Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Todd Philips Jokere hatalmasat szólt 2019-ben, a rajongók pedig örömmel fogadták a hírt, hogy 2024-ben érkezik a második rész, természetesen Joaquin Phoenix főszereplésével.

  Az már jobban meglepett mindenkit, hogy Lady Gaga lesz Harley Quinn, illetve az új rész merőben más lesz, mint az elődje, ugyanis állítólag musicalt tervezek.

  A Variety információi szerint, a film musical részei inkább fognak hasonlítani a Csillag Születik című filmhez, amiben szintén Lady Gaga volt az egyik főszereplő Bradley Cooper mellett, mintsem az In the Heights (New York peremén) című, klasszikusabb zenésfilmhez.

  Egy biztos, a stúdió nagyon bízik a filmben, aminek költségvetését megtriplázták az elsőhöz képest, illetve Joaquin 20, míg Gaga 10 milliós gázsit tehet majd zsebre a film után.

 • Hajmásy Péter elmesélte, miért változtatták meg eredeti terveiket a baba nevét illetően.

  nadaianiko
  Fotó: Instagram / @nadai_aniko

  Kétség kívül fárasztó, de csodás három héten van túl Hajmásy Péter, akinek július közepén született meg első gyermeke. Nádai Anikó vőlegénye most az RTL Reggeli műsorában mesélt az apaságról és mindennapjaikról, ahol elárulta, hihetetlen szoros már most a műsorvezető nagyobbik fia, Patrik és kisöccse között a kötelék.

  „Alex akkor nem sír fürdetésnél, ha Patyika is ott van velünk, megnyugtatja” – kezdte az újdonsült apuka, hozzátéve: a baba nevéről is bátyja döntött, mivel párjával rájöttek, az eredetileg tervezett Péter Pál nem illik hozzá.

  „Mindig mondtam, hogy nem Petike nekem. Kérdeztük a Patrikot, hogy mi legyen a neve. Azt mondja Botond, nézünk Anival, nem rossz. Vagy Alex. Hoppá. Akkor legyen Alex −mesélte Hajmásy.

  „Nekem ők az elsők. Alex, Patyi és Ani a családom, és mindent értük teszek.”

 • Szerelme, akivel tavaly ősszel ismerkedtek meg, igent mondott.

  Eljegyezte barátnőjét Vastag Csaba. Az énekes sokáig Görgényi Fruzsina színésznővel alkotott egy párt, majd közel egy évvel szakításuk után egy barna hölgy oldalán talált rá a boldogság, amelyről májusban meséltek először.

  Csaba és Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg, a jelek szerint pedig olyannyira nagy az összhang közöttük, hogy az X-Faktor első győztese a napokban kevesebb, mint egy év után féltérdre ereszkedett kedvese előtt, és feltette neki a nagy kérdés.

  „IGEN IGEN IGEN 3x is IGEN. Ez volt életem legcsodálatosabb születésnapja!!! Nem találom a szavakat” – írta Instagram oldalán az ifjú menyasszony közös képeik mellé, aki egy gyönyörű, dús rózsacsokrot is kapott a gyűrű mellé.

 • Ugyan sok más Stanger Things kollégája nagyon is aktív a neten, Joe Keery (Steve Harrington) köszöni szépen, de nem kér az online létből, egyedül a zenei fiókján oszt meg dolgokat, ami djotime néven fut.

  "Jó ideje nem használom a közösségi médiát, ami szerintem jót is tesz nekem" - mondta a színész, aki úgy véli, hogy az ilyen platformok olyan mérgek, amik napi szinten teszik tönkre az ember önképét, és nagyon sokat segített neki az, hogy maga mögött hagyta ezt a világot.

  Joe arról is mesélt, hogy a sorozat többi tagjával mennyire támogatják egymást.

  "Sok zenét hallgatunk együtt a szünetekben. Maya Hawke (a sororzatban Robin) és én nemrég mutattuk meg egymásnak a felvételeinket, ami nagyon mókás, és Finn (aki Mikeot alakítja) bejött a stúdióba, amikor épp dolgoztunk. Az, hogy ennyit lógunk és dolgozunk együtt, egy új lemez ötletét adta...a Stranger Things Family banda néven!"