új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Korábban az Index is megírta, hogy a Riverdale című sorozat szépfiúja, KJ Apa apai örömök elé néz.

    GettyImages-876415994
    Fotó: Jeff Kravitz/AMA2017 / Getty Images Hungary

    A 24 éves színész és modell párja még tavaly jöttek össze, májusban pedig sejtelmes fotókat osztottak meg Clara Berry gömbölyödő pocakjáról. A hír bejelentése után már nem voltak annyira szégyenlősek, Clara Instagram-oldalán rengeteg képet láthattunk a kismamáról.

    A hírt is a modell jelentette be, az alábbi képpel:

    A kisfiú alig négy napja született, és a Sasha Vai Keneti Apa nevet kapta.

  • Már jó ideje Megan Fox és Machine Gun Kelly szexuálisan túlfűtött kapcsolatától hangos a külföldi sajtó, de tesznek is azért, hogy az emberek beszéljenek róluk.

    GettyImages-1339924339
    Fotó: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021 / Getty Images Hungary

    Legutóbb az idei VMA vécéjében alakítottak a szintén megosztó Travis Barker és Kourtney Kardashian páros társaságában, ez pedig már a követőik szerint is egyre kellemetlenebb.

    Megan új szokásává vált az is, hogy ‘daddynek’, vagyis ‘apucinak’ hívja négy évvel fiatalabb párját, ami már kezd nagyon kínossá válni. A becenevet korábban nyilvánosan is használta, azóta pedig minden egyes képénél feltűnik daddy.

    Követői most arra kérik a színésznőt, hagyja abba a szerintük már gyomorforgató becenév használatát, amire szerintük biztosan MGK kérte meg, de már nagyon unalmas.

  • Az éneklés és színészkedés mellett már párkapcsolati tanácsadóként is tekinthetünk a 27 éves Harry Styles-ra.

    GettyImages-1203531087
    Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

    Harry előző héten épp a minnesotai St. Paulban lépett fel, amikor kiszúrta az egyik rajongója tábláján a

    Rá kellene írnom?

    feliratot és úgy döntött megválaszolja a kérdést. Először megkérdezte a közönséget, hogy szerintük mit kellene tennie a lánynak, amire válaszul hangos fujjolásba kezdett a tömeg. Miután megérdeklődte, hogy kedves-e hozzá az illető, ennyit mondott:

    Véleményem szerint, ha kellene, nem lenne kérdés. 

    Majd elkezdett viccelődni azon, ahogy az emberek túlgondolják, hogy ráírjanak-e arra, aki tetszik nekik. Végül egy, a Szerelmünk Lapjai című filmből vett idézettel zárta szavait:

    Az én személyes véleményem az, hogy ha játszmázás van, akkor az szemét, szemét, szemét! Nem neked való!

    Harry tanácsai gyorsan elterjedtek Twitteren és TikTokon, és remélhetőleg minél többen hallgatnak majd rá.

    (Forrás: Indy100)

  • Lehet számolni a napokat november 19-ig, érkezik ugyanis a Netflixre a kultikus animesorozat, a Cowboy Bebop élőszereplős változata. Az utóbbi hetekben több fotót is kaptunk a sorozatról, azaz a szereplőkről, illetve mostanra megjelent az intró is, amely a rajongók számára meglehetősen ismerős lehet. Nemcsak a képi világa, hanem a zenéje miatt is.

    A 90-es évek végén berobbant Cowboy Bebop című anime története 2071-ben játszódik. Néhány fejvadász hétköznapjait követhetjük nyomon, akik a Bebop nevű űrhajójukkal járják be a Naprendszert. Vicces, olykor szomorkás, noiros történetekben bontakoznak ki a sorozat karakterei. A főszál az egyik főszereplőhöz, Spike Spiegelhez kötődik: rejtélyes múltjának „szellemei” rendre felbukkannak és nem eresztik, folyton emlékeztetik rá, hogy van még mit lezárnia.

    Mindezt most átcsomagolva, élőszereplős változatban kaphatjuk meg, és bár a sorozat alkotói nem egy az egyben akarták lemásolni az animét, az eddigi promóciós anyagok alapján azonban igyekeztek alaposan a rajongók kedvében járni. (Korábban itt írtunk bővebben a szereplőkről és a sorozatról.)

    A napokban megjelent sorozat intrója és az animációs széria főcíme között szembetűnő a hasonlóság, a főcímzene pedig ugyanaz. Az alkotók nyilatkozatai szerint igyekeztek hűek maradni a Cowboy Bebop hangulatához. Az eddig látott másfél percben ez sikerült is, remélhetőleg a teljes sorozatban sem kell majd csalódniuk a rajongóknak.

  • Két ember letartóztattak egy birminghami klubban, miután autóval hajtottak be a P.O.D. zenekar koncertjének helyszínére.

    A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak szeptember 21-én, nem sokkal este fél 11 előtt zúzták be kocsijukkal a Zydeco Bar nevű szórakozóhely bejáratát.

    Az elkövetők az ütközés után elmenekültek a helyszínről, de nem sokkal később sikerült őrizetbe venni őket.

    A bárban többen is elmondták, hogy a sofőrt a koncert közben kirúgták a szórakozóhelyről, aki emiatt olyan dühös lett a biztonsági őrre, hogy autóba ült és így próbálta meg elgázolni a férfit. Szemtanúk szerint az őrnek nem esett komolyabb baja, de többen is látták, hogy vérzik.

    Egy személyt azonban kórházba is kellett szállítani.

    (Forrás: Blabbermouth)

  • A Bridgerton első évadának sikere után várható volt, hogy lesz második évad (sőt, 3. és 4. is), amit végül idén januárban megerősített a Netflix is.

    Ugyan a sorozat nagy kedvence, Regé-Jean Page ebben már nem szerepel, azért a többi szereplő története folytatódik, ezúttal az örök agglegény Anthony Bridgerton készül házasodni.

    Az első előzetes egyelőre még várat magára, így egy beharangozóval kell beérniük a Bridgerton-fanoknak, amiből igazán nem is derül ki semmi lényeges.

    A premier 2022 tavaszán várható.

  • Végre a legfiatalabb Jenner lánnyal is elkészítette a Vogue magazin a mára már ikonikussá vált "73 questions" című videóinterjút.

    Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.54.16.png
    Fotó: Vogue / youtube

    Kylie a luxusházának ajtajában fogta a magazin stábját, az öltözködést pedig nem vitte túlzásba: egy szürke topot viselt egy bézsszínű kabáttal, mely tökéletesen kihangsúlyozta az anyuka egyre csak növekedő pocakját. Mint arról az Index is beszámolt, hosszantartó titkolózás és rejtőzködés után Kylie szeptember elején vállalta fel, hogy valóban második gyermekével várandós. 

    Akárcsak a első gyermekének, Storminak, a hamarosan megszülető második jövevénynek is a rapper, Travis Scott az édesapja, akivel egy rövidebb, viharosabb időszak után most ismét megtalálták az összhangot. Az interjúban többek között szóba került, hogy milyen kapcsolatot ápol Kylie a testvéreivel és hogy melyek a jövőre néző tervei. 

  • A kezdeti titkolózás után egy ideje már nem szégyenlősködik Jennifer Lopez és Ben Affleck.

    Nemrég megvolt közel két évtized után az első vörös szőnyeges megjelenésük, majd a Met-gálán csókolóztak a kameráknak, valamilyen oknál fogva maszkban.

    Az 52 éves énekesnőt és 49 éves színészt legutóbb vasárnap kapták lencsevégre New York utcáin, ahol nem tudták türtőztetni magukat és vad csókcsatába kezdtek. A pár állítólag a Nagy Almában találkozott újra, JLo Global Citizen Live koncertje után, valószínűleg a néhány napos távollét miatt örültek meg ennyire egymásnak.

  • A 21 éves énekesnő már többször bizonyította, hogy ha valami újba kezd, azt maximális erőbedobással teszi.

    Így volt ez szombaton, a Dancing With The Stars első élő adásában is.

    Tóth Andi és párja, Andrei Mangra - Gabriela Spanic korábbi partnere - jól összeszoktak a két hónapos felkészülés alatt, ami közös táncukon is meglátszott. Elsőként a tangót választották, amit olyan fegyelemmel és profizmussal adtak elő, hogy nemcsak a többi versenyzőnek, de zsűrinek is leesett az álla.

    Végül 36 ponttal ők kerültek a versenyzők listájának élére.

  • Ahogy korábban megírtuk, Rod Stewart a napokban Magyarországra látogatott.

    Képernyőkép 2021-09-27 094800.png
    Fotó: Instagram

    Feleségének posztja szerint egy titkos koncertet is adott Magyarországon az énekes, ami – miután nem volt előre meghirdetett fellépése – feltehetőleg egy magánrendezvényen zajlott, az is elképzelhető, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea pénteki esküvőjének sztárvendége volt, de erről biztosat persze nem állíthatunk. Ami bizonyos, ha valóban bookingolta valaki a produkcióját, az minimum 300 millióba került.

    Rod Stewart és párja az ittlétüket kihasználva persze Budapesten is körbenézett, amelynek legizgalmasabb pillanatait az Insta-storyjukban tették közzé. Végre valahára most egy konkrét bejegyzés is érkezett: az énekes videón mutatta meg, mekkorát bulizott egy budapesti étteremben a személyzettel.

  • Az Arnold Sportfesztiválon készültek friss fotók a színészről, amelyeken rögtön feltűnik, hogy gond van a jobb lábával.

    Screenshot 1011
    Fotó: Facebook

    Nagyszerű látni Shaquille O ’Neal barátomat Columbusban

    – írta a Terminátor a Facebookon közzétett fotó mellé, majd viccelődött kicsit az exkosaras magasságáról, hozzátéve: épp az Arnold Sportfesztiválon vannak, ahol Shaquille O ’Neal egy fantasztikus DJ show -t csinál. A képen látszik, hogy Arnold boka- és lábszárrögzítő orvosi csizmát hord.

    2016-ban is pontosan ilyet viselt, akkor azt nyilatkozta, stressztörése (más néven fáradásos törése) volt, ami annyit tesz, hogy valamiféle mozgásformát túlzásba vitt, és ez okozta a bajt. Akkor hetekig kellett hordania a képen látható segédeszközt.

    Gondolhatnánk azt is, hogy a fenti fotó egy régebbről előszedett darab, de a színész-testépítő a versenyről is megosztott egy friss képet, amelyen szintén orvosi csizmában van.

  • Alig pár napja számoltunk be arról, hogy megérkeztek az első képek a legújabb évadból, máris megkaptuk a premierdátumot is. 

    Akárcsak a Stranger Things negyedik évadának előzetesét, az Emily Párizsbannal kapcsolatos információkat is a "Tudum" névre keresztelt eseményén fedte fel a Netflix. Mint kiderült, a Lili Collins által megszemélyesített Emily kalandjai a francia riviérán,  Saint-Tropezben folytatódnak, a főhős ugyanis vakációzni megy. 

    A sorozat december 22-én folytatódik, Az első előzetest pedig itt nézheti meg: 

  • Egyik legnagyobb slágerét, a Jenny From The Block-ot adta elő.

    GettyImages-1342609172
    Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

    A Global Citizen Live egy 24 órás globális esemény, amely szeptember 25-én vette kezdetét, hogy egyesítse a világot a bolygó védelmére és a szegénység legyőzésére. Az adásban 6 kontinensről érkező művészek, hírességek és a világ vezetői fognak össze, hogy közösen idézzenek elő változtasokat, mindenkit arra buzdítva, hogy tegyenek a kitűzött célokért. 

    Az eseményre a világ minden tájáról érkeztek fellépők, többek között Lagos, London, Los Angeles, New York, Párizs, Rio de Janeiro, Szöul és Sydney városából. Jennifer Lopez a New York-i Central Parkban lépett fel az egyik legnagyobb slágerével, a Jenny From The Blockkal tarolta le a színpadot.

    Íme: 

  • People forrása úgy tudja, a Csajok alkotója a hétvégén hivatalosan is összekötötte az életét párjával.

    A 35 éves Lena Dunham először áprilisban, a New York Times-nak adott interjújában beszélt arról, hogy egy párt alkot a vele egyidős, angol-perui zenész Luis Felberrel. Akkor úgy fogalmazott, már néhány hónap eltelt, és nagyon szerencsésnek tartja magát, a párja ugyanis a legnagyszerűbb ember. A People forrása szerint mostanra már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. 

    Dunham és Felber párként augusztusban debütált a vörös szőnyegen, a Zola című alkotás vetítésén vettek részt, a londoni Sundance Filmfesztiválon. Közös kép is készült róluk.

    Íme: