Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Utoljára három évvel ezelőtt, az első budapesti Philipp Plein üzlet megnyitójakor járt hazánkban.

  GettyImages-893164976
  Fotó: Kristy Sparow / Getty Images Hungary

  A divatpápa október 22-én érkezik Budapestre, mint kiderült, a LifeTV Frizbi című műsorának a vendége lesz, majd a róla elnevezett budapesti üzletébe is ellátogat.

  A német származású, jelenleg Monacóban élő tervező a divatipar egyik legsikeresebb embere. 1998-ban alapított márkájával ott van a világ 100 legnagyobb gyártói között.

  A divatvilág kulcsszereplőjeként, olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Mischa Barton, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Rita Ora, Naomi Campbell, Iggy Azalea, Grace Jones, Theophilus London, Fergie, Chris Brown, Jeremy Meeks és Paris Hilton. Luxuskollekciói a csillogás és a tündöklés jegyében készülnek, melyeket fényűző divatbemutatókon mutat be.

 • Sophie Giles, viselkedés tanácsadó arra figyelmezteti a szülőket, hogy milyen rossz hatással lehet a gyerekekre a TV-ben látható műsorok, ilyen például az elsőre ártatlannak tűnő Peppa malac is.

  A szakértő szerint a rajzfilmben látható malac apuka,

  például kifejezetten lekezelő hangnemben beszél (legalábbis az angol szinkronban), de a többi karakterrel sem elégedett, illetve nem érti, hogy a rendező ezt hogyan engedheti így ki a kezéből.

  Szerinte nagyon is félreérthetőek a rajzfilmben látottak a gyerekek számára, aki nem mellesleg imádják a mesét.

  Giles arról is beszélt, hogy a szülőknek kellene elsőként látni az adott műsort, mielőtt megmutatják azt a gyerekeiknek is.

  Egyébként nem csak Peppa malaccal vannak gondjai, de szerinte a Mancsőrjárat kutyusai, vagy épp Sam, a tűzoltó is negatívan hathat a kicsikre.

 • Vilmos herceg a fiatalokhoz intézett néhány szót a Föld megmentésével kapcsolatban, ahol arról beszélt, hogy milyen sokáig nem tettünk azért, hogy védjük a bolygót, és ezzel együtt elhanyagoltuk az ő jövőjüket is.

  Az Earthshot díj elsősorban azért alakult, hogy olyan embereket díjazzanak, akik képesek tenni a Föld megóvásáért, 

  Vilmos herceg pedig kijelentette, hogy a következő tíz év során végre tenni is fognak az ügy érdekében.

 • Suvway

  Kirúgták az egyik neves gyorsétteremlánc azon dolgozóját, aki minősíthetetlen videókat készített magáról az étteremben.

  Jumanee Way már csak egy rossz emlék az egyik legnagyobb gyorsétteremlánc, a Subway számára, ugyanis a férfit páros lábbal rúgták ki, miután kiderült, hogy nyers húst tesz a vécéülőkére, illetve

  beleiszik a hűtőbe tárolt italokba, amiket aztán visszatesz a helyére, de előfordult olyan is, hogy rátaposott az ételre, mindezt videóra véve.

  A közzé tett felvételek futótűzként terjedtek az Instagramon és a Redditen, ami egy idő után a Subway figyelmét is felkeltette.

   Way egyébként nem volt rest becsmérelni munkahelyét is, amit szintén videóra vett, majd felrakta a netre. 

  A legtöbb ember, aki megnézte az ominózus felvételeket, nem igazán értette, hogy a férfi mégis miért csinál ilyeneket, akadt, akinek az emberiségbe vetett maradék hite is megingott miatta.

   A Daily Mailnek egyébként megszólalt a történet „főhőse” is, aki elárulta, hogy azért csinál ilyen videókat, hogy ezekkel szerezzen pénzt magának a YouTube és egyéb közösségimédia felületeken.

  Persze nem tagadja, aggódik azért, hogy büntetést kaphat, de mint mondta, minél nagyobb rizikót vállal, annál nagyobbat kaszálhat. 


  Azt hozzá kell tenni, hogy Way az Instagramján több videóban is azt bizonygatja, hogy ezek az akciói egytől egyig előre megjátszottak, amiket különböző felvételekkel is megpróbál alátámasztani.