Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindenki emlékszik a Cybertruck két évvel ezelőtti bemutatójára? Aki lemaradt volna, Elon Musk 2019-ben mutatta meg a világnak a jövő járgányát Los Angelesben, azonban a Tesla fura kocsija, azóta sem gurult ki az utakra, holott 2021-re tervezték a gyártásának kezdését.

  A Cybertruck azért is különleges, mert a karosszéria abból a rozsdamentes acélból készült, amit a SpaceX űrhajóihoz is használnak, azonban ezeket a lemezeket hajlítják, nem pedig préselik a gyártás során, ami megmagyarázza az autó szögletes formáját is.

   

  Egyelőre nem sokat tudni a Cybertruck végső formájáról, de Musk Twitteren korábban elárulta, hogy nem lesznek az autón kilincsek, amit megerősít az a videó is, amin az autó alfa verzióját tesztelik, de hogy ebből mennyi fog ténylegesen megvalósulni, az még a jövő kérdése. Akadt egy másik prototípusról készült videó is, amin az látható, ahogy az autóra felszereltek tükröket.

  Ez azért is érdekes, mert nem volt tisztázva eddig, hogy a Cybertruckon lesznek-e, azonban Musk elmondta, hogy a törvény kötelezővé teszi a használatukat, igy mindenképp ott lesznek a tartozékok között. 

  Ha minden igaz, akkor a Tesla járgányainak gyártása jövőre kezdődnek majd, legalábbis a cég járműmérnöki alelnöke, Lars Moravy szerint, de pontosan még nem tudni, hogy mikor.

  Moravy arról is beszélt, hogy a videókon látható autókon akad több extra is, azonban követték az eredeti koncepciót a fejlesztések során.

  (Raketa.hu)

 • A fotón látható férfi úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha a Grand Canyonhoz utazik, méghozzá azért, hogy beüssön egy baseball-labdát a szurdokba.

  A mutatvány összejött, videó is készült róla, amiért a hatóságok különösen hálásak, ugyanis megkönnyítette a dolgukat a nyomozásban, mert a parkőrök feljelentést tettek a turista ellen.

  A videó azóta eltűnt a TikTokról, de lényegtelen, ugyanis a Grand Canyon Nemzeti Park Facebook oldalára is felkerült a férfi, akinek azonosításban kérnek segítséget a lakosságtól.

  A videón látható férfi tettét sokan felháborítónak, és tiszteletlennek tartják.

  (LadBible)

 • GettyImages-1207208994
  Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

  Indiana Jones kistesója is lehetne az Uncharted főhőse, Nathan Drake (Tom Holland), aki mentorával, és barátjával Sullyval (Mark Wahlberg) indul világkörüli kincsvadászatra  a Naughty Dog közkedvelt videojáték adaptációjában, aminek végre megérkezett az első előzetese is.

  Akik ismerik a játékot észrevehetik, hogy a film erősen merít majd az alapanyagból, mert bizonyos jelenetek, pl. a repülős akció, egy az egyben megtalálható a játékban is. 

  Főszereplők: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas Írta: Joe Carnahan, Rafe Judkins Rendezte: Ruben Fleischer

 • Húsz év után, kénytelen megnyírni imádott bokrát az a kertész, aki világ életében büszke volt kertjére, azonban egyesek túl obszcénnek tartják a növényzetet, ami egy óriási középső ujjnak tűnik.

  Fotó: Giphy
  Fotó: Giphy
  311583 478095238885529 1376328248 n

  Időközben a középső ujj egyfajta helyi látványossággá vált Wartonban, amit rendszeresen látogatnak az emberek.

    Azonban Richardot megfenyegették nemrég, hogy jogi lépéseket fognak ellene tenni, illetve még a rendőrséget is bevonták az ügybe, mindezt azért, mert egy meg nem nevezett szomszéd panaszt tett a meglehetősen durva gesztust formáló bokorra.

  A hatóságok azt javasolták a kertésznek, hogy inkább vágja le, vagy alakítsa át a művét, mondjuk egy ököllé vagy egy arccá, erre azonban Richard nem hajlandó.

  A helyiek közül azonban többen meg akarják menteni a látványosságot, ezért elindítottak egy mozgalmat, ami a „Mentsük meg Warton bokrát” nevet kapta.