Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fotón a királyi pár, valamint a tórnörökös és felesége mosolyognak.

  Új hivatalos fotót osztott meg a Buckingham palota a királyi családról. A II. Erzsébet temetése előtti napon, szeptember 18.–án készült képen csak a legszűkebb család látható – III. Károly király, felesége, Kamilla királyné, valamit Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné. Bár a gyászidőszak miatt mindannyian fekete ruhát viselnek, a kamerába már mosolyogva néztek:

 • A gyógyító terapeuta és modell, Emma Lou Nottinghamshire-ből egy szertartás keretében elpusztította esküvői ruháját, ezzel a cselekedettel választva el magát egy érzelmileg bántalmazó házasságtól. Emma 2018 decemberében, 30 évesen vált el, tíz évig voltak együtt a férjével, ebből négy és fél évig voltak házasok. A feleség állítása szerint a házasság nagyon mérgező volt, a pár folyamatosan veszekedett. Emmánál 2009-ben fibromialgiát diagnosztizáltak, ami egy hosszú távú állapotromlás, kiterjedt fájdalmat okoz a testben és rendkívüli fáradtságot.

  A diagnózis jelentős megterhelést jelentett munkájára, mentális egészségére és kapcsolatára. Ekkor elmondása szerint a házassága érzelmileg bántalmazóvá vált.

  Emma a háziorvosától kért segítséget, akitől támogatást kapott a férje elhagyásához. A Women’s Aid segítségével sikerült saját lakáshoz jutnia és elhagynia a férjét. Emma ekkor kezdte meg az önfelfedező utazást, spirituálisan gyógyította magát, tanácsadás, reiki és kristályok segítségével. A „reiki” egy olyan gyógyító technika, ahol a terapeuta érintéssel energiát juttat a páciensbe, aktiválva a természetes gyógyulási folyamatot és helyreállítva az egészséget.

  A nő egyik barátnője arról mesélt neki, hogy sikertelen házassága után hogyan tette tönkre az esküvői ruháját. Emma úgy döntött, hogy ez valami olyasmi lenne, amit ő is megtenne, és előállt az ötlettel, hogy a 800 fontos esküvői ruháját porfestékkel fújja le, hogy ezzel visszahozza a színeket az életébe. Emma egy fotózást szervezett a nottinghami Wallaton Parkban, hogy megemlékezzen az esküvői ruhája tönkretételéről. A fotósorozatot itt tudja megtekinteni:

 • warcmachine
  Fotó: Instagram

  Eredetileg a Disney+ kínálatába érkezett volna az Armor Wars címre keresztelt sorozat, amiben a főszereplő Tony Stark legjobb barátja, a Don Cheadle által megformált Rhodey Rhodes lett volna középpontban.

  A bejelentés óta azonban nagy volt a csend a projekt körül, nem is szerepelt az MCU elkövetkezendő filmjei és sorozatai között, ami már önmagában furcsa volt az embereknek.  Nemrég azonban kiderült, hogy az egyelőre megjelenési dátum nélküli Armor Wars nem sorozat, hanem a 6. fázis filmjeként érkezik a mozikba.

 • Néhányan már az énekesnő mentális egészségéért aggódnak.

  Doja Cat egészen különös sminkben érkezett meg a minap a Monot divatház párizsi bemutatójára: fehérre és kékre festették az egész arcát, szájára pedig vörözs rúzst kapott. Az énekesnő (vagy sminkese) insipirációja egyelőre nem ismert pontosan, de a róla készült fotókra eléggé rácsodálkoztak az internetezők is, akik közül a legtöbben azt találgatták, Csillagok háborúja- vagy Avatar-karakterre hasonlít-e jobban, míg másoknak Az ötödik elem című film ugrott be Doja arcát látva.

  „A férfi a második képen pont úgy bámulja őt, ahogy mi most mind” – viccelődött az egyik kommentelő, többen azonban inkább aggodalmas hangvételű hozzászólásokat írtak. A popsztár nemrég leborotvált a haját és a szemöldökét is, így attól tartanak, mentális problémákkal küszködhet, vagy legalábbis nagyon nehéz időszakon megy most keresztül.