Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett a Mickey 17 első teasere.

  Képernyőfotó 2022-12-06 - 23.15.50.png
  Fotó: Instagram

  Robert Pattinson főszereplésével érkezik Bong Joon-ho, az Élősködők Oscar-díjas rendezőjének legújabb sci-fije! A Mickey 17-re ugyan még jó sokat kell várniuk a nézőknek (egész pontosan másfél évet), hiszen még a forgatás is tart, mindenesetre most befutott egy igazán rövid, mindössze 30 másodperces ízelítő a filmhez, ami így is elég ahhoz, hogy kellőképp átadja a készülő mozi hangulatát.

  A történet egy "feláldozható" űrhajós, Mickey (Robert Pattinson) történetet mutatja majd be, akinek missziója egy új bolygó gyarmatosítása. Mivel az ilyen típusú asztornauták élete valóban semmit sem ér a felsőbb vezetés számára, helyüket haláluk után klónjuk veszi át – egészen addig, amíg Mickey ezt meg nem elégeli, és úgy dönt, nem fogja átadni a helyét utódjának.

  A Mickey 17 március 29.-én érkezik az amerikai mozikba, európai premierjéről egyelőre nincs pontos információ.

  (via IGN)

 • A ValóVilág11 villáját is meglátogatta a jó öreg Mikulás.

  mikulás
  Fotó: RTL KETTŐ

  Pontosabban Kamarás Norbi és Schumacher Vanda vették át a Télapó és a Krampusz szerepét, hogy átlépve a villa küszöbén meglepjék a játékosokat. 

  Azonban, hogy ki kap csokit, és ki virgácsot, csak a szerda esti Összefoglalóból fog kiderülni, ami 21:45-kor kezdődik az RTL KETTŐ-n.

 • Természetesen a rendező hozzá méltó, leleményes választ adott a kérdésre.

  Most már valóban csak napok vannak hátra, és befut a mozikba az Avatar várva-várt folytatás, az Avatar: A víz útja. Ahogy az nemrég kiderült, a sci-fi második része sem lesz rövidebb élmény, mint elődje, sőt: már-már rekord hosszúságú, 190 perces játékidővel érkezik meg december 15.-én.

  Ennyi időt persze mozis körülmények közt igen nehéz mosdószünet nélkül kibírni, így James Cameron most megválaszolta a nézőket talán leginkább izgató kérdést: mikor érdemes kiszaladni a vécére?

  „Akkor mennek ki az emberek a filmről a mosdóba, amikor csak szeretnének. Hiszen úgyis látni fogják azokat a jeleneteket, amikről lemaradtak akkor, amikor másodszor is beülnek rá” - idézte az IGN a rendező leleményes feleletét.

 • Igazán egyedi ékszereket viselt Katalin hercegné a Diplomáciai Testület tagjainak idei ünnepi fogadására. Az eseményt kedd este rendezték meg a Buckingham palotában, ahol tiszteletét tette többek közt III. Károly király és Kamilla királyné, valamint Vilmos herceg is, a legtöbb szem azonban minden bizonnyal a trónörökös feleségére szegeződött. A háromgyermekes édesanya egy virágmintával díszített, szűk szabású, tűzpiros estélyiben jelent meg, ehhez választott kiegészítőként több családi ékszert: fülbevalói egykoron II. Erzsébet királynőjé voltak, tiarája pedig az anyakirálynő, Erzsébet királyné férjétől kapott nyakláncából lett csináltatva, de viselte később még rajta kívül lánya, Margit hercegnő is.

  A fejdíszt nem először tűnt fel Katalinon, azonban elég rég láthattuk már rajta: legútóbb 7 évvel ezelőtt, 2015-ben vette fel, amikor a kínai elnök látogatott a királyi rezidenciára.

   (via People)