Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 41 éves színészt nemcsak az élőszereplős Barbie-film Ken babájaként, de a The Gray Men egyik főszereplőjeként is láthatjuk majd a közeljövőben.

  Az akcióthriller Mark Greaney bestseller könyvének adaptációja, a Russo-fivérek rendezik, és ez lehet a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű játékfilmje, ugyanis Ryan Gosling mellett erős szereposztásra számíthatunk.

  A filmben Olyan színészek kaptak szerepet, mint Ana de Armas, Chris Evans, Billy Bob Thornton, Regé-Jean Page és Alfre Woodard.

  A forgatás pedig már javában tart, így az első fotók is megjelentek:

 • Ahogy korábban az Index is megírta, gyermeket vár a 31 éves színésznő.

  GettyImages-1357375547
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  A bejelentés óta többször is láthattuk, hogyan gömbölyödik a pocakja, a kisbabáról azonban nem árult el részleteket.

  Férjével már azt is eldöntötték, hogy óvni fogják gyermeküket a nyilvánosság elől.

  Jennifer tegnap legújabb filmje, a Ne nézz fel! premierjén jelent meg, egy gyönyörű arany ruhában, amiben csak úgy tündökölt. A színésznő pocakja pedig egyre nagyobb, így hamarosan megérkezhet első gyermeke.

 • A miniszterelnök Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy nála már járt a Mikulás.

  orbán
  Fotó: Facebook

  Orbán Viktor egy csizmás fotóval jelentette be, hogy meglátogatta őt a Mikulás.

  A két csokimikulás mellé járt mandarin és egy virgács is. Még szerencse, hogy a miniszterelnök már nem fél a krampusztól, mint mondta, már ők félnek inkább tőle.

 • UNESCO világörökségi védelmet szeretne elérni a berlini techno számára a Rave the Planet nevű csoport, amelyet a Love Parade alapítói, techno DJ-k és neves berlini klubok vezetői hoztak létre. Ennek érdekében először a német hatóságoknál lobbiznak, hogy nyújtsanak be ez ügyben jelentkezést a nemzetközi szervezethez.

  Alan Oldham DJ szerint az UNESCO védelme azért lenne fontos, mert a koronavírus-járványhelyzet és a dzsentrifikáció fenyegeti a „szabad, vad és kreatív Berlin” túlélését, így viszont a város nevezetes szórakozóhelyei kulturális emlékműnek minősülnének. Az UNESCO-minősítéssel továbbá a berlini techno hozzáférhetne az állami támogatásokhoz és egyéb finanszírozási forrásokhoz, a városrendezési törvények értelmében pedig védelmet nyernének.

  A techno műfaja eredetileg az egyesült államokbeli Detroitból indult az 1980-as évek közepén, ám a berlini fal 1989. évi leomlása után a német főváros számára egyfajta újraegyesülési szimbólum lett, az elhagyott bunkerek, gyárak ideális helyszínt jelentettek az egymás után létrejövő éjszakai klubok számára.

  (via The Guardian)