Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy nyolcvanas éveiben járó brit súlyemelő világrekordot döntött legutóbbi versenyén a 77,5 kilogrammos emelésével. Nagy-Britannia legerősebb nagypapája 86 évesen hivatalos súlyemelő világrekordot döntött. A remek erőnlétnek örvendő Brian Winslow több mint 60 éve foglalkozik testépítéssel, és még mindig heti hat napot edz az otthoni edzőtermében. Kitartásának köszönhetően most megdöntötte a világrekordot a korosztályában súlyemelés számban, miután első nemzetközi súlyemelő versenyén 75 kg-ot emelt fel. A fitt nyugdíjas hihetetlen módon csak két kilóval nyom kevesebbet, mint a súlyzó, amit megemelt. Elképesztő teljesítményét az egészséges életmódnak és a rendszeres mozgásnak tulajdonítja.

 • „Viselj azt, amit csak akarsz!” – ezt az elvet vallja a 24 éves Lucy Sleight, aki kisnövése ellenére is imád divatos ruhákba bújni. Persze, ezeket először 127 centiméteres termetére kell igazíttatnia egy varrodában, utána azonban semmi sem állíthatja meg az influenszert, hogy öltözeteit népes, az Instagramon már közel 36 ezerre rúgó követőtáborának is megmutassa. 

  Mint mesélte, egy ideig a gyerekosztályon vásárolt, de a kiskora óta lelkes divatrajongó fiatalnak egy idő után kihívássá vált stílusban is passzoló darabokat találnia. Ekkor döntött úgy, hogy nem vonja meg magától a csinos, valóban felnőttes darabokat – annak ellenére sem, hogy ezek a szabászati munkálatok átlagosan havi 40 ezer forintnyi fontjába kerülnek.

 • Ilyen az, amikor az álmok valóra válnak.

  Különleges gyerekkori fotó került elő Tom Hollandről. A 26 éves brit színész nevét a Marvel 2017-ben megjelent Pókember – Hazatérés film címszerepének, illetve a trilógia azt követő két részének hála ismerte meg az egész világ, így nem csoda, hogy a közösségi oldalakon épp hatalmasat megy a kép, amelyen az óvodás Holland Pókember jelmezben feszít, mintha csak megjósolta volna a jövőt.

  „Tom épp az álmait éli.”

  „A srác a bevonzás mestere!”

  „Ennek így kellett történnie” – érkeztek a kommentek az aranyos fotót látva.

 • Kiderült, fiút vagy lányt hord a szíve alatt az énekesnő.

  Alig pár órája, hogy kiderült, szülői örömök elé néz Puskás-Dallos Peti és Bogi, már azt is tudni lehet, milyen nemű lesz a házaspár első gyermeke.

  Az információ azonban nem az X-Faktor egykori mentorduójától érkezett, az ő fotóikon ugyanis még semleges, fehér színű babaruha szerepelt. Közeli barátjuk, Rácz Jenő friss Instagram-posztjából azonban egyértelműen kiderül, fiúval várandós az énekesnő, hiszen egy It's a boy feliratú tábla is feltűnik a képen.

  Sok boldogságot nektek, drága Bogi és Peti. Puskás-Dallos baby on the way

  – írta a sztárséf az azóta eltávolításra került képhez, amelyen a leendő szülők mellett feleségével, Gyuricza Dórával, valamint közel egyéves kislányukkal mosolyogtak közösen.