Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó Mikulásnak lenni sem könnyű feladat, ezért a megfelelő alakításhoz bizony még nekik is szükségük lehet egy kis gyakorlásra. Ebben segít a londoni székhelyű Ministry of Fun Mikulás-iskola, ahol az ünnepek előtt kitanulhatja a "szakmát" az, aki érez magában némi télapóságot.

  A fenti képen éppen iskolába menet kaptak lencsevégre néhány tanulót, akik kedvesen integettek a kamerának.

 • Az X-Men-filmek Farkasa Instagramon posztolt arról, ahogy épp beadják neki a Covid elleni oltást.

  GettyImages-494014515
  Fotó: Jun Sato / Getty Images Hungary

  Az nem derült ki pontosan, hogy hányadik adag vagy melyik típus, de feltételezhető, hogy nem ez volt az első, amit beadatott magának az 53 éves színész.

 • Izgalmas fotót posztolt Instagramon Till Attila.

  A népszerű műsorvezető Instagramon posztolt egy képet, amin nemcsak ő, hanem a Megasztár egykori zsűrijének tagjai is felsorakoznak.

  „Megasztár-emlékadás – Partizán! December 27-én minden kiderül!!!”

 • Az emberek szupermodellként ismerik Gisele Bündchent, egy tengeri teknős viszont szuperhősként is gondolhat ezentúl a 41 éves nőre.

  A modell az Instagramján tett közzé egy videót, melyben egy tengeri szemétbe gabalyodott teknőst szabadít ki, és enged vissza a tengerbe. Bündchen a videóhoz azt írta, a kutyája kezdte el ugatni a szemétkupacot, ezért mentek közelebb hozzá, ekkor látták meg a bajba került páncélost.

  Miután Bündchen kibogozta és hátáról hasára fordította az állatot, megemelte, visszavitte a vízhez, és elengedte.

  A modell hosszú ideje állatvédelmi aktivista, többek között az ENSZ 2016-ban indult Wild For Life kampányának egyik arca is. A kampány a veszélyeztetett fajokra és azok védelmére hívja fel a figyelmet, Bündchen kedvenc állataként a tengeri teknősöket nevezte meg az ENSZ programjában.