Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 35 éves színésznő az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt.

  GettyImages-1183498192
  Fotó: Santiago Felipe / Getty Images Hungary

  Úgy tűnik, hogy a sokáig csak botrányairól ismert Lindsay Lohan élete lassan egyenesbe jön. Idén sok-sok év után újra filmszerepet kapott egy karácsonyi filmben, szerelme, Bader Shammas pedig eljegyezte őt.

  A pár először egy dubai zenei fesztiválon mutatkozott együtt, még 2020-ban, azóta pedig kevés részletet osztottak meg kapcsolatukról a nyilvánossággal. Lindsay választottját már a családja is elfogadta, édesanyja korábban így nyilatkozott róla:

  Lindsay most egy csodálatos sráccal randizik. De ez nem tartozik ide, sem oda. Akkor fog nyilatkozni a magánéletéről, amikor készen áll rá.

 • A LadBible cikke szerint furcsa lépésre szánta el magát egy ausztrál kisváros.

  A helyi vezetők épp a napokban tárgyalnak arról, hogy kültéren csakis pórázon lehessen sétáltatni a macskákat, póráz nélkül pedig tilos legyen kiengedni a házi kedvenceket.

  Fremantle városában összesen 750 regisztrált macska él, a korlátozás oka pedig, hogy így védjék meg a környék állat- és növényvilágát.

  A statisztikák szerint ugyanis évente 300 millió őshonos állatot végeznek ki Ausztráliában a házi kedvencek, ez pedig komoly problémát okoz a térségben.

 • A 36 éves énekesnő szeptemberben jelentette be, hogy hármas ikrekkel várandós, pocakja növekedéséről pedig azóta is rendszeresen oszt meg fotókat.

  Legutóbb az is kiderült, hogy két kisfia és egy kislánya lesz.

  Október végén még láthattuk színpadon, de az már biztos, hogy a karácsonyt kórházban kell töltenie a kisbabák egészsége érdekében. Ugyan a bejelentés óta még csak két hónap telt el, Magdi legutóbbi posztjában elárulta, hogy a hasától már nem is látja a lábfejét.

  Én egy két lábon járó pocak lettem

  – fűzte hozzá a fotóhoz.

 • Fotóval is tudja bizonyítani, hogy egy rémisztő szörnyeteggel találkozott az a férfi, aki meg volt róla győződve, hogy a bestia ki fogja oltani az életét is.

  20201226 073342-768x1024
  Fotó: Twitter

  A halászként dolgozó John a Belive: Paranormal UFO Podcast adása során beszélt arról, hogy Ausztráliában kétszer is látta azt a kreatúrát, ami félig embernek, félig pedig kutyának nézett ki. Az egész akkor kezdődött, amikor épp horgászni volt, de feltűnt neki, hogy nincs egyedül, valami vele együtt halad.

  A férfi valahányszor megállt, érezte, hogy az a bizonyos másik is így tett, majd amikor újra elindult, ismét hallotta a lépteit. Biztos volt benne, hogy az a valami követi, egyenesen megfigyeli őt.

  A halász nem késlekedett, azonnal lőtt néhány fotót az állítólagos kutyaemberről.

  A találkozás olyan mély nyomott hagyott a férfiban, hogy egymaga nem mert visszamenni arra a környékre, még álmában is a rémet látta maga előtt.

  Végül legyőzte a félelmeit, és visszament horgászni, a lény pedig újra feltűnt. Kezdetben csak egy nagy csattanást hallott a fák közül, mintha valami futna.

  Ahogy rohant, úgy seperte el a fákat az útjából. Nem tudom, hogy eltörte-e őket, vagy csak nekik ment, túl sűrű ahhoz a növényzet, hogy az ember lássa

  – idézte fel a történteket John. Azonban a dolgok hamar rosszabbra fordultak, ugyanis a kutyaember vonyítani kezdett, a férfi pedig úgy döntött, ideje visszarohanni az autójához, ami jó 10 percre volt tőle.

  „Ez a lény valami egészen más, őrület volt. Néha hallom a fejemben, ahogy egy hang azt mondja, »rohanj, vagy meghalsz«. De ez nem az én hangom, valami másé”– folytatta John, aki azért is mesélte el a vele történteket, mert fél, hogy más nem lesz olyan szerencsés, hogy élve megússza a szörnyeteggel való találkozást.

  (Indy100)