Szabina
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tóth Andit is meghívták a 20 perc őszintén című műsorba, aminek az a lényege, hogy különböző hírességeknek tesznek fel kérdéseket egy hazugságvizsgáló segítségével. 

  A poligráfnak köszönhetően tényleg kendőzetlen válaszokat adnak az adott személyek. Andi többek között bevallotta, hogy hiányzik neki a magánélet, és antiszociálisnak vallja magát. Azért voltak elég váratlan kérdések is, például amikor megkérdezték tőle, hogy:

  Önnek sikerül mindig mindenbe belesz*rnia?

  De azt is megkérdezték tőle, hogy nagy tehetségnek tartja-e magát, amire egyértelmű igennel felelt.

  Majd amikor a műsorvezető, Kraszkó Zita visszautalt a válaszára, elmondta, hogy úgy érzi, hiába tehetséges, ebben az országban nincs elég lehetősége.

  Kraszkó értetlenül áll a válasz előtt, hiszen Andi szerepel a Dancing With The Stars műsorban, ráadásul kiemelkedő teljesítménnyel. Az énekesnő erre így válaszolt:

  Én többet szeretnék. Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangját. Nem ezekkel a célokkal érkeztem, és én ennél többet szeretnék. Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren.

  Később még azt is megkérdezték, hogy büszke-e a mellére, ő pedig egyértelműen jelentette ki, hogy igen.

 • Váratlan mellékhatásként egyes országokban megfogyatkoztak a deszkás boltokban a fehér színű belebújós cipők, amelynek oka, hogy a Netflixet letaroló dél-koreai sorozat szereplői ehhez hasonló slip-onokkal a lábukon masíroznak a halálba – írja a New York Post.

  A Halloween közeledtével amúgy is főszezonja van a Squid Game-ben látott jelmezeknek, hamarosan egymást tapossák majd a piros ruhás szamurájok és a zöld melegítős táborlakók. Az őrület máris érezhető módon fellendítette a pandémia miatt válsággal küszködő dél-koreai ruhaipart.

 • Párját ritkítja a nemzetközi futballban is, hogy egy profi élvonalbeli csapatnak női csapatmenedzsere legyen. Olyannyira ritka dolog ez, hogy a

  portugál futball történelmében erre még nem volt példa.

  Hétfő este azonban a Belenenses új csapatmenedzsere debütált a kispadon, nevezetesen Mariana Vaz Pinto

  A csapat közlémenye szerint újabb akadályt törtek át a nemi egyenlőségéért folytatott harcban, mikor női csapatmenedzsert küldtek a Boavista elleni portugál első osztályú bajnoki mérkőzésre.  

  A nemzetközi futballban sem látunk női csapatmenedzser sűrűn, a Bayern Münchennél Kathleen Krüger látta el ezt a munkakört, azonban ő most szülési szabadságát tölti. 

  A találkozó egyébként 0–0-s döntetlennel végződött, így a Belenenses továbbra is a bajnoki tabella utolsó helyén, nyeretlenül szerénykedik. 

 • Már több mint öt éve, hogy örökre elment az Egyesült Királyság egyik leghíresebb, hatszoros Grammy-díjas zenésze, David Bowie.

  GettyImages-105335294
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Bowie idén lenne 75 éves, ez alkalomból pedig két pop-up bolt is nyílik a tiszteletére, a születésnapja előtt pár nappal. Az egyik Londonban lesz, annak a háznak a közelében, ahol az 1972-ben kiadott, The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spider from Mars című albumának borítóján láthatjuk. Egy testvérüzlet is nyílik októberben, New Yorkban.

  A boltok csak 2022 januárig lesznek nyitva, és a pólók és kiegészítők mellett limitált példányszámú lemezeket és emléktárgyakat árulnak majd.