Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazán egyedi ékszereket viselt Katalin hercegné a Diplomáciai Testület tagjainak idei ünnepi fogadására. Az eseményt kedd este rendezték meg a Buckingham palotában, ahol tiszteletét tette többek közt III. Károly király és Kamilla királyné, valamint Vilmos herceg is, a legtöbb szem azonban minden bizonnyal a trónörökös feleségére szegeződött. A háromgyermekes édesanya egy virágmintával díszített, szűk szabású, tűzpiros estélyiben jelent meg, ehhez választott kiegészítőként több családi ékszert: fülbevalói egykoron II. Erzsébet királynőjé voltak, tiarája pedig az anyakirálynő, Erzsébet királyné férjétől kapott nyakláncából lett csináltatva, de viselte később még rajta kívül lánya, Margit hercegnő is.

  A fejdíszt nem először tűnt fel Katalinon, azonban elég rég láthattuk már rajta: legútóbb 7 évvel ezelőtt, 2015-ben vette fel, amikor a kínai elnök látogatott a királyi rezidenciára.

   (via People)

 • Erről Kasza Tibinek mesélt.

  Képernyőfotó 2022-12-06 - 23.48.39.png
  Fotó: TV2

  Hétfő este véget ért A Nagy Ő idei évada, ahol Árpa Attila a 19 jelentkező közül végül a 32 éves lovászhölgyet, Timit választotta leendő kedveséül. A tévénézőknek azonban nem kellett sokáig hiányolniuk a színész-producert, hiszen Árpa másnap is feltűnt a Tv2 képernyőjén, igaz, már egy másik műsorban. A Nagy Ő ezúttal a Szerencsekerék vendégeként tért vissza, de így is nosztalgiázott egy kicsit: a házigazda Kasza Tibi kérdésére például elárulta, „kellemetlen része” is akadt a párkereső show-ban való szereplésének. Bár híres emberként eddig is fel-felismerték őt az utcán, amióta adásba került a műsor, ez teljesen új szintre lépett.

  „Régen amikor bementem egy étterembe vagy egy niylvános helyre, általában 2-3 ember volt, aki összesúgott, hogy »Nézd már, ott az Árpa». Ez volt. Most: »Ő, ott a Nagy Ő«!” – mesélte nevetve a színész.