Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Videó is készült az esetről.

  Eléggé kikerekedett Taylor Swift chicagói koncertközönségének a szeme a minap, amikor az énekesnő váratlanul köhögni, majd öklendezni kezdett a színpadon. A furcsa jelenetet levegőért kapkodva próbálta megmagyarázni az énekesnő:

  „Lenyeltem egy bogarat. Nagyon sajnálom” –  takargatta arcát Swift, aki rém kínosan érezte magát a történtek miatt. Szerencsére gyorsan és frappánsan lereagálta a szituációt.

  Finom volt. Van arra bármi esély, hogy ezt senki sem látta? 

  – viccelődött utána a popsztár. A jelenetről készült videót már több százezren látták a Twitteren.

  „El tudjátok hinni, hogy egy bogár elment az Eras turnéra, és találkozott Taylor Swifttel, amíg én nem?” – írta a posztot feltöltő rajongó a felvételéhez.

  (via 24.hu)

 • Elég drága ízlése van.

  „Mi van a táskámban?” videót készített a TikTokra Kylie Jenner, dizájnertáskájának tartalma pedig sokakat meglepett. A The Kardashians sztárja ugyanis ahelyett, hogy blokkokat, parfümöt vagy rágógumit kapott volna elő 4500 dolláros (1,55 millió forintos) Bottega Veneta táskájából, egy gyerekeknek való Rolexet is előrántott. 

  Stormi kicsi órácskája is itt van

  – mutatta fel a karórát, amely a Page Six szerint 40 ezer dollárba (13,79 millió forintba) kerül. 

  Igazából az enyém volt, de egyszer egy szülinapi partin ezt viselte. Nézzétek, milyen kicsi a csuklója! Aztán már nem kellett neki

  – mesélte a kétgyermekes anyuka, akit a kommentelők nem kíméltek, mondván, hogy mi szüksége lehet egy ötéves kislánynak egy ilyen drága kiegészítőre.

  Azért fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy nem nézte át a táska tartalmát, mielőtt elkezdte volna felvenni a videót, ezért követői nyugodtan elhihetik, hogy a sminkmogul saját márkájának termékeit, így például a kézfertőtlenítőt is, a mindennapokban is használja.

  Ha látni szeretné, mi lapul még Kylie Jenner dizájnertáskájában, kattintson ide és ide.

 • A katasztrófavédelem a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy vízelvezető csatornába szorult egy hód még múlt péntek éjjel Érden, a helyi víztározónál.

  Fotó: Facebook
  Fotó: Facebook

  A bajba jutott állatot az állatvédők sem tudták kimenteni, ezért kérték a katasztrófavédelem segítségét. Az érdi hivatásos tűzoltók lezárták a csatornaszemeket, majd vízzel elárasztották a csatornát. A vízzel telt csatorna másik végénél sikerült sérülés nélkül kimenteni a hódot, akit ezután az állatvédők biztonságos helyre szállítottak.

  A tűzoltókat oly mértékben megihlette a mentés, hogy rímbe is foglalták az eseményt:

  Robin Hód Érden

  Volt egy Hód, a Robin,

  Nem ült soha trolin…

  Erdőszélen, folyóparton,

  Ágat rágott, nem volt pardon!

  Elromlott az iránytűje,

  Érdnek fordult, hegytetőre!

  Csatornába tévedt szegény,

  Tűzoltók vitték haza a legényt!

 • Jakupcsek Gabriella ismét nagymama lett!

  A műsorvezető az örömhírről Instagram-oldalán számolt be, ahol egy képet is megosztott, amin éppen a karjában tartja unokáját. Jakupcsek fiatalon vállalt gyerekeket, mindkét fia, Bálint és Marcell azóta maguk is szülők lettek, és egy-egy unokával ajándékozták meg. Harmadik gyermekét már 46 évesen hozta világra, lánya, Emma most 14 éves.

  A legszebb pillanatok egyike… megszületett a kisebbik fiam legkisebb fia. Elolvadok…

  – írta bejegyzésében Jakupcsek Gabriella, amit ide kattintva tekinthet meg.