Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tudta, hogy a mai napig működik a világ legelső weboldala, ami ráadásul borzalmasan egyszerűen néz ki, ellenben 30 éves is elmúlt?

  A weboldal az élő példa arra, hogy mennyit fejlődött az internet az elmúlt évtizedek alatt.

  Az oldal eredetileg a CERN-nél született meg (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) és egy NeXT számítógépen futtatták, de akár most is bárki hozzáférhet, elég csak IDE kattintani hozzá.

  A weboldalt egyébként Sir Tim Berners alkotta 1991-ben, célja pedig az internet fejlesztése volt, az erről található információk pedig még most is ott vannak az oldalon.

  (Forrás: The Sun)

 • A színésznő elmúlt évek legmeghatározóbb hajviseleteiről készített összeállítást az Instagram-oldalán.

  GettyImages-1197735821
  Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a Golden Globe-díjas amerikai színésznő a hetekben indította el saját szépségmárkáját LolaVie néven. A márka legelső terméke egy hajápoló spray lett, ezt szerette volna Aniston népszerűsíteni a közösségi oldalán.

  Válaszd ki a játékosodat, haj kiadás

  — írta a fotókhoz, melyek közül néhány még jócskán a karriere elején készült. A képeket itt nézheti meg, ne felejtsen el lapozgatni: 

 • A 28 éves Jade Pursell egy barátjával búvárkodott az ausztráliai Ningaloo-zátonynál, amikor találkoztak egy hatalmas cetcápával, ami egészen a motorcsónakjukig úszott.

  A búvárkodásnál velük tartott Sailor, a barátságos labrador is, aki kíváncsian sétált oda a halhoz. Minden erejével azon volt, hogy valahogy kapcsolatba lépjen vele, aminek egy kedves orrpuszi lett a vége.

  Az interakcióról videó is készült: