Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennek a történetnek a főszereplője garantáltan a rosszak listájára kerül.

  Hamar rossz vége lett annak a találkozásnak, ami egy kisfiú és egy pláza télapó között történt Új-Zélandon.

  télapó
  Fotó: YouTube

  Az édesanya Facebookon számolt be arról, hogy a télapónak öltözött férfi megkérdezte tőle, hogy nem tud-e tenni valamit azért, hogy „megjavítsa” a kisfiú hallását, aki nem mellesleg siket.

  Az 5 éves Carter jelbeszéddel kommunikál az édesanyjával, aki nagyon örült annak, hogy végre találkozhat a Télapóval.

  A kisfiú egy ponton anyukája felé fordul, aki jelbeszéddel elmondja, hogy egy aranyozott Vasember figurát szeretne.

  „He?” – teszi fel a kérdést erre az értetlen Mikulás, aki az anyától várja a választ, majd a következőt kérdezi:

  „Műtéttel nem lehetne rajta segíteni?”

  Az édesanya ugyan láthatóan zaklatottá vált, de igyekezett nyugodt maradni, majd közölte vele, hogy nem, erre nincs lehetőség, nincs Carterrel gond.

  A Mikulás nem hagyta annyiban a dolgot, és visszakérdezett:

  „Semmit sem tud tenni, hogy helyrehozza?”

  „Nincs mit helyrehozni. Jelbeszédet használunk” – reagált az anya.

  A beszélgetésről készült videó persze óriási felháborodást váltott ki, kivétel nélkül elítélték a tapintatlan Télapót, ellenben az anyát magasztalták, hogy képes volt megőrizni a hidegvérét egy ilyen szituációban.

  (Forrás: Indy100)

 • Mintha egy Disney-filmből másolták volna.

  Egy egészen rendhagyó ajánlatnak köszönhetően, átszámolva pöttöm 740 millió forintnak megfelelő dollárért akár Ön is beköltözhet ebbe a mesebeli kastélyba.

  A 26 szobás, ötemeletes erőd az amerikai Michigan államban, Rochester városának erdejében rejtőzik, a napokban pedig a közösségi oldalak felhasználóinak figyelmét is felkeltette, miután fotók jelentek meg a lenyűgözően különc szerkezetéről és berendezéséről. A Sotheby's International Realty ingatlanközvetítő vállalat több mint három hónappal ezelőtt hirdette meg az ingatlant, de még mindig nem találták meg a kastély királyát vagy éppen királynőjét, annak ellenére, hogy folyamatosan megnézési kérelmekkel bombázzák őket – akár az is meglehet, hogy éppen csak Önre vár ez az ajánlat.

 • Ryan Reynolds és Blake Lively házasságát már sokszor emlegettük, hiszen nagyon szerethető karakterek, boldogok együtt és tökéletesen megtalálták egymást.

  A házaspár három kislányt nevel együtt, akiket nem mutogatnak a nyilvánosság előtt, sőt, a kedvükért Ryan egy időre vissza is vonul a színészkedéstől, hogy többet lehessen családjával. Blake mostanában videoklipet rendezett, filmszerepben évek óta nem láthattuk, de már többször is bizonyította tehetségét.

  Ryan és Blake tegnap New York utcáin andalogtak, és ha nem tudnánk róluk, hogy hírességek, valószínűleg csak egy átlagos párnak gondolnánk őket, annyira hétköznapiak.