Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Selena Gomezt a Gyilkos a házban című krimisorozat legújabb évadának forgatása közben csípték el a paparazzik. Ezúttal New York utcáin forgott a kamera, ahol a 31 éves énekes-színésznő Steve Martin és Martin Short kollégáival éppen egy menekülős jelenetet vettek fel. Jól láthatóan remek hangulatban telnek a munkálatok, ugyanis a trióról több felvétel is készült, ahogy széles mosollyal az arcukon bolondoznak.

    Gomezre az év elején szerelem is rátalát, ugyanis azóta Benny Blanco producerrel alkotnak egy párt, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak. Egymásra találásuk óta csak úgy ragyog a színésznő, és lelki egyensúlyának köszönhetően újult erővel veti bele magát a munkájába.

  • Tenerifén vették fel a különleges kisfilmet.

    Könnyen lehet, hogy édesapja nyomdokaiba lép Tomán Szabina és Árpa Attila lánya, Amira, aki jelenleg is animáció és mozgógép szakos középiskolába jár. Bár a tinédzsernek egyelőre nincsenek konkrét tervei jövőjét illetően, úgy érzi, hosszútávon is érdekli őt a filmezés világa, így ezen a vonalon szeretne tovább tanulni is.

    A gyakorlást azonban addig sem felejti el: legutóbb egy iskolai projektet forgatott színész-producer főszereplésével.

    „Egy vágás nélküli filmet kellett készítenie, ez volt a feladat. Törte a fejét egy ideig, de valahogy nem jött az az ötlet, amelyet meg akart valósítani. Közben – mivel nagyon sűrű lesz a következő időszak – elmentünk apukámmal és a párjával négyesben Tenerifére, ahol aztán az egyik este megint szóba került, hogy vár rá ez a feladat. Mondtam neki, hogy akkor készítsük el itt, ez legalább egy különleges helyszín” – mesélte a Blikknek Árpa, aki elárulta, végül egy tengerparti palacsintaárus láttán szállta meg az ihlet gyermekét.

    „Tenerifén szinte mindenki 3-4 kerekű elektromos kiskocsikat használ. Mi is kipróbáltuk, végül az lett úgynevezett fahrt, a kamerát mozgató szerkezet. Amikor a jelenetben én ellopom a palacsintát és elkezdek futni, Amira ült a kiskocsin egyik kezében a mobillal, amellyel felvette az egészet, a másikkal pedig vezetet” – folytatta a színész, hozzátéve: lánya kerek perec megmondta neki, ha egy-egy ötlete, javaslata nem tetszett neki.

    „Kaptam tőle segítséget, de azért ragaszkodtam a saját elképzeléseimhez, az egész filmet én csináltam” – támasztotta alá Amira is.

  • Kirobbanó formában van.

    Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak mesélt az életmódváltásáról, amit elsősorban egészségügyi okok miatt lépett meg. Néhány éve ugyanis sokan aggódtak a drasztikus fogyása miatt, mert ebben az időszakban vált el előző férjétől, így azt hitték ez lehet az oka. Pedig valójában az orvosok súlyos pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála, ezért döntött a váltás mellett.

    Megvan az az állapot, amiben az én testem a legjobban érzi magát. A kulcs a tudatos táplálkozás és a mozgás. De az egyensúlyt vitaminokkal, táplálék-kiegészítőkkel érem el, és azokkal a méregtelenítő kúrákkal, amiket rendszeres időközönként beiktatok az életembe. (...) Önmagában egyetlen méregtelenítő – legyen az kapszula vagy shake – sem ér semmit, ha mellette nem figyelünk oda arra, mennyi folyadékot iszunk, hogyan táplálkozunk, mennyit edzünk.

    – mondta a tévés, hozzátéve: nem akar senkit sem elkeseríteni, de nem létezik olyan csodaszer, amitől ötvenkilósak és húszévesek leszünk.

    Bár a Farm VIP háziasszonya már tudatosabban éli az életét, azt is elárulta a lapnak, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindennap edzene, de kialakult nála egy rendszeres rutin.

    „Nem edzek minden áldott nap, ahhoz én túlságosan hedonista vagyok, de heti két-három alkalommal igen. Hétvégén pedig rendszeresen. Már kora reggel futócipőt húzunk a férjemmel, és általában épp akkor érünk haza, amikor ébredeznek a gyerekek. Tehát fitten indul a napunk, aztán állok is be a konyhába palacsintát sütni a családnak reggelire. Merthogy a mi háztartásunkban van fehér liszt és cukor is. Persze az már más kérdés, hogy én nem fogyasztok belőle” – idézi az nlc.hu a műsorvezetőt.

  • Nem is akármilyen okból mondja ezt.

    Marics Peti, aki hamarosan Zsákbamacskaműsorvezetőjeként debütál a TV2-n, nem titkolja, hogy szereti szerencsejátékokat, sőt: évekkel ezelőtt egy vállalkozást is épített erre. A Valmar énekese néha-néha még rak Tippmixet, jóllehet ezzel a játékkal már nagyot is bukott. 

    Mi volt a legnagyobb tét, amivel játszottam eddig? Hát, volt már ilyen 5 kiló körül... Tudom, az sok, de ez akkor volt, amikor az AS Roma itt játszotta az Európa-ligának a döntőjét. Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni, hogy a kedvenc csapatom Budapesten játszik, ráadásul egy ilyen meccsen, szóval akár a házat is feltettem volna rá. De jó, hogy nem tettem, mert az a mix elcsúszott...

    – vallotta be a Borsnak Marics, aki kedvenc csapataira régen rendszeresen fogadott, de nem mindig állt mellé a szerencse.

    „A legnagyobb nyereményem az körülbelül 250 ezer forint lehetett. Én sosem voltam olyan csávó, aki milliókat eljátszik. Régen, amikor nem volt pénzem, akkor ugyebár azt kockáztattam, hogy marad-e valami, vagy nem... Akkor alkalmi munkákból kerestem meg a kis zsebpénzemet, és előfordult, hogy a végén egy fillérem nem maradt.”