mesélte a Metropolnak az énekes.

  A Két félidő Balázs Palival című portréműsor szombaton debütált.

 • A sors furcsa fintora, hogy neki is vannak gyerekei.

  Hatalmas port kavart, és sokakat nagyon fel is háborított az egyik felhasználó a TikTokon azzal a kijelentéssel, miszerint perbe fogta a szüleit, amiért azok annak idején nem kérdezték meg tőle, hogy egyáltalán meg akar-e foganni, vagy világra akar-e jönni. Kass Theaz szentül meg van győződve arról, hogy etikátlan nem megkérdezni erről a születendő babát, s bár már neki is vannak gyerekei, meglátása szerint más örökbe fogadni, mint szülni.

  A legutóbbi videómban említettem, hogy elmentem ruhát vásárolni a gyerekeimnek, és sokan megdöbbentek, amikor azt hallották, hogy gyerekeim vannak, mivel bepereltem a szüleimet, amiért az engedélyem nélkül hoztak világra. Tudom, hogy korábban azt mondtam, hogy etikátlan gyereket vállalni, de az más, amikor örökbe fogadsz... Mert nem az én hibám, hogy itt vannak

  – magyarázta Theaz, hozzátéve, az örökbefogadással felvállalja az anyaság felelősségét, és segít a gyerekeinek, akiket ezáltal „etikus módon” kapott.

  A fiatal nő a terhes nőket arra kérte: forduljanak egy pszichés médiumhoz, hogy felvehessék a kapcsolatot születendő gyermekükkel, és kérdezzék meg, hogy meg szeretnének-e születni. Viccesen azt is kiemelte, életfeladatának tekinti, hogy a gyerekeket arra biztassa, hogy bepereljék a szüleiket annak érdekében, „hogy ne kelljen dolgozniuk”.

  (via life)

 • A fitneszlady elárulta, mi a titok.

  Eshet az eső, és fújhat a szél, Rubint Réka ítéletidőben sem hagyja ki az edzést. A fitneszedző újból bebizonyította, hogy egy igazi energiabomba, hiszen utazása alatt sem keres kibúvókat a napi edzés alól. Jelenleg a montenegrói Kotorban tartózkodik, ahol a futás és a súlyzós edzés is a program része.

  Tegnap szakadó esőben végeztünk az edzéssel. Tudod, hogy mi a titok?! Akard mindennél jobban! Ne a kifogásokat keresd, és ne azokat, akikre mutogathatsz, hogy neked miért nem sikerül. Mindegy, hogy esik, vagy fúj a szél, süt a nap, éhes vagy, vagy fáradt... Te kellesz hozzá! Mindig! Mindenhez! Csináld! Mert a sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van

  – üzente követőinek Rubint.

  @rubint.reka Tegnap szakadó esőben végeztünk az edzéssel🙃 Tudod, h mi a titok?! Akard mindennél jobban! Ne a kifogásokat keresdés ne azokat, akikre mutogathatsz, hogy neked miért nem sikerül?! Mindegy, hogy esik vagy fúj a szél, süt a nap, éhes vagy, vagy fáradt …. TE kellesz hozzá! Mindig! Mindenhez! Csináld! Mert a sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van❤️ #fy #alakreform #run #running #montenegro ♬ Sport Motivation(308214) - TimTaj
 • Úgy fest a bazsarózsák között, akár egy Disney-hercegnő.

  Bugyi településénél, pontosabban Csizmadi Imre káprázatos bazsarózsa-ültetvényénél készült Vasvári Vivien legfrissebb fotósorozata. A modell-üzletasszony ezúttal azért állt kamera elé, hogy megörökíthessék gömbölyödő terhespocakját, amelyet az egyedi, nyitott hátú és ragyogó Berta Privée ruhája szépen ki is emel.

  Mint ismert, Vasvári Vivien a harmadik gyermekével várandós. Családja ezúttal egy kisfiúval bővül, akit férjével, Bodnár Zsigmonddal már nagyon várnak. A baba nemét közös énekléssel leplezték le néhány héttel ezelőtt egy különleges, esküvővel egybekötött babaváró buli keretein belül.

  „Őszinte leszek, imádom a pocakomat!” – jegyezte meg.