Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem lehet nem imádni a színészt!

  Keanu Reeves szerénysége és kedvessége már-már kultikus státuszba emelte a színészt, aki ennek ellenére újra és újra bebizonyítja, tényleg aranyból van a szíve. Most épp egy, a John Wick 4. utolsó forgatási napjáról kiszivárgott videótól olvadozik az internet: Reeves a stábtagok gyűrűjének közepére állva köszöni meg mindenki munkáját.

  „Nagyon különleges itt lenni. Mármint nézzetek körül” – kezdte Reeves a valóban lenyűgöző helyszínre mutatva.

  „De nem csak a hely a különleges, hanem minden ember, mindenki. Nagyon örülök, hogy ennyi nagyszerű emberrel és művésszel találkozhattam. Szóval nagyon köszönöm a támogatásotokat, és szeretek mindenkit! John Wick 4.!” – mondta a filmsztár, szavait pedig tapssal köszöntötték kollégái, amihez aztán ő is csatlakozott.

  @leoninep Keanu Reeves being humble and thanking the Crew after finishing filming in John wick 4 #keanureeves #johnwick4 #johnwick #keanuereevesjohnwick ♬ original sound - leonine
 • Képernyőfotó 2023-03-26 - 16.26.29.png
  Fotó: instagram

  Jó hírünk van minden Simpson család-rajongónak, aki valaha megpróbálta már emberként elképzelni az ikonikus sorozat tagjait: nem kell többet túráztatni a fantáziáját! Egy online grafikus ugyanis a Photoshop és a mesterséges intelligencia segítségével most megalkotta valamennyi szereplő „élő” mását, amire nem biztos, hogy fel voltunk készülve, mindenesetre többé nem tudunk ugyanúgy nézni a rajzfilmfigurákra, mint korábban.

  „Nagyon tetszik, ahogy Moe Szyzlak, Ned Flanders és Milhouse Van Houten sikerült, mert eleinte úgy hittem, nagyon nehéz lesz valós életbe ültetnem a Simpsons-féle rajzstílust, de végül elég könnyen felismerhetők lettek” – magyarázta Hidreley Diao.

 • A rendező korábban még nem készített ilyen hosszú mozit.

  Megdöntheti saját rekordját új, Oppenheimer című filmjével Christopher Nolan. Egyelőre nem megerősített, de bennfentes források szerint a rendező júliusban érkező új mozija minden korábbi produkciójánál hosszabb, közel 3 óra játékidőnyi lehet. Az eddigi csúcstartó Nolan munkásságában a Csillagok közt volt a maga 2 órájával és 49 percével. A nyári premierig persze még bőven módosíthatnak az életrajzi ihletésű történeten, így meglehet, hogy nem lesz trónfosztás – mindenesetre nagyobb lélegzetvételű filmre kell majd minden nézőnek számítania.

  A történet J. Robert Oppenheimer fizikusról, illetve az amerikai atombomba feltalálásáról szól, a címszereplő Cillian Murphy által alakított karakternek azonban nemcsak a találmány fizikai létrehozásával kell megküzdenie, hanem ennek emberi és morális hátterével is. Természetesen Nolan ezúttal sem aprózta el, olyan nagy nevekkel töltötte fel filmjét, mint Rami Malek, Florence Pugh, Robert Downey Jr. vagy épp Emily Blunt.

  (via IGN)

 • Ezúttal ráadásul kétszer annyit, mint 2020-ban.

  Képernyőfotó 2023-03-26 - 15.54.06.png
  Fotó: Facebook

  Raymond Harrington elöl állhatott, amikor a szerencsét osztogatták, legalábbis mással nem igazán lehet magyarázni, hogy három éven belül most másodjára nyert milliókat szerencsejátékkal.

  A virginiai férfi először egy jól kitöltött lottószelvénnyel húzott be nem kevesebb mint 125 ezer dollárt, azaz 44,6 millió forintnak megfelelő összeget, majd most, három évvel később újból kegyeibe fogadta Fortuna. Ő lett a Diamond Bonus Crossword nevű kaparóssorsjegy-játék főnyereményének boldog tulajdonosa, egészen pontosan 107 millió forintnyi dollár ütötte a markát. Erre a 24.hu szerint 1:979.200 volt az esély, és maga a férfi sem számított rá: mint mondta, maximum 200 dollár körüli összegben reménykedett.