Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fogyókúrás termékeiről elhíresült fitneszguru Facebook-oldalán mutatta be, hogyan is kell nokedlit készíteni.

  Schobert Norbi legújabb videójában csülkös bablevest készített feleségével, Rubint Rékával, a levesbe kerülő nokedli azonban többek szerint is kicsit érdekesre sikerült, a legjobb talán ha megmutatjuk:

  Mint az a videóban is látható, Norbi sót tett a nokedli tésztájába, ami eddig teljesen rendben van, a belekerülő mennyiség azonban már korántsem,

  a tartóból ugyanis vízesésszerűen ömlött ki a só, mely legalább a négy-ötszöröse volt a szükséges mennyiségnek.

  Az már csak mellékes, hogy a liszt fele a fitneszguru kötényén kötött ki.

  Ön mit gondol?

 • A Mirror cikke szerint 5 ezer fontos pénzbírságot kaphatnak, akik Mikulás ruhában, vagy más ünnepi öltözékben ülnek a volán mögé.

  A szabályozás oka, hogy ezek az ünnepek közeledtével nagy népszerűségnek örvendő ruhadarabok és kiegészítők akadályozhatják a vezetés biztonságát. A KRESZ is kimondja, hogy a ruházat és a cipő nem akadályozhatja meg az autóban található eszközök használatát, mert balesetveszélyes.

  Bármilyen ruhadarab, amely akadályozza a látását, vagy az autó kezelőszerveinek használatát, 5 ezer font bírságot és akár három büntetőpontot vonhat maga után a jogosítványán

  — nyilatkozta Michael Bourne, a National Tyres and Autocare csoport marketing igazgatója. 

  Így igazából nemcsak a télapó, de bármilyen jelmez gondatlan veszélyeztetésnek minősülhet. Ezért az  önjelölt Mikulások idén kénytelenek lesznek visszafogni magukat az utakon.

 • Bár nem éppen a legmaradandóbb hajviseletei közé tartozik, a Xanny című nótájának klipjében már láthattuk barna hajviselettel.

  GettyImages-1331408045
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A 19 éves Billie Eilish még az év elején robbantotta fel az Instagramot, amikor bejelentette, hogy már-már ikonikussá vált fekete-zöld hajviseletét lecseréli, és mostantól a szőkék táborát fogja erősíteni. A visszafogottabb hajszínre Billie új albumának közelgő premierdátuma miatt volt szükség, hiszen a Happier Than Ever egy sokkal természetesebb és érettebb oldalát mutatja meg az énekesnőnek, nem úgy mint előző albuma, a When we are fall asleep, where do we go?

  Most azonban úgy néz ki, újfent eljött a változás ideje. Eilish ismét az Instagram-oldalára posztolt egy szelfit, amin már nem szőke, hanem sötétbarna hajjal és frufruval láthatjuk. 

  Hiányzom? 

  – írta a képhez az énekesnő, aki a jövő év elején indítja legújabb turnéját.

 • Az embereknek elegük lett abból, hogy folyamatosan nyilvánosan teregeti ki a szennyest Will Smith és felesége, Jada.

  GettyImages-1179512575
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A házaspár korábban őszintén vallott arról, hogy nyitott házasságban élnek, ami odáig vezetett, hogy azóta minden egyes interjúban nem mindennapi kapcsolatuk részleteiről beszélnek.

  A színész memoárjában is sokkoló részleteket osztott meg magánéletéről.

  Állítása szerint miután első szerelme megcsalta, annyira kiborult, hogy rengeteg nővel lefeküdt, ami erősen ellenkezett az elveivel, ezért szex után hányni kezdett. Időközben lányuk, Willow is a poligámia, vagyis többszerelműség mellett döntött, amiről édesanyja műsorában mesélt először.

  Az emberek most besokalltak, ezért petíciót indítottak, hogy az újságírók ne faggassák őket szexuális életükről, mert nem kíváncsiak rá, és akaratuk ellenére tudnak róluk intim részleteket. A petíció igen nagy sikernek örvend, hiszen már több mint 12 ezren aláírták. 

  (Forrás: LadBible)