Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy rövidebb fazonra váltott.

  Wolf Kati
  Wolf Kati
  Fotó: Szécsi István / Velvet

  A 47 éves Wolf Katit talán még nem is láthattuk ilyen rövid bubifrizurával, az elmúlt években mondhatni hozzánőtt a hosszú, szőke haj – most azonban úgy érezte, elérkezett a változás ideje: nem csak a fazonon, de haja színén is változtatott, igaz, az csak pár árnyalattal lett világosabb.

  Az énekesnő az eredményt Instagram-oldalán tette közé, ahol több szakmabeli is megjegyezte, milyen jól áll neki az új frizura és követői is elvoltak ragadtatva a stílusváltástól. Íme: 

 • Elkezdett csomókban hullani annak a nőnek a haja, aki az úgynevezett Gorilla Glue szupererős ragasztóval akarta felturbózni a frizuráját.

  Kép2
  Fotó: TikTok

  Tessica Brown akkor vált híressé a TikTokon, amikor pillanatragasztót használt hajlakként, aminek az lett a vége, hogy műtéti úton lehetett csak eltávolítani a hajából.

  A beavatkozás sikeres volt, Tessica (nem elírás, valóban T-vel írja a nevét.) pedig elkezdte visszanöveszteni a hajkoronáját, sőt még Forever Hair (örök haj kb.) néven még saját hajápolási módszert is kialakított.

  A tiktokker azonban hiába nem nyúlt később a hajához, a hajfesték, amivel el akarta takarni az őszhajszálait, reakcióba lépett a ragasztóval, ez pedig azt eredményezte, hogy csomókban kezdett el hullani a hajkoronája.

  Brown videójában mutatta meg követőinek, hogy épp mit él át, mint mondta, azt hitte elég erős a haja ahhoz, hogy kibírja a vegyszereket. Tévedett.

  @im_d_ollady

  I thought my hair was strong enough to for chemicals 😭#tessicabrown #mahair #helpmyhairplease #fyp #imoverit

  ♬ original sound - Tessica Brown

  A kommentek között a legtöbben azt javasolták neki, inkább hagyja békén a frizuráját, bízza magát egy szakértőre.

 • A 37 éves színész hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt évek alatt.

  GettyImages-1357373127
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  A Ne nézz fel! bemutatóján pedig egyenesen rá sem lehet ismerni a szőke hajú, tetkós színészre, aki egy babakék öltönyszettet viselt a premieren, pont olyat, mint a barátnője.

  Jonah egyébként évek óta felszólal amellett, hogy szeressük a testünket, korábban beszélt már nyilvánosan arról, hogy milyen atrocitások érték karrierje során a testalkata miatt, és még egy testpozitivitást jelképző tetoválást is magára varratott.

  A lényeg azonban, hogy végre úgy érzi, magára talált, ez pedig a róla készült képeken is szembetűnő.

 • Rég láthattunk ilyen mértékű káoszt az RTL Klub gasztro-reality-jében.

  A piros csapatra csúnyán rájárt a rúd a Konyhafőnök VIP hétfő esti adásában, tortájuk ugyanis teljesen szétfolyt, mely akkora káoszt szült, hogy Muri Enikő a konyha végében fogott neki a sírásnak. Minderre persze Görög Zita is felfigyelt, aki minden erejével próbálta segíteni az ellenfél csapatban lévő énekesnőt, aki persze ezt nem akarta elfogadni, hiszen tisztában volt vele, hogy az nem az ő munkájuk. 

  Enikő csapattársai azonban ezt már másképp gondolták, és végül az ellenfél csapat tortáját tálalták ki. Az adás részletét itt nézheti vissza: