Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ridley Scott legújabb filmje A Gucci-ház továbbra is nagy port kavar mind az érintett család, mind a kritikusok körében. Mint azt már mi is megírtuk az olasz divatmárka családi örökösei egyáltalán nincsenek kibékülve az őket ábrázoló filmmel, oly mértékben, hogy már jogi lépéseken is elgondolkoztak.

  Nem mintha az Oscar-díjas filmrendezőt bármikor félteni kellett volna a kemény kritikát illetően, most is hamar irányba állította az őt bíráló olasz famíliát, azzal, hogy inkább örüljenek annak, hogy egy ilyen neves szereplőgárdával vitte a történetüket filmvászonra.

  Szintén a film kapcsán nemrégiben a Maurizio Guccit alakító Adam Driver vendégeskedett Stephen Colbert műsorában, akiről kevesen tudják, hogy színészi karrierje előtt tengerészgyalogosként szolgált hazájában. Driver elmesélte, hogy még kétéves kiképzése közben kezdett el érdeklődi a színjátszás iránt, és egy váratlan sérülés következtében kellett idő előtt leszerelnie. Ekkor döntött úgy, hogy a színészetet választja hivatásaként.

  Ez tényleg nem az egyéni kalandról szól, hanem mások elismeréséről, és hogy kérdéseket tudjanak feltenni önmagukról. Arról, hogy képesek legyünk csapatban dolgozni mindezt azért, hogy elérhessünk egy közös célt, ami nagyobb az egyénektől. Pontosan ilyen egy forgatáson is lenni, ahol folyamatosan versenyt futunk az idővel és technológia nehézségeivel. A kérdés az, hogy az emberek ilyenkor számíthatnak-e egymásra és ott vannak- e egymásnak

  – vont párhuzamot Adam Driver a katonai szolgálat és a színészet között. Ez a forgatáson belüli kollegiális szemléletmód mindenképpen szimpatikus a színész részéről, ami láthatóan meghálálta magát végeredménynél is. A Gucci-dinasztia hanyatlásáról szóló film november 25-től már itthon is látható.

 • Egy hatalmas karácsonyfa áll az autósok útjában a romániai Vráncsa megyében.

  ut
  Fotó: YouTube

  Jelentősen akadályozza a forgalmat az út közepére kihelyezett karácsonyfa, ami Románia egyik Moldvában található megyéjében. A fa olyan hatalmas, hogy az ágak bőven kilógnak az útra, ami ezen a videón is jól látható:

 • A 41 éves színészt nemcsak az élőszereplős Barbie-film Ken babájaként, de a The Gray Men egyik főszereplőjeként is láthatjuk majd a közeljövőben.

  Az akcióthriller Mark Greaney bestseller könyvének adaptációja, a Russo-fivérek rendezik, és ez lehet a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű játékfilmje, ugyanis Ryan Gosling mellett erős szereposztásra számíthatunk.

  A filmben Olyan színészek kaptak szerepet, mint Ana de Armas, Chris Evans, Billy Bob Thornton, Regé-Jean Page és Alfre Woodard.

  A forgatás pedig már javában tart, így az első fotók is megjelentek:

 • Ahogy korábban az Index is megírta, gyermeket vár a 31 éves színésznő.

  GettyImages-1357375547
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  A bejelentés óta többször is láthattuk, hogyan gömbölyödik a pocakja, a kisbabáról azonban nem árult el részleteket.

  Férjével már azt is eldöntötték, hogy óvni fogják gyermeküket a nyilvánosság elől.

  Jennifer tegnap legújabb filmje, a Ne nézz fel! premierjén jelent meg, egy gyönyörű arany ruhában, amiben csak úgy tündökölt. A színésznő pocakja pedig egyre nagyobb, így hamarosan megérkezhet első gyermeke.