Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A közkedvelt műsorvezető 50. születésnapja alkalmából, a tőle magszokott hatalmas mosollyal pózol Instagram-oldalán, két lufi társaságában.

  Tilla ugyan csak pár órája posztolta a fotót, máris több szakmabeli barátja köszöntötte fel kommentben.

  Tóth Gabi még azt is megjegyezte, hogy kislánya, Hannaróza is ma ünnepli születésnapját.

 • A fogyókúrás termékeiről elhíresült fitneszguru Facebook-oldalán mutatta be, hogyan is kell nokedlit készíteni.

  Schobert Norbi legújabb videójában csülkös bablevest készített feleségével, Rubint Rékával, a levesbe kerülő nokedli azonban többek szerint is kicsit érdekesre sikerült, a legjobb talán ha megmutatjuk:

  Mint az a videóban is látható, Norbi sót tett a nokedli tésztájába, ami eddig teljesen rendben van, a belekerülő mennyiség azonban már korántsem,

  a tartóból ugyanis vízesésszerűen ömlött ki a só, mely legalább a négy-ötszöröse volt a szükséges mennyiségnek.

  Az már csak mellékes, hogy a liszt fele a fitneszguru kötényén kötött ki.

  Ön mit gondol?

 • A Mirror cikke szerint 5 ezer fontos pénzbírságot kaphatnak, akik Mikulás ruhában, vagy más ünnepi öltözékben ülnek a volán mögé.

  A szabályozás oka, hogy ezek az ünnepek közeledtével nagy népszerűségnek örvendő ruhadarabok és kiegészítők akadályozhatják a vezetés biztonságát. A KRESZ is kimondja, hogy a ruházat és a cipő nem akadályozhatja meg az autóban található eszközök használatát, mert balesetveszélyes.

  Bármilyen ruhadarab, amely akadályozza a látását, vagy az autó kezelőszerveinek használatát, 5 ezer font bírságot és akár három büntetőpontot vonhat maga után a jogosítványán

  — nyilatkozta Michael Bourne, a National Tyres and Autocare csoport marketing igazgatója. 

  Így igazából nemcsak a télapó, de bármilyen jelmez gondatlan veszélyeztetésnek minősülhet. Ezért az  önjelölt Mikulások idén kénytelenek lesznek visszafogni magukat az utakon.

 • Bár nem éppen a legmaradandóbb hajviseletei közé tartozik, a Xanny című nótájának klipjében már láthattuk barna hajviselettel.

  GettyImages-1331408045
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A 19 éves Billie Eilish még az év elején robbantotta fel az Instagramot, amikor bejelentette, hogy már-már ikonikussá vált fekete-zöld hajviseletét lecseréli, és mostantól a szőkék táborát fogja erősíteni. A visszafogottabb hajszínre Billie új albumának közelgő premierdátuma miatt volt szükség, hiszen a Happier Than Ever egy sokkal természetesebb és érettebb oldalát mutatja meg az énekesnőnek, nem úgy mint előző albuma, a When we are fall asleep, where do we go?

  Most azonban úgy néz ki, újfent eljött a változás ideje. Eilish ismét az Instagram-oldalára posztolt egy szelfit, amin már nem szőke, hanem sötétbarna hajjal és frufruval láthatjuk. 

  Hiányzom? 

  – írta a képhez az énekesnő, aki a jövő év elején indítja legújabb turnéját.