Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A könnyűzenei együttes frontembere, Meződi József a Mokkában beszélt a részletekről.

  Meződi elárulta, hogy a hatalmas koncert már háromszor is elmaradt: eredetileg 2020 márciusában tartották volna meg, a járvány miatt viszont halasztani kellett ugyan azon év őszére — a korlátozások azonban még ekkor sem tették lehetővé az ilyen és ehhez hasonló események rendezését, így az újabb dátum 2021 márciusára lett kitűzve. 

  Mint az mostanra kiderült, harmadjára is halasztani kellet, a jelenlegi, októberi dátum azonban már biztos. Meződi elmondása szerint a rajongók

  egy huszonhét számból álló összeállításra számíthatnak, mely tartalmazni fogja az együttes összes eddigi slágerét, valamint négy új nótát is, mely kifejezetten az 50. évfordulóra készült

  Az Apostol együttes tagjain kívül egy vonós zenekar valamint egy 40-50 fős gyermekkórus is helyet fog kapni a színpadon, akik az egyes kórusrészeket illetve refréneket fogják énekelni október 24-én, vasárnap, a Papp László Budapest Sportarénában.

 • GettyImages-1347285447
  Fotó: Michael M. Santiago / Getty Images Hungary

  Hétfő délután érdekes látvány fogadta az embereket a Wall Street közelében: egy több, mint 200 centi magas Harambe szobrot állítottak fel, amit 10 ezer banán vett körül.

  Aki nem emlékszik arra, hogy ki is az a Harambe:ő volt az a gorilla, aki 2016-ban felkapott egy 3 éves gyereket, aki átmászott hozzá az állatkertbe, majd válaszul lelőtték a biztonságiak. Az ügy nagy botrányt kavart, máig él az "igazságot Harambénak" mém a neten.

  A szobor egyébként a Bowling Green Parkban kapott helyet, New York- i  Charging Bullal szemben.

  A banánokat utána jótékonysági célokra használták fel és elküldték a rászorulóknak fenntartott közösségekhez.

  A szobrot azért is állították fel, hogy ezzel hívják fel az emberek figyelmét a vagyoni egyenlőtlenségre.

  GettyImages-1347285502
  Fotó: Michael M. Santiago / Getty Images Hungary
 • Sophie Giles, viselkedés tanácsadó arra figyelmezteti a szülőket, hogy milyen rossz hatással lehet a gyerekekre a TV-ben látható műsorok, ilyen például az elsőre ártatlannak tűnő Peppa malac is.

  Szerinte nagyon is félreérthetőek a rajzfilmben látottak a gyerekek számára, aki nem mellesleg imádják a mesét, de előfordulhat, hogy negatív hatást válthat ki belőlük.

   A szakértő nehezményezi, ahogy a főszereplő, Peppa malac az apjával beszél, aki igyekszik megértő maradni gyermekével szemben, ennek ellenére Giles értetlenül áll az előtt, hogy ez ebben a formában adásba kerülhet.

  Giles arról is beszélt, hogy a szülőknek kellene elsőként látni az adott műsort, mielőtt megmutatják azt a gyerekeiknek is.

  Egyébként nem csak Peppa malaccal vannak gondjai, de szerinte a Mancsőrjárat kutyusai, vagy épp Sam, a tűzoltó is negatívan hathat a kicsikre.

 • Utoljára három évvel ezelőtt, az első budapesti Philipp Plein üzlet megnyitójakor járt hazánkban.

  GettyImages-893164976
  Fotó: Kristy Sparow / Getty Images Hungary

  A divatpápa október 22-én érkezik Budapestre, mint kiderült, a LifeTV Frizbi című műsorának a vendége lesz, majd a róla elnevezett budapesti üzletébe is ellátogat.

  A német származású, jelenleg Monacóban élő tervező a divatipar egyik legsikeresebb embere. 1998-ban alapított márkájával ott van a világ 100 legnagyobb gyártói között.

  A divatvilág kulcsszereplőjeként, olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Mischa Barton, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Rita Ora, Naomi Campbell, Iggy Azalea, Grace Jones, Theophilus London, Fergie, Chris Brown, Jeremy Meeks és Paris Hilton. Luxuskollekciói a csillogás és a tündöklés jegyében készülnek, melyeket fényűző divatbemutatókon mutat be.