16:00, November 30.
Ausztrália 0
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 0
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30.
Lengyelország 0
Argentína 0
974 Stadion C csoport
20:00, November 30.
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mintha Skandináviában maradt volna a másik fele.

  london
  Fotó: Twitter

  Esélyesen pályázhatna a világ legrondább karácsonyfája címre a londoni Trafalgar téren felállított fenyő, amit a hét elején, Norvégiától érkezett ajándékként. Ez a tradíció 75 évvel ezelőttre, egészen 1947-ig nyúlik vissza, és bár eredetileg a második világháború alatti támogatást köszönték meg így a skandinávok, kezd úgy tűnni, mintha mostanság direkt megszívatnák az angolokat, az idei örökzöld ugyanis méltó utódja lett a híresen csúf tavalyinak, sőt, egyesek szerint talán még annál is nyeszlettebb.

  Nem is kellett sok, hogy az internet egy emberként kezdjen nevetni szerencsétlen fenyőn, ami rögtön a Twitter és más közösségi oldalak sztárja lett. Volt, aki azt pedzegette, valaki bizonyára felbosszantotta a norvégokat, egyesek azzal viccelődtek, biztos kézipoggyászként adták fel, azért ilyen viseletes, míg más azt írta, csinos a fa, de érdekelné, hol van a másik fele. 

  A leglátványosabb poszt talán mind közül mégis az, amelyik a 2008-as fával hasonlítja össze az ideit:

   (via RTL)

 • Bár az internetezők egyáltalán nincsenek elragadtatva Billie Eilish és új kedvese, Jesse Rutherford kapcsolatától (főleg a köztük lévő közel 11 év korkülönbség miatt), az énekesnő, úgy tűnik, boldogabb, mint valaha. Erről ő maga mesélt a Vanity Fairnek adott friss interjújában, amit egyébként minden évben megismétel, immáron zsinórban hatodjára.

  „Sikerült eljutnom egy olyan pontig az életemben, hogy nemcsak ismer engem a legszexibb élő ember, de még fel is szedtem” – kezdte izgatottan Eilish, aki még most sem hiszi el teljesen, hogy a The Neighbourhood frontemberével randizik.

  „Jesse Rutherford! Összejöttem vele, én bizony! Megszereztem őt!” – nevetett a popsztár, aki ezután meg is tapsoltatta magát a stábtagokkal.

  Mint mesélte, rengeteg a közös bennük új párjával, például az, hogy az érintés a szeretetnyelvük, így nagyon sokat jelent számára, ha fizikailag is közel tudhatja magához barátját. Ezen kívül fontosnak tartja, hogy Rutherford tiszteli a szabadság, illetve a személyes tér iránti vágyát is, megbízik benne, és legalább annyira csodálja őt, mint fordítva.

  „Nagyon boldog és izgatott vagyok! Engem nagyon inspirál ez a személy, és tudod, őt is inspirálom én, ami király dolog” – vallotta be Eilish.

 • Képernyőfotó 2022-11-30 - 6.29.00.png
  Fotó: TV2

  Azonnali hatállyal hazaküldte A Nagy Ő műsorából Beát Árpa Attila, miután kiderült, a versenyzőnek erotikus tartalmai is fellelhetőek az interneten. A nő bevallotta, súlyos anyagi gondok miatt élt korábban ezzel a pénzkeresési módszerrrel, a felnőttfilmes múlt azonban egyáltalán nem fér bele a színésznél, így Bea sorsa is megpecsételődött.

  „Az én páromnak nem lehet ilyen mútlja, és ilyen foglalkozása. Ez nálam sajnos teljesen kizárt” – magyarázta Árpa, aki ugyan nagyon megkedvelte a hölgyet, de semmi esélyt nem látott arra, hogy ennek fényében is folytathassa vele az ismerkedést, így még a rózsaceremónia előtt, „fű alatt” távoznia kellett.

 • Igazi piaci résre bukkant a JoiPaw nevű startup, akik az emberek helyett, a kutyáknak készítenek videojátékokat.

  gugya
  Fotó: YouTube

  A kezdeményezés nem csak azzal a céllal indult, hogy megmutassák mennyire okosak a kutyusok, de ezzel együtt a négylábúaknál diagnosztizált demenciát is kutatnák.

  A videojátékkal szórakozó kutyusról egy videót is megosztott a cég: