Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A jó öreg AI megint bevetésen!

  A közösségi oldalakat böngészve mostanság úton-útfélen Wes Anderson nevére bukkanhatunk. Egyrészt, mert a hónap végén érkezik legújabb filmje, az Asteroid City, másrészt pedig, mert a TikTokon rendkívül felkapottá vált a rendező jellegzetes stílusa, amelyet ráigazítottak már jónéhány nem-Wes Anderson produkcióra is.

  Most erre a sorsra jutott a Szomszédok is, amelyet a mesterséges intelligencia segítségével a LacAI YouTube-csatorna varázsolt egy pasztellszínű, tűpontosan szimmetrikus világgá – bár azt meg kell hagyni, néhány színésznél azért kicsit elszalad a ló. Íme:

 • Már most példaképként tekintenek Keserű Balázsra.

  Június 1-jén munkába állt Balogh Levente új elnöki asszisztense, Az álommeló győztese, akit a Fókusz kamerái is elkísértek első napjára. Keserű Balázs fix egyéves szerződést, új céges autót, prémium-munkaeszközöket és havi bruttó 3 millió forintos fizetést nyert, emellett pedig már most nagy távlatokban gondolkodik:

  „Hatalmas előrelépés ez most a számomra, főleg az, hogy ilyen fiatalon egy ilyen magas pozíciót tudok betölteni. Ez egy életbiztosítás gyakorlatilag. Ha az elkövetkezendő egy évben mindenkinek megfelelek itt a bizalmi körön belül, akkor tényleg úgy gondolom, hogy bebiztosítottam a jövőmet” – magyarázta a férfi, hozzátéve: mivel maximalista, ezért hatalmas kihívás lesz az is, hogy önmagával elégedett legyen. Szerencsére első napját nagyon élvezte, a következő három hónapja pedig főnöke szerint azzal fog telni, hogy magába szívja a tudást.

  Keserűre nemcsak a szülei végtelenül büszkék, de idegenek is. A műsor után rengeteg gratulációt kapott a tévénézőktől, többen pedig már most példaképként tekintenek rá.

 • Tündéri felvétel került elő a Pókember-filmek sztárjáról.

  A napokban ünnepelte 27. születésnapját Tom Holland, és ennek apropójából az édesanyja egy gyerekkori videót osztott meg róla Instagram-oldalán. A kétéves Holland lelkesen kacag és táncol a rövid felvételen, az aranyos jelenet pedig nemcsak a színész rajongóinak, de a jelek szerint Zendayának is gyorsan belopta magát a szívébe:

  „Szeretem ezt a videót” – írta meghatott arcú hangulatjelek kíséretében Nikki Holland posztjához a színésznő.

 • Próbálják megmenteni kapcsolatukat.

  A válás szélére sodródott Natalie Portman és férje, Benjamin Millepied. A Page Six úgy értesült, a házaspár kapcsolata azért került válságba, mert a táncos többször is megcsalta a színésznőt, sőt a lap azt is tudni véli, kivel. Állítólag egy 25 éves francia klímaaktivistával, Camille Étienne-nel szűrte össze a levet Millepied, aki most gőzerővel dolgozik azon, hogy felesége megbocsátson neki.

  Az informátorok szerint Portman elég maga alatt van a történtek óta, és főleg két gyermekével foglalkozik. Ahogy azt a lap megemlíti, a pár már egyszer majdnem szakított 2016-ban, de akkor átlendültek a nehézségeken, azt viszont egyelőre nem tudni, most mennyire lesz lágy a szíve a filmsztárnak.