Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyesek szerint ezzel el is vitte az Év Apukája díjat.

  GettyImages-1164578138
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  Hiába a pénz és a hírnév, ha közben édesapa is vagy, és a kislányod szobájáról van szó. Orlando Bloom tegnap maga festette ki Katy Perrytől született közös gyermekük szobáját. Sőt, még mintát is festett rá.

  Választása azért esett százszorszépekre, mert a kislányukat Daisynek nevezték el.

  A színész főként női követőit örvendeztette meg a felvételekkel, ugyanis félmeztelenül láthatjuk őt, sokaknak pedig egyértelműen imponál az is, hogy milyen jó apuka.

 • Elképesztő összegért talált új gazdára a Chicago Bulls egykori sztárjának surranója.

  GettyImages-75351596
  Fotó: Tom Berg / GettyImages

  Michael Jordan cipőjéért ugyanis durván másfélmillió dollárt adtak (kb. 460 millió forint).

  A cipő már csak azért is különleges, mert ezt a Nike-ot viselte első szezonja alatt még 1984-ben, illetve a márkával is ekkor kezdte el a közös munkát.

  A rekordösszegért elkelt sportcipőt Nick Fiorella, közismert gyűjtő vitte haza.

 • Másfél éves korában került árvaházba a Megasztár egykori felfedezettje, Széles Izabella, akit az egykori limai nagykövet, Széles Adolf és felesége fogadta örökbe, miután nem lehetett saját gyermekük.

  Izabella négyéves volt, amikor Magyarországra költözött családjával Peruból, Szentendrén pedig zeneiskolában tanult.

  Iza
  Fotó: youtube

  A fiatal lányról hamar kiderült, hogy aranyból van a torka: megnyert egy iskolai „Ki mit tud?” versenyt, de a szentendrei majálison is nagy sikert aratott, végül pedig a Megasztárban is kipróbálta magát.

  Izabellának azonban feltűnt, hogy kilóg a családból. Mint mondta, anyukája, vele ellentétben egyáltalán nem latinos, szőke, inkább svéd típusnak mondaná, de az apjára sem hasonlított.

  Az énekesnőnek az is furcsa volt, hogy nem voltak róla babakori fotók, ugyanis szülei hároméves korában fogadták örökbe, amit ekkor még nem tudott.

   Izabella aztán Limába repült, végül pedig megtudta, hogy van három nővére, akik közül az egyikkel személyesen is találkozott már azóta.

  (Origo)

 • 45 ezer fontért, átszámítva közel 19 millió forintért kelt el a ruhadarab, amit Kate Winslet a film egyik legmeghatározóbb jelenete közben viselt.

  A rendező, James Cameron külön a 20. század eleji stílusnak megfelelően készíttette el a padlóig érő gyapjúkabátot.  Azt nem tudni, hogy ki volt hajlandó ennyi pénzt kifizetni a rózsaszín kabátért, de valószínűleg nagy rajongója lehet az óceánjáró tragikus történetének.  

  A színésznő akkor viselte a különleges ruhadarabot, amikor a Leonardo DiCaprio által alakított Jack Dawson megmentésére sietett a süllyedő hajó fedélzete alá. A kabát alsó fele el is színeződött, hiszen a jelenet forgatása során rengeteg víz érte, de az eszmei értékéből nem veszített.