Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Európát azért nem hagyná el.

  ZS 7803
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Ördög Nóra a tévézés mellett a közösségi médiában egyaránt rendszeresen jelen van, ugyanakkor családi vállalkozást is üzemeltetnek, legutóbb pedig saját szépségápolási márkát indított. Az ezekkel kapcsolatos teendők értelemszerűen kiteszik a napja nagy részét, erről most bővebben mesélt.

  Az már a Nekem a Balatonnál is felmerült, hogy amiatt, mert mi híresek vagyunk, mindenki kicsit szkeptikusan áll ezekhez a vállalkozásokhoz. Ha hibázunk, az sokkal nagyobb hírverést kap, nagyító alatt van minden lépésünk, ezért minden egyes mozdulatunkra oda kell figyelnünk. De nyilván az ismertségünk miatt könnyebben is el tudjuk juttatni az információkat az emberekhez

  – magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki úgy gondolja, a szépségápolási márkája elindulásánál nagy segítség volt, hogy azt hozzá kötik, de idővel ez korlátja is lehet a növekedésnek.

  Megjegyezte, éppen emiatt idővel megpróbál hátrébb lépni kommunikációs téren, amikor szeretne majd szintet lépni, és a nemzetközi piacra vinni a termékeit:

  Ezért szeretném majd külföldön is elindítani, ahol nem kötik hozzám, ahol nem tudják, hogy egy ismert ember van mögötte, hanem a termék minősége önmagáért beszél majd. Ez a vágy nagyon megvan bennem, olyan jó volna találni valami olyan elfoglaltságot, ahol nem lehet tudni, hogy mi vagyunk mögötte

  – mesélte a tévés Endrei Juditnak a Korhatártalanul című műsorban. Az Ázsia Expressz műsorvezetője ugyanakkor nemcsak a munkában vágyik arra, hogy több lábon álljon, hanem a magánéletében is.

  Szeretném, ha lenne egy kis bázisunk itt, Európán belül, ahova el tudunk menekülni 1-1 hétre. És azt is az otthonunknak tartjuk majd. Ennek a Balaton már egyfajta előfutára, a külföld még várat magára, de egy napon, remélem, ez is megadatik majd nekünk

  idézi a Story Ördög Nórát.

 • Instagramján osztotta meg boldogságát a követőivel.

  PAP 1000
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Singh Viki sokáig élt Budapesten, de úgy döntött, megvalósítja régi álmát, és megvásárolja álmai otthonát vidéken. A fiatal énekesnő hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy végre birtokba vehette a saját kertes házát, és egy négylábú társ is csatlakozott hozzá.

  Nemrégiben a Ripostnak azt is elárulta, hogy mindig is közel állt hozzá a vidéki élet, ezért tervben van, hogy tanyasi állatokat fog tartani, valamint kertészkedni is szeretne. Bár az énekesnő új háza körül rengeteg munka akad, amíg azt teljesen a saját ízlésére alakítja, de nem riad vissza a munkától. Persze segítsége is akad, viszont a bútorait már ő szeretné felújítani, ugyanis imádja a vintage stílust. Az új otthonáról a következőt írta:

  Mindig, de tényleg mindig az volt az álmom, hogy legyen egy kertes házam és egy golden retrieverem… Jelentem: minden teljesült! Tegnapelőtt költöztem be életem első saját otthonába, és tegnap fogadtam örökbe Mozartot, azaz Mót, aki eddig Bingó ként élt egy kedves családnál, akik már nem tudták tovább gondját viselni. Az van, hogy boldog vagyok… fáradt, kicsit riadt is, hiszen egy teljesen új élet vette most kezdetét, de BOLDOG!

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében, aki rendkívül büszke magára, amiért mindezt teljesen egyedül valósította meg.

 • A médiában képzeli el a jövőjét.

  20230117 MG 3512
  Fotó: Németh Kata / Index

  Zámbó Adrián a minap a Mokka vendége volt, ahol arról is mesélt, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatásának befejeztével új vizekre szeretne evezni. Jelenleg a logisztikában és a vendéglátásban dolgozik, de kitűzött célja, hogy a média világában találja meg számításait.

  A Király legkisebb fia az idei nyarat itthon szeretné tölteni, nem szándékozik külföldre utazni, miután az év első felében heteket töltött a Fülöp-szigeteken a TV2-s kalandreality forgatásán a testvérével, Zámbó Krisztiánnal. Mint mondta, felejthetetlen élményeket szereztek, illetve talán gyerekkorukban tölthettek ennyi időt közösen legutoljára.

  Teljesen pozitívan gondolok erre vissza. Komfortzónán nélküli dolog volt, amiből mindketten tanulhattunk. Mind a kettőnk olyan élményekkel, tapasztalásokkal lett gazdagabb, hogy azt máshol nem kaptuk volna meg.

  Zámbó úgy véli, természetét az édesapjától, Jimmytől örökölte, ezért szeret ismerkedni, társasági, bohém embernek tartja magát, akitől a zene sem áll messze. Bár családcentrikusnak vallja magát, még nem találta meg azt a nőt, aki mellett megállapodhatna. Jelenleg elsősorban a karrierjére fókuszál, ugyanakkor szívesen ismerkedik is.

  Elég öntörvényű figura vagyok, és amikor édesanyámmal ez előjön egy vitaszituációban, akkor mindig azt mondja: »Na most voltál olyan, mint az apád.« De én ennek örülök, büszke vagyok arra, aki vagyok. Büszke vagyok édesapámra és a családomra, ezt nem veheti el tőlem senki

  – jelentette ki.

 • Különleges nevet kapott a házaspár gyermeke.

  Két évvel az esküvőjüket követően megszületett Iszak Eszter műsorvezető és Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok korábbi úszó gyermeke. – írja a Blikk.

  Mint kiderült, a  sztárpár kislánya viszont nem az édesanyja nevét kapta, pedig a TV2 műsorvezetője korábban arról mesélt, hogy anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családjukban, és ezt a tradíciót ő is követni fogja. A lap értesülése szerint kislányuk végül a Mirabella nevet kapta szüleitől, amelynek csodálatraméltó a jelentése.

  A Mokka háziasszonya néhány hete már felhagyott a munkájával, legutóbb e hónap elején adásban hívták fel kollégái, hogy jókívánságaikat fejezzék ki számára. A szerelmesek négy éve találtak egymásra, majd az esküvőjükre sem kellett sokat várni, amit 2022-ben tartották meg. Idén februárban jelentették be, hogy szülöi örömök elé néznek, ami hatalmas boldogság a közös életükben.