új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Florida nyugati partvidékén, Ronald Kotinsky fotós kapott lencsevégre egy delfincsapatot, amint kiugranak a vízből, hogy elkapjanak néhány halat.

    A képeken két palackorrú delfin várakozik tátott szájjal a halakra, közben pedig úgy tűnik, mintha zsonglőrködnének a zsákmánnyal. A fotós egy kajaktúra alkalmával készítette a különleges fotókat.

  • Saját filmet kap a Toy Story-filmek csillagharcosa, aminek első előzetese  már meg is érkezett.

    Fotó:Youtube
    Fotó:Youtube

    A 2022-ben érkező animációsfilm nem a Toy Storyban már megismert játékfigurát, hanem a "valódi Buzz Lightyeart" fogja bemutatni, illetve miként lett belőle az a hős, akiről a játékot is mintázták.

    Buzzt ezúttal nem Tim Allen, hanem az Amerika kapitányt is megformáló Chris Evans fogja szinkronizálni.

  • Hivatalosan is bejelentették a Dűne második részét, és annak premierdátumát.

    A Legendary Entertainment hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy 2023-ban folytatódik az idén októberben mozikba került „Dűne” című sci-fi, amiben Timothée Chalamet mellett olyan sztárok is feltűnnek, mint Oscar Isaac, Zendaya vagy épp Josh Brolin.

    Noha a Dűne első része a rendező heves tiltakozása ellenére nemcsak mozikban, de az HBO MAX-en is debütált, valószínűsíthető, hogy a két év múlva érkező folytatása már kizárólag nagyvásznon lesz látható.

    A nagysikerű könyvadaptáció első fejezetét egyébként jórészt Magyarországon forgatták.

     A Dűne: Második fejezet 2023. október 20-án kerül mozikba.

  • Egy Londonban praktizáló magyar orvos, Dr. Peter Kertesz végezte el Sisu, a jegesmedve egy órás fogműtétét.

    A műtétet a Yorkshire Wildlife Parkban történt meg, melynek során a 600 kilós medve egyik, három centiméteres, törött fogát kellett eltávolítani, így pedig megmenekült az esetleges fertőzésektől.

    A törött fog fejfájást is okozott Sisunak.

    Dr. Kertesz a beavatkozás során egy új szemfogat is készített a jegesmedvének. Az eset után így nyilatkozott erről:

    Ez egy nagyszerű lehetőség: Sisunak mostantól élete végéig tökéletesen működő foga lesz.

  • GettyImages-1349311163
    Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

    Kristen Stewart Los Angelesben jelent meg legújabb filmjének, a Spencernek a premierjén, ahol színésztársával, Jack Farthinggal együtt kapták lencsevégre a vörös szőnyegen.

    Egyébként ha jobban megnézzük a képet, akkor elsőre úgy tűnhet, mintha az Alkonyat-filmek egykori sztárja nem rendelkezne köldökkel. 

    Ön szerint van köldöke Kristen Stewartnak?

  • Már jó ideje az 50 éves mérnök zseni, Elon Musk a világ leggazdagabb embere, de tudja még tetézni ezt a címet.

    GettyImages-1234656835
    Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

    Hétfőn ugyanis  több mint 36 milliárd dollárral gyarapította amúgy is jelentős vagyonát, miután a Tesla részvényei 12,7%-kal megugrottak. Az ugrás egy olyan bejelentés után történt, miszerint a Hertz 100 ezer autót rendel a Teslától, hogy 2022 végéig kiépítse elektromos járműbérlő flottáját.

    Vagyonának egynapos növekedése megegyezik a világ 34. leggazdagabb emberének nettó vagyonával.

    Ezzel pedig azt is elérte, hogy 100 milliárd dollárral több pénze van, mint az Amazon-atyjaként ismert, szintén rendkívül gazdag Jeff Bezosnak. Ha így folytatja, hamarosan 300 milliárd dollár lesz a vagyona.

    (Forrás: CNBC)

  • Noha sokan vannak, akik nem kifejezetten rajonganak a pókokért, azonban ezt a kis fickót mindenképp érdemes megnézni, ugyanis sokak szerint, szakasztott Elton John.

    Már amennyire egy pók hasonlíthat a világsztárra, azonban az Ausztráliában levideózott nyolclábú sokak szívét elrabolta.

    Érdemes megnézni a videót róla, amin olyan, mintha még zongorázna is:

  • Mint azt korábban megírtuk az ausztrál színésznő tavaly drasztikus fogyáson ment keresztül, ugyanis közel 30 kilót dobott le magáról. Azóta nem, hogy veszített volna lendületéből, még jobban rákapcsolt.

    Míg tavaly saját szavaival csak „Az egészség éveként” referált hihetetlen életmódváltására, idén már az elért eredmények megtartására koncentrál.

    GettyImages-1343958666
    Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

    Még orvosait is meglepte a kirobbanó fittségével: „Múlt héten mentem el az orvosomhoz éves kivizsgálásra. Annyit mondott:

    Úristen, a laboreredményeid és vérképed is a lehető legjobb! Nagyszerűbb, mint valaha és ez igazán figyelemre méltó.

    A színésznő korábban elárulta, hogy 40. életévének betöltése is nagy szerepet játszott abban, hogy formába lendüljön.

    Büszke vagyok magamra, amiért megcsináltam, és hogy ebben az évben is tartom magam, annak ellenére, hogy most újra filmeket forgatok. Büszkeséggel tölt el, hogy az életemet jobb irányba tereltem.

    Úgy tűnik viszont, Wilson nem csak fizikailag, hanem lelkileg is nagy utat járt be, ugyanis inspiráló gyerekkönyvet írt saját fiatalkori élményeiből „Bella a bátor” címmel.

    Annyi történet van a gyerekkoromból, amit felhasználhatok, ezért nehéz volt kiválasztani, hogy melyik legyen az első. De azt hiszem, számomra a félénkség leküzdése volt az első nagy akadály az életemben. Ezért nem is gondolta volna senki, hogy színésznő leszek. Valójában csak tinédzserkoromban törtem ki a burokból, amikor elkezdtem igazi barátokat szerezni és megfelelő társadalmi kapcsolatokat kialakítani

    — nyilatkozta egy Los Angeles-i reggeli műsornak. Rebel Wilsont nem igazán láthattuk új filmekben a nagy átalakulása óta, az Instagramján viszont folyamatosan kommunikál a rajongóval, szóval gyanítható, hogy rövidesen ebben is változás lesz.

    (DailyMailHelloMagazine)

  • A Wall Street valódi Farkasa meglehetősen aktív TikTok-on, azonban legutóbbi videója óriási vihart kavart, amiben arról kérdezte egyik követője, hogy mit tud tanácsolni egy 25 éves fiatalnak, aki 60 ezer dollárt keres évente.

    GettyImages-535260630
    Fotó: David Howells / Getty Images Hungary

    Az 59 éves Jordan Belfort, akit korábban a tőzsde manipulálása, illetve számtalan más bűncselekmény miatt ítéltek el, nemrég feltöltött egy videót a TikTokra,

    amiben azt tanácsolta 25 éves kérdezőjének, hogy hagyja ott a mostani állását, és szerezzen egy jobbat, mert így nem fog előrébb jutni az életben.

    „Nagyban kell gondolkodnod!” – vágta rá Belfort, miután a kérdezője elárulta, hogy 25 évesen keres évi 60 ezer dollárt, ami nagyjából 18-19 millió forintnak felel meg.

    Szerezz egy jobb melót! Soha nem leszel így gazdag, nem fogsz előrébb jutni az életben

    – folytatta az érvelést Belfort, aki szerint ha a férfi nem vállal közben valami más munkát is, akkor szegényen fog meghalni.

    A videót 24 óra alatt már 1,5 millióan látták, a kommentek többsége pedig nagyon nem osztja a Farkas véleményét, helyette azt tanácsolják a kérdezőnek, hogy tartsa meg a mostani állását, ugyanis ez egy igen jó összeg, pláne ennyi idősen.

    @wolfofwallstreet

    Answer to @jakecorey This is the best advice I can give. ##wolfofwallstreet

    ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

    „Nem mindenki él csalásból” – tette hozzá valaki, utalva ezzel Belfort korábbi ügyeire, amikből Leonardo DiCaprio főszereplésével film is készült még 2013-ban, a Wall Street farkasa címmel.

  • A Netflixen november 19-én érkezik a Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok sorozat, amely egy agyeldobós, rövid kedvcsináló után most – magyar felirattal – hivatalos előzetest is kapott.

    Korábban az Indexen is megírtuk (intró és képek itt) hogy a nagy sikerű, kultikus anime élőszereplős változata fog debütálni a Netflixen.

    Egy űrben játszódó, akciódús, western hangulatú sorozatról van szó, melynek főszereplői fejvadászok: Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) és Faye Valentine (Daniella Pineda), akik a Netflix leírása szerint készen állnak felkutatni a csillagrendszer legveszélyesebb bűnözőit – természetesen megfelelő fizetség ellenében.

    „De eljön az idő, amikor ökölcsapásaik és csípős nyelvük sem húzza ki őket a pácból, és a múltjuk végül utoléri őket” – olvasható a sorozat hivatalos bevezetőjében.

    Az eredeti animesorozat rendezője, Shinichirō Watanabe tanácsadóként vesz részt, az eredeti zeneszerző, Yoko Kanno pedig az élőszereplős adaptációban is közreműködik.

  • Tóth Andit is meghívták a 20 perc őszintén című műsorba, aminek az a lényege, hogy különböző hírességeknek tesznek fel kérdéseket egy hazugságvizsgáló segítségével. 

    A poligráfnak köszönhetően tényleg kendőzetlen válaszokat adnak az adott személyek. Andi többek között bevallotta, hogy hiányzik neki a magánélet, és antiszociálisnak vallja magát. Azért voltak elég váratlan kérdések is, például amikor megkérdezték tőle, hogy:

    Önnek sikerül mindig mindenbe belesz*rnia?

    De azt is megkérdezték tőle, hogy nagy tehetségnek tartja-e magát, amire egyértelmű igennel felelt.

    Majd amikor a műsorvezető, Kraszkó Zita visszautalt a válaszára, elmondta, hogy úgy érzi, hiába tehetséges, ebben az országban nincs elég lehetősége.

    Kraszkó értetlenül áll a válasz előtt, hiszen Andi szerepel a Dancing With The Stars műsorban, ráadásul kiemelkedő teljesítménnyel. Az énekesnő erre így válaszolt:

    Én többet szeretnék. Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangját. Nem ezekkel a célokkal érkeztem, és én ennél többet szeretnék. Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren.

    Később még azt is megkérdezték, hogy büszke-e a mellére, ő pedig egyértelműen jelentette ki, hogy igen.

  • Váratlan mellékhatásként egyes országokban megfogyatkoztak a deszkás boltokban a fehér színű belebújós cipők, amelynek oka, hogy a Netflixet letaroló dél-koreai sorozat szereplői ehhez hasonló slip-onokkal a lábukon masíroznak a halálba – írja a New York Post.

    A Halloween közeledtével amúgy is főszezonja van a Squid Game-ben látott jelmezeknek, hamarosan egymást tapossák majd a piros ruhás szamurájok és a zöld melegítős táborlakók. Az őrület máris érezhető módon fellendítette a pandémia miatt válsággal küszködő dél-koreai ruhaipart.

  • Párját ritkítja a nemzetközi futballban is, hogy egy profi élvonalbeli csapatnak női csapatmenedzsere legyen. Olyannyira ritka dolog ez, hogy a

    portugál futball történelmében erre még nem volt példa.

    Hétfő este azonban a Belenenses új csapatmenedzsere debütált a kispadon, nevezetesen Mariana Vaz Pinto

    A csapat közlémenye szerint újabb akadályt törtek át a nemi egyenlőségéért folytatott harcban, mikor női csapatmenedzsert küldtek a Boavista elleni portugál első osztályú bajnoki mérkőzésre.  

    A nemzetközi futballban sem látunk női csapatmenedzser sűrűn, a Bayern Münchennél Kathleen Krüger látta el ezt a munkakört, azonban ő most szülési szabadságát tölti. 

    A találkozó egyébként 0–0-s döntetlennel végződött, így a Belenenses továbbra is a bajnoki tabella utolsó helyén, nyeretlenül szerénykedik. 

  • Már több mint öt éve, hogy örökre elment az Egyesült Királyság egyik leghíresebb, hatszoros Grammy-díjas zenésze, David Bowie.

    GettyImages-105335294
    Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

    Bowie jövőre lenne 75 éves, ez alkalomból pedig két pop-up bolt is nyílik a tiszteletére idén októberben. Az egyik Londonban lesz, annak a háznak a közelében, ahol az 1972-ben kiadott, The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spider from Mars című albumának borítóján láthatjuk. Egy testvérüzlet is nyílik majd, New Yorkban.

    A boltok csak 2022 januárig lesznek nyitva, a pólók és kiegészítők mellett pedig limitált példányszámú lemezeket és emléktárgyakat árulnak majd.

  • A Római Filmfesztiválon lépett a vörös szőnyegre Angelina Jolie, aki az új Marvel-filmet, az Örökkévalókat reklámozza. Az előzetes kritikák nincsenek elájulva a szuperhősös filmtől, Jolie-nak azonban sikerült elterelnie a figyelmet a produkció gyengeségeiről:

    méghozzá a frizurájával.

    A színésznő ezüst színű, testhezálló Versace ruhában érkezett a premierre, amikor azonban forgolódni kezdett, hogy minden szögből megörökíthessék, meghökkentő látvány fogadta a fotósokat. Jolie haja ugyanis csak félig volt levágva, mintha a fodrásza fontos telefonhívást kapott volna a művelet közben, és félbehagyta volna a munkáját.

    A kommentszekció azonnal lecsapott a témára, a PageSix szerint volt, aki szerint így nem lett volna szabad a vörös szőnyegre engedni a színésznőt, mások a fodrász elszámoltatását és kirúgását követelték. Egy bejegyzés írója pedig azt sejti a háttérben, hogy a hajszobrász valószínűleg Jennifer Anniston barátnője, a frizura pedig kései bosszú azért, hogy Jolie elhappolta tőle Brad Pitt-tet.