Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 31 éves Sofia Black archeológus és techszakértő tíz évet töltött a skóciai Edinburghban, de nemrég visszaköltözött Bulgáriába. A fiatal lány kintléte alatt növesztette meg a haját teljesen kopaszból 110 centi hosszúra, amelyet egy nap le akar vágatni, hogy a befolyó pénzt egy jótékonysági szervezetnek adományozza. 

  Sofia korábban elég gyakran borotválta le a haját, hogy teljesen kopasz legyen. 2013-ban azonban abbahagyta, mert a hajkoronája olyan gyorsan nőtt, hogy naponta kellett volna visszavágnia, hogy fenntartsa a kívánt frizurát. Miután először borotválta le a fejét, valaki megemlítette, hogy a haját egy jótékonysági szervezetnek kellett volna adományoznia, amiről Sofia nem tudott, mivel akkoriban még új volt az Egyesült Királyságban. Így miután erről tudomást szerzett, megfogadta, hogy olyan hosszúra növeszti a haját, amilyen hosszúra csak tudja, és ha egyszer eljön a nap, amikor levágja, az egész befolyó összeget egy rákellenes jótékonysági szervezetnek fogja adományozni.

 • McDonalds2.png

  Kevin Magginis, egy nashville-i nagypapa éppen azzal haknizza körbe az amerikai médiát, hogy sikerült száz nap alatt 108 kilóról 81 kilóra lefogynia úgy, hogy kizárólag mekis burgereket evett reggelire, ebédre és vacsorára is.

  Az egészet alaposan dokumentálta a TikTokon, és állítása szerint a száznapos kihívás meg se kottyant a koleszterinszintjének. Hogy miért lehet ez így, az kiderül az apró betűs részből:

  • Maggins minden étkezésnél csak a felét ette meg a mekis adagnak.
  • Üdítők helyett kizárólag csak vizet ivott.
  • Lemondott az alkoholról és a nassolásról is.
  McDonalds.png

  Összegezve: egyél, amit akarsz, de csak a felét, és mondj le minden egyébről.

 • Diddy az East Coast–West Coast rapháború nagy túlélője, látott már egyet s mást, vesztett el barátokat, de most olyasmit ért támadás, ami nagyon közel áll a szívéhez: a tequiláját.

  A rapper-producer pert indított üzleti partnere a Diageo ellen, mivel az állítása szerint filléres, városi, „feketéknek való” italként árulja a DeLeón névre keresztelt tequiláját, szándékosan okádék csomagolásban forgalmazva azt, hogy még jobban hangsúlyozza olcsóságát.

  S ami még rosszabb: mindeközben a Diageo sok millió dolláros szerződést kötött George Clooney-val, akinek valahogy jobban sikerült menedzselniük a tequiláját. A színész tulajdonában álló Casamigos és a szintén Clooney-érdekeltség Don Julio már 25 százalékot hasított ki a tequilapiacból, míg Diddy DeLeónja szerény 0,4 százalékos részesedéssel bír.

 • Bírósági szakaszba ért Hollywood egykori álompárjának viszálya, amely franciaországi szőlőbirtokuk eladása miatt robbant ki. Brad Pitt a Los Angeles-i bíróságon támadta meg az ügyletet, a papírokból pedig kiderült, hogy a színész 2021-ben a sajtóból értesült arról, hogy új társtulajdonosa van a birtoknak Jurij Shefler orosz milliárdos személyében.

  Az egészet megtervezték. Jolie titokban egyeztetett Sheflerrel a tulajdonrészének eladásáról, és erről szándékosan egy szót sem szóltak Pittnek

  – áll a színész ügyvédei által benyújtott panaszban.

  Az egykori házaspár felerészben volt tulajdonosa a 160 millió dollárt érő Chateau Miravalnak, ahol az esküvőjüket is tartották. 2016-os válásukkor megállapodtak, hogy egyikük sem válik meg közös érdekeltségeiktől anélkül, hogy a másik beleegyezett volna. Pitt szerint „a borkészítés a szenvedélyévé vált”, és a világ legjobb rozéját akarta elkészíteni partnerével, Mac Perrinnel.

  Állítása szerint rengeteg pénzt ölt az álmába, Jolie pedig egy fillért sem tett bele a vállalkozásba, amiből aztán titokban kiszállt.

  Angelina Jolie ügyvédei „komolytalannak, rosszindulatúnak és problémásnak” nevezték Brad Pitt állításait. Olyannyira, hogy 250 millió dolláros perrel válaszoltak, szerintük ugyanis Pitt és bandája puccsszerűen átvette az irányítást a szőlészetben, amelynek profitjából semmi sem jutott Angelina Jolie-nak.