Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meglehetősen ízléstelen tréfát űzött egy élő pulykával egy nő, amikor is megmutatta a kíváncsi szárnyasnak a sütőben piruló hálaadási pulykát – vette észre a Lad Bible.

  scrnli 2021- 11- 28- 7-22-42.png
  Fotó: our10acres / tiktok

  Az ohiói nő TikTokra töltötte fel a videót, amelyben kinyitotta a sütőt az arra tévedő kíváncsi házi pulykának, aki bekukkantott, nézett egyet-kettőt, majd odébb indult.

   Nyugalom, nem ismered őt

  – mondta a nő az élő szárnyasnak.

  A Lad Bible szerint a videó – amely egyébként gyorsan felrobbantotta az internetet – nem aratott osztatlan sikert, a kommentelők – akik között volt, aki kiemelte, hogy nem vegán – hamar nekiestek a posztoló nőnek, aki erre azzal védekezett, hogy szerinte a Big Red névre keresztelt házi pulykát nem traumatizálták a látottak, és inkább meg akarta kóstolni sütőben lévő fajtársát.

  (via Lad Bible)

 • A 35 éves színésznő az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt.

  GettyImages-1183498192
  Fotó: Santiago Felipe / Getty Images Hungary

  Úgy tűnik, hogy a sokáig csak a botrányairól ismert Lindsay Lohan élete lassan egyenesbe jön. Idén sok-sok év után újra filmszerepet kapott egy karácsonyi filmben, szerelme, Bader Shammas pedig eljegyezte őt.

  A pár először egy dubaji zenei fesztiválon mutatkozott együtt még 2020-ban, azóta pedig kevés részletet osztottak meg kapcsolatukról a nyilvánossággal. Lindsay választottját már a családja is elfogadta, édesanyja korábban így nyilatkozott róla:

  Lindsay most egy csodálatos sráccal randizik. De ez nem tartozik ide, sem oda. Akkor fog nyilatkozni a magánéletéről, amikor készen áll rá.

 • A LadBible cikke szerint furcsa lépésre szánta el magát egy ausztrál kisváros.

  A helyi vezetők épp a napokban tárgyalnak arról, hogy kültéren csakis pórázon lehessen sétáltatni a macskákat, póráz nélkül pedig tilos legyen kiengedni a házi kedvenceket.

  Fremantle városában összesen 750 regisztrált macska él, a korlátozás oka pedig, hogy így védjék meg a környék állat- és növényvilágát.

  A statisztikák szerint ugyanis évente 300 millió őshonos állatot végeznek ki Ausztráliában a házi kedvencek, ez pedig komoly problémát okoz a térségben.

 • A 36 éves énekesnő szeptemberben jelentette be, hogy hármas ikrekkel várandós, pocakja növekedéséről pedig azóta is rendszeresen oszt meg fotókat.

  Legutóbb az is kiderült, hogy két kisfia és egy kislánya lesz.

  Október végén még láthattuk színpadon, de az már biztos, hogy a karácsonyt kórházban kell töltenie a kisbabák egészsége érdekében. Ugyan a bejelentés óta még csak két hónap telt el, Magdi legutóbbi posztjában elárulta, hogy a hasától már nem is látja a lábfejét.

  Én egy két lábon járó pocak lettem

  – fűzte hozzá a fotóhoz.