Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai Georgia államban készített klipben egy a hírhedt fenevadra, Nagylábra nagyon hasonlító alak mászkál az erdő sűrűjében. A majomszerű lény először a fűben ült, majd felállt, hogy megmutassa félelmetes magasságát.

  Képernyőfotó 2021-12-07 - 11.44.36.png
  Fotó: @cryptiduniversity / instagram

  Bár egyesek szerint újfent csak egy beöltözött tréfamesterről van szó, mások szerint a felvétel legitim lehet, és újabb nyomot szolgáltathat Nagyláb kilétének felfedésében. Seth Breedslove dokumentumfilmes, a Small Town Monsters film mögött álló ember a Daily Starnak azt mondta, hogy a videó minden bizonnyal átverés, de vannak jelek melyek kételkedésre adhatnak okot.

  Az alany nagyon nagynak tűnik, de a mozgása könnyen elárulja. Úgy tűnik, mintha a földet nézné, miközben forog, ami arra utal, hogy egy beöltözött ember lehet, akinek a jelmez miatt látási nehézségei vannak és nem tudja, pontosan mi van a lába alatt. Viszont tényleg nagyon magas, szóval az is lehet, hogy valódi. Ezek a videók mindig több kérdést hagynak bennünk, mint választ

  – mesélte a brit bulvárlapnak Breedslove.

  A Nagylábról szóló legendák az Egyesült Államokban még 1958-ban kaptak lendületet, amikor fakitermelők egy óriási lábnyomot találtak a kaliforniai Bluff Creekben, és ez országos hír lett.

 • Egyik olvasónk lett figyelmes egy különleges, fényárban úszó Trabantra Nagykátán.

  IMG 6296 (1) (1)
  Fotó: Hajdu Richárd / Facebook

  Az 1982-es évjáratú autó tulajdonosa egy mindössze 21 éves fiatal srác, aki egymaga újította fel a Trabantot jelenlegi állapotára.

  Elmondása szerint minden évben feldíszíti autóját a karácsony előtti hetekben, ami idén 600 LED izzót kapott az ünnepekre.

  Mondanunk sem kell, hogy rengeteg járókelő figyelmét felkelti a fényes jármű.

  IMG 6299 (1)
  Fotó: Hajdu Richárd / Facebook
 • Egy rövidebb fazonra váltott.

  Wolf Kati
  Wolf Kati
  Fotó: Szécsi István / Velvet

  A 47 éves Wolf Katit talán még nem is láthattuk ilyen rövid bubifrizurával, az elmúlt években mondhatni hozzánőtt a hosszú, szőke haj – most azonban úgy érezte, elérkezett a változás ideje: nem csak a fazonon, de haja színén is változtatott, igaz, az csak pár árnyalattal lett világosabb.

  Az énekesnő az eredményt Instagram-oldalán tette közé, ahol több szakmabeli is megjegyezte, milyen jól áll neki az új frizura és követői is elvoltak ragadtatva a stílusváltástól. Íme: 

 • Elkezdett csomókban hullani annak a nőnek a haja, aki az úgynevezett Gorilla Glue szupererős ragasztóval akarta felturbózni a frizuráját.

  Kép2
  Fotó: TikTok

  Tessica Brown akkor vált híressé a TikTokon, amikor pillanatragasztót használt hajlakként, aminek az lett a vége, hogy műtéti úton lehetett csak eltávolítani a hajából.

  A beavatkozás sikeres volt, Tessica (nem elírás, valóban T-vel írja a nevét.) pedig elkezdte visszanöveszteni a hajkoronáját, sőt még Forever Hair (örök haj kb.) néven még saját hajápolási módszert is kialakított.

  A tiktokker azonban hiába nem nyúlt később a hajához, a hajfesték, amivel el akarta takarni az őszhajszálait, reakcióba lépett a ragasztóval, ez pedig azt eredményezte, hogy csomókban kezdett el hullani a hajkoronája.

  Brown videójában mutatta meg követőinek, hogy épp mit él át, mint mondta, azt hitte elég erős a haja ahhoz, hogy kibírja a vegyszereket. Tévedett.

  @im_d_ollady

  I thought my hair was strong enough to for chemicals 😭#tessicabrown #mahair #helpmyhairplease #fyp #imoverit

  ♬ original sound - Tessica Brown

  A kommentek között a legtöbben azt javasolták neki, inkább hagyja békén a frizuráját, bízza magát egy szakértőre.