Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kedden folytatódott a Páros hét a villában, a játékosok pedig azt a feladatot kapták, hogy egy humoros köntösbe csomagolt levélben mutatkozzanak be jövendőbeli kedvesük szüleinek, de persze ez sem sikerült balhé mentesen.

  VV11
  Fotó: RTL KETTŐ

  Sajti azzal poénkodott, hogy évente csak egyszer fogja megcsalni a drága anyósék lányát, azonban Melina és Dani sorai síráshoz vezettek.

  Dani egy ponton még azt is megjegyezte, hogy "ennél még egy rákos daganat is jobbindulatúbb."

 • Megérkezett a Mickey 17 első teasere.

  Képernyőfotó 2022-12-06 - 23.15.50.png
  Fotó: Instagram

  Robert Pattinson főszereplésével érkezik Bong Joon-ho, az Élősködők Oscar-díjas rendezőjének legújabb sci-fije! A Mickey 17-re ugyan még jó sokat kell várniuk a nézőknek (egész pontosan másfél évet), hiszen még a forgatás is tart, mindenesetre most befutott egy igazán rövid, mindössze 30 másodperces ízelítő a filmhez, ami így is elég ahhoz, hogy kellőképp átadja a készülő mozi hangulatát.

  A történet egy "feláldozható" űrhajós, Mickey (Robert Pattinson) történetet mutatja majd be, akinek missziója egy új bolygó gyarmatosítása. Mivel az ilyen típusú asztornauták élete valóban semmit sem ér a felsőbb vezetés számára, helyüket haláluk után klónjuk veszi át – egészen addig, amíg Mickey ezt meg nem elégeli, és úgy dönt, nem fogja átadni a helyét utódjának.

  A Mickey 17 március 29.-én érkezik az amerikai mozikba, európai premierjéről egyelőre nincs pontos információ.

  (via IGN)

 • A ValóVilág11 villáját is meglátogatta a jó öreg Mikulás.

  mikulás
  Fotó: RTL KETTŐ

  Pontosabban Kamarás Norbi és Schumacher Vanda vették át a Télapó és a Krampusz szerepét, hogy átlépve a villa küszöbén meglepjék a játékosokat. 

  Azonban, hogy ki kap csokit, és ki virgácsot, csak a szerda esti Összefoglalóból fog kiderülni, ami 21:45-kor kezdődik az RTL KETTŐ-n.

 • Természetesen a rendező hozzá méltó, leleményes választ adott a kérdésre.

  Most már valóban csak napok vannak hátra, és befut a mozikba az Avatar várva-várt folytatás, az Avatar: A víz útja. Ahogy az nemrég kiderült, a sci-fi második része sem lesz rövidebb élmény, mint elődje, sőt: már-már rekord hosszúságú, 190 perces játékidővel érkezik meg december 15.-én.

  Ennyi időt persze mozis körülmények közt igen nehéz mosdószünet nélkül kibírni, így James Cameron most megválaszolta a nézőket talán leginkább izgató kérdést: mikor érdemes kiszaladni a vécére?

  „Akkor mennek ki az emberek a filmről a mosdóba, amikor csak szeretnének. Hiszen úgyis látni fogják azokat a jeleneteket, amikről lemaradtak akkor, amikor másodszor is beülnek rá” - idézte az IGN a rendező leleményes feleletét.