Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nincs ember, aki ne ismerné a LEGO-t.

  A Dániából származó játék az egyik legsikeresebb brandnek számít, amiből szinte bármit meg lehet építeni, ha elég kreatív az ember.

  Most összeszedtük a Top 5 legnagyobb LEGO készleteket, amikhez nem lesz elég egy sima polc, ha ki akarjuk állítani a szobánkban.

  LEGO Art World Map ( 11,695 darab)

  LEGO Titanic ( 9090 darab)

  LEGO  Colosseum (9,036 darab)

  LEGO Star Wars - Millenium Falcon (7,541darab)

  LEGO Star Wars - AT-AT (6785 darab)

 • Mindenkit elvarázsolt különleges megjelenésével Zendaya, aki Párizsba látogatott el Tom Hollandel és annak testvéreivel, hogy ott népszerűsítsék az új Pókember-filmet.

  GettyImages-1356239452
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Nem lehet azonban szó nélkül elmenni a színésznő hátán látható ékszer mellett, amiről nehéz megmondani, hogy pontosan micsoda, viszont megnyerte magának a rajongók tetszését így is.

  GettyImages-1356239628
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Ön szerint mi lehet Zandaya hátán?

 • Valamilyen oknál fogva törölte az Instagramon az összes posztját Ye (Kanye West).

  Azt pontosan nem tudni, hogy mi állhat a háttérben, de feltehetőleg ezzel kezdi azt a fajta megújulást, amiről korábban már beszélt.

 • Még két héttel ezelőtt érte egy csúnyább otthoni baleset, melynek nyomát sokáig viselni fogja.

  Mint arról már korábban is posztolt, Sáfrány Emese még bevallása szerint is balga módon sérült meg, kiindulva abból, hogy légtornázás közben 12 méter magasan is magabiztosan mozog. A modellnek az álla szakadt fel, olyannyira, hogy kívül és belül is varrni kellett, az izommal együtt. A legutóbbi képein Emese egy tapaszt viselt az állán, most azonban levette azt, hogy ő is megnézze, mi rejtőzik alatta. 

  Hát ez lenne az »új« arcom. A baleset óta ugyan nagyon szépen gyógyul az arcom, de óriási (számomra legalábbis) heg még jó darabig biztosan látszani fog. Van ötletetek amúgy, mivel lehet majd eltüntetni?

  – írta Instagram-bejegyzésében a légtornász. Íme a fotó: