Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai rapper legutóbb azzal lepte meg váratlanul rajongóit, hogy a megújulás jegyében törölte összes posztját az instagramról. Most viszont egy Tik Tok felhasználó posztjában köszönt vissza a sztár jól ismert sajátos stílusa.

  Abby Richardson ugyanis TikTok-on osztott meg egy videót édesapja Brian Richardson középiskolai évkönyvéről, amelyben többek közt Kanye egykori iskolai fotója is látható. A felhasználó a következő kommentárt írta hozzá:

  Amikor apud legjobb barátja a középiskolában Kanye West volt

  Az évkönyvről készült felvételen úgy tűnik, hogy Ye (Kanye West) az aláírása mellett még kézzel írt üzenetet is hagyott Abby apjának. A kézirat kissé szalonképesebb fordítása így szól:

  Jobb lesz, ha idén nyáron fogsz magadnak egy partnert

  A kommentáradatok persze azonnal elözönlötték a lány bejegyzését, aki még hozzá tette, hogy az eredeti tervek szerint apja Kanye-val ment volna New Yorkba, hogy találkozhasson Jay Z-vel, de végül inkább úgy döntött, hogy Abby édesanyával marad. Mindenesetre valóban nem egy hétköznapi történetről van szó, az egyszer biztos.

  (Forrás: LadBible)

 • Kevés szívmelengetőbb dolog van, mint néhány elképesztően aranyos négylábú látványa.

  Dick van Duijn holland fotósnak igazi tehetsége van a vadon élő állatok szépségének megörökítéséhez – fotói egyszerre lenyűgözőek és hihetetlenül aranyosak. A 36 éves férfi vadon élő állatokat fotózó munkái rendkívül  népszerűek lettek az elmúlt években, világszerte több mint 270 ezren követik őt lelkesen az Instagramon.

  Hogy egy kis vidámságot csaljunk decemberi hétvégéjébe, elhoztunk egy összeállítást van Duijin legsikeresebb fotóiból, melyek garantáltan feldobják a napját. A lapozáshoz kattintson a kép melletti nyilak egyikére.

 • Nem mindennapi dolgot próbált ki Palik László. A TV2-n futó Exatlon Hungary egykori műsorvezetője megpróbált rúdtáncolni.

  Palik László
  Palik László
  Fotó: YouTube / Palikék Világa by Manna / YouTube / Palikék Világa by Manna

  A sportriporter kivételes mutatványát a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna legfrissebb videójában láthatjuk, melyben az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának veteránjai vendégeskedtek. Palikék az X-Faktor első szériájának énekeseivel, Janicsák Vecával, Takács Nikolasszal és Király L. Norbival beszélgettek. Többek között azt is megvitatták, hogyan tekintenek vissza az előválogatón nyújtott produkciójukra, és hogy mennyit változott az életük a tehetségkutató óta.

  Király L. Norbi elárulta, jelenleg nincs az a pénz, amiért újra színpadra állna, és énekelne, ám ennek pontos okairól nem beszélt. A szerepléssel és énekléssel körülbelül három éve hagyott fel; az utóbbi időben pedig egy új szenvedélynek, a rúdtáncolásnak él, amihez egy, a TikTokon vagy az Instagramon látott videó hozta meg a kedvét. Kiderült, két hónapjába telt, mire megtalálta az ország legjobb férfi rúdtáncosát, aki taníthatná őt.

  – Rudazzál egy kicsit! – kérte az adásban Palik Király L. Norbit. – De előbb megnézünk téged! – szólt vissza az X-Faktor korábbi versenyzője.

  Palik nem ellenkezett, sikerült meghozni a kedvét a sporthoz – jobban mondva annak kipróbálásához. Elmondása szerint életében nem látta még, hogy csinálják az ilyesmit.

  Palik próbálkozását a rúdtánccal és azt, hogy Király L. Norbi hogyan végzi a gyakorlatokat, ebben a videóban láthatja:

  Az X-Faktor korábbi énekese szerint Paliknak a kecsességet még tanulnia kell. A sportriporter szerint erre egy élet is kevés lenne. 

 • A felvételeket Lior Yaakobi fotós készítette a Langjokull-gleccsernél, amit Izland második legnagyobb gleccsereként tartanak számon a maga 935 négyzetkilométeres kiterjedésével.

  A jégbarlangban éppen csak mínusz 10 fok volt, de még ez sem állította meg a hegymászókat a leereszkedésben.

  A fotós csak egy speciális jármű és egy vezető segítségével tudta megközelíteni a hatalmas barlangot, ahol sikerült lencsevégre kapnia a különleges látványt.