Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 48 éves modell a hamarosan véget érő The Ellen DeGeneres Show-ban vendégeskedett.

  GettyImages-1318551648
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Egy közös játék során Heidi Klum elárulta, hogy az egyik ügyfele egyszer 2 millió dollárra biztosította a lábait, de az egyik többet ér, mint a másik.

  Ennek oka az, hogy fiatal korában elesett, ennek következtében pedig hatalmas heg van az egyik lábán, emiatt pedig az értékéből is veszített. A felvétel során a sebhelynek nyoma sem volt, amit ezzel magyarázott:

  Nyilván most annyi barnítóspray-t kentem magamra, hogy nem látszik.

  Heidi énekesnői debütálásáról is mesélt, első dala a Chai Tea with Heidi címet kapta, Snoop Dogg közreműködésével.

 • Az új törvény szerint a háziállatok már nem tárgyak, hanem érző lények.

  GettyImages-56316159
  Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

  A január 5-én érvénybe lépett rendelkezés fő célja, hogy amennyiben a családtagok szétválnak, az állatok jóléte is védve legyen a párok közötti jogi vita során. Ez azt is jelenti, hogy a spanyol bíróságnak ezentúl ugyanolyan komolyan kell vennie az állatok elhelyezését, mint bármely más családtagét, és el kell dönteniük, hogy ki kapja meg a felügyeleti jogot.

  Ez a változás jelentősen javítja majd az állatok jólétét, miközben tiszteletben tartják az alapvető jogaikat is.

  Az állatokat többé nem lehet elhagyni, lefoglalni vagy engedély nélkül elvinni, ez pedig majdnem minden állatot, háziasított és vadon élőt egyaránt érint.

  Európán belül Franciaország, Németország, Svájc, Ausztria és Portugália már jó ideje érző lényként tekint az állatokra, így ezekben az országokban is szem előtt tartják jogaikat. Ha minden jól megy, a jövőben több ország is is hasonló háziállat-szabályokat vezethet be.

 • Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, májusban már egy éve lesz, hogy megszületett Ada kislánya, aki a kifejezetten különleges Freya nevet kapta. A műsorvezető az elmúlt hónapokban nem igazán mutatta meg kislányát, hétfő reggel azonban kivételt tett, és videohívás közben az egész ország megcsodálhatta a csöppséget. 

  A műsor ominózus részletét itt nézheti vissza:

 • A külföldi pletykalapok legalábbis erre gyanakodnak.

  Korábban már az Index is beszámolt a hírről, miszerint tizenhat együtt töltött év után felbontja házasságát a DC-filmek sztárja, Jason Momoa és kedvese, Lisa Bonet. A színészek egy meglehetősen spirituális töltetű Instagram-posztban tudatták követőikkel a megrázó hírt, amelyből nem feltétlenül derült ki a válóok, csupán az, hogy az egymás iránt érzett szeretetük átalakult formában továbbra is megmarad.

  A külföldi pletykalapok most úgy vélik, a háttérben Momoa egykori színésztársa, a Trónok harca című sorozatban Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke állhat, tavaly nyáron ugyanis egy meglehetősen gyanús fotót posztolt a színész a színésznővel.

  Életem holdja. Gyönyörű vagy, és örökké szeretni foglak

   – írta a fotóhoz Momoa, amelyen Clarke épp az ölében ül. Íme: