Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nakatsuka Hajime japán fotós hobbiból madarakról készít közeli felvételeket, amiket Instagram-oldalán oszt meg.

  Ő készítette ezt a különleges képet az őszapó nevű madárfajról, aminek nemcsak neve, de kinézete is nagyon mókás.

  Repülés közben például teljesen úgy néz ki, mint egy hógolyó. 

  Az északi őszapó egész Európában és Ázsia nagy részén előforduló madár, Magyarországon az európai és északi fajtája őshonos.

 • Jennifer Lopez tűsarkúban is tollpihe módjára emelgette a húszkilós zsákokat.

  Hatalmas a szerelem Benniferék háza táján. Jennifer Lopez és Ben Affleck (nem közös!) gyermekei már az idei Halloweent is együtt ünnepelték, a napokban pedig egy jó ügyért is összefogtak.

  A mozaikcsalád jótékonykodott egy kicsit, az énekesnő és a színész együtt pakoltak tele egy kamiont tartós élelmiszerekkel. Egymás mellett emelgettek közel 23 kilós rizses zsákokat is, ami JLonak még magassarkúban sem esett nehezére. A szervezkedésben a gyerekek is a szüleik segítségére siettek. A róluk készült fotókat ide kattintva lehet megnézni.

  A páros egyébként az utóbbi időszakban rendkívül elfoglalt. Forgatásaikkal telis-tele van a naptárjuk, az énekesnő nemrég fejezte be a munkálatait a The Mother című filmhez, ami előreláthatólag 2022-ben debütál majd.

 • Újabb cuki fotóval jelentkezett a Pókember-filmek sztárjai, Zendaya és Tom Holland.

  Nem túlzás kijelenteni, hogy a fiatalok jelenleg az internet kedvenc párosának számít, akik Franciaországban népszerűsítik a decemberben érkező Pókember- Nincs hazaút című filmet.

  A poszt alá záporoztak is a kommentek, volt aki megkérdezte, hogy mikor várható már az esküvő végre.

 • Olyat csinált, amit eddig még sohasem: megírta élete első könyvét.

  A színésznő az Instagram-oldalán tudatta a hírt a követőivel, mint azt megjegyezte, nem egy életrajzi könyvet írt, de azért bőven fog mesélni magáról is.

  Fogadjátok szeretettel életem első könyvét! Nem egy önéletrajzi írás, bár sokat mesélek benne az életemről. Szerintem sok embernek erőt fog adni, felér egy motivációs könyvvel. A saját példámból kiindulva szeretném benne megmutatni nektek azt, hogy ha igazán szeretnétek valamit és küzdötök érte, akkor nincs lehetetlen! Bármit el lehet érni, a határ a csillagos ég!

  – írta a posztjában a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi évadának mestere.