Orsolya
10 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1205196725
  Fotó: Rich Fury/VF20 / Getty Images Hungary

  Kanye West együtt kávézott Donald Trump egykori ügyvédjével, Michael Cohennel, ebben a hónapban már második alkalommal. Azonban nem is ez az érdekes a történetben, hanem az, hogy Kanye egy bizarr, gumimaszkban ült végig, azzal a céllal, hogy az emberek ne ismerjék fel. 

  Cohen megszólalt az eset után a Page Sixnek is, ahol elmondta:

  A maszk célja az lett volna, hogy az emberek ne ismerjék fel Kanyet. Tíz perccel azután, hogy leültünk, megjelent egy rakás ember, akik fotózkodni akartak, vagy csak köszönni, így Kanye felhúzta ezt a maszkot, hogy elvegyüljön a többiek között, ami bármennyire is fura, de nem igazán sikerült.

  Mint kiderült egyébként, Kanye gyakran húzza magára az álarcot, hogy biztonságiak nélkül is, szabadon tudjon az utcákon sétálni.

 • Pontosan nem tudni, hogy milyen okokból, de a Disney hátrébb tolta az Örökkévalók és a Pókember: Nincs hazaút című filmjei után következő Marvel-premiereket és az Indiana Jones ötödik részének bemutatóját is. Utóbbit ráadásul majdnem egy teljes évvel.

  Ezek alapján az MCU-ba érkező új filmek ekkor kerülnek majd a mozikba:

  Az Indiana Jones ötödik része 2022-re volt tervezve, ennek premierjét a Disney 2023. június 30-ra halasztotta el. Az Indiana Jones ötödik részének forgatásáról az IGN közölt egy pár fotót, ezek alapján a lap megkockáztatják, hogy időutazós vonal is lesz a sztoriban.

  A Variety szerint arról lehet szó, hogy a Marvel Studios túlvállalta magát, azért variált a premierdátumokkal a Disney. A lapnak a stúdió vezetője, Kevin Feige annyit mondott, változások történtek a filmek készítése során, és mivel megtehetik, ezért inkább variáltak a dátumokkal.