Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A zenész már jobban van, de régi életmódjának búcsút inthet.

  inti
  Fotó: RTL

  Nehezen indult az ősz TNT Inti számára, a zenész ugyanis szívelégtelenség miatt kórházba került. Többhétnyi kezelés és egy sikertelen szívsokkolás után azonban nemrég kiengedték őt a klinikáról, első útjai egyike pedig egy koncertre vezetett. A dobosnak ugyan orvosa még hat hétnyi pihenőt javasolt, végül megállapodást kötöttek, miszerint eljár fellépni, de visszavesz a tempóból. Így tett a legutóbbi alkalommal is, bár ahogy azt most a Reggeli műsorvezetőinek elárulta, kissé elszaladt vele a ló – végül kollégája, Dobrády Ákos csitította a színpadon.

  Már majdnem kezdtem belelendülni, de aztán hátramutatott, hogy nyugi

  — mesélte Inti, akinek életmódján is változtatnia kell: többé nem ihat alkoholt, és nem is dohányozhat, folyadékból pedig napi 1.5 litert fogyaszthat csak. Szerencsére párja, Sáfrány Emese is segít betartani neki új diétáit, így most már sokkal jobban érzi magát.

  „Halálfélelmem volt esténként, nem mertem elaludni, mert az hittem nem fogok felkelni” – idézte fel a kórházban töltött napokat Zuber Krisztián.

 • üveghagyma
  Fotó: Instagram

  December 23-án érkezik a Netflixre Rian Johnson Tőrbe ejtve folytatása, amiben ismételten Daniel Craig lesz a zseniális magánnyomozó, Benoit Blanc. Az Üveghagymához nemrég érkezett egy exkluzív klip is, ahol megismerkedhetünk a gyanúsítottakkal, de Blanc figyelmeztet mindenkit: ez a meghívás nem játék. 

 • Pedig Stallone már a modellről készült tetoválását is lefedette.

  Sikerült megmentenie 25 éves házasságát Sylvester Stallonénak és Jennifer Flavinnek. Az egykori modell a nyár végén adta be a válókeresetet, többek közt arra hivatkozva, hogy férje elköltötte a közös vagyonuk nagyját, bár ezt a Rocky színésze végig tagadta. Stallone át is üttette a Flavint ábrázoló tetoválását, a napokban azonban pár régi közös fotót osztott meg Instagram oldalán, amely elég gyanús lett a rajongóknak. 

  Most a filmsztár sajtósa megerősítette békülésük hírét: a Page Sixnek elárulta, a házaspár nemrég találkozott és személyesen átbeszélték a felmerült problémákat, ami jó eredménnyel zárult, sikerült rendezniük nézeteltéréseiket. Közleménye szerint mindketten rendkívül boldogok, és már kérelmezték is a válási eljárás felfüggesztését. 

 • Hátborzongató videó került fel a Sky History YouTube-csatornájára, ahol a leírás szerint, egy idegent láthatunk.

  Legalábbis a felvételt készítő apuka szerint, aki floridai otthonának hálószobájában felszerelt kamerával vette videóra a titokzatos alakot, akit „titokzatos” és „alacsony humanoidként” jellemeztek, aki szürreálisan vékony.

  A narrációban a „szürke” kifejezést használták a lényre, ami az idegenek egyik fajtáját jelenti az UFO hívők között, ám nem mindenkit sikerült meggyőzni arról, hogy valódi űrlényt kaptak lencsevégre.

  „Ha barátságos, akkor nem féltem volna feltenni neki néhány kérdést! Biztos ők is annyira kíváncsiak, mint mi.”

  Mások azonban a 2006-os videónak a minőségén viccelődtek, amit olyan, mintha „krumplival” vettek volna fel.

  „Majd a lény megszólalt, hogy apa, félek.”

  „Valakinek a gyereke készen áll a reggelire.”

    A felvételt ITT lehet megtekinteni.