Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ugyan ha azt mondja valaki, hogy Hawaii, rögtön a vulkán, a tengerpart és a szikrázó napsütés ugrik be az embernek róla, azonban  a földi paradicsomnak akad egy másik oldala is.

  GettyImages-650032195
  Fotó: Randy Kroupa / EyeEm / Getty Images Hungary

  A napokban azonban többen is rácsodálkoztak, hogy havazott Hawaii legnagyobb szigetén, Mauna Kea-n.

  Az egyik YouTube csatornára is felkerült egy videó, ami az „Apokalipszis vagy csoda?” nevet kapta. Ezen azt látni, ahogy több centi vastag hótakaró lepte el a szigetet, illetve Mauna Keán több utat is lezártak a jég és a havazás miatt.

  A szunnyadó vulkán a tengerszint feletti magassága 4205 m helyezkedik el. Ezzel egyben Hawaii legmagasabb hegycsúcsának számít, ahol előfordulhat, mint azt a videó is bizonyítja, hogy még a paradicsomban is havazhat.

 • Még mielőtt bárki meggyanúsítaná, a DK elnöke magára vállalta a felelősséget. Hogy pontosan miben, arról csak találgatni lehet.

  Nem érdemes sokáig elemezni: bevallom, én voltam

  – írta közösségi oldalán a politikus, ami azonnal több ezer reakciót eredményezett. Pedig a DK elnökének ironikus posztja nem meglepő, azok után, hogy mostanában szinte mindenben a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szálat vélik sejteni a kormánypártiak.

  A politikus nem először csinál viccet ebből, legutóbb például egy macskás fotóval poénkodott a dolgon. De nem csak ő figurázza ki a manapság oly divatos „gyurcsányozást”, még a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában is előkerült egy, már-már szállóigévé vált mondat a politikustól. 

  hvg.hu  szerint egyébként ezúttal a  Völner-ügyre  célozhatott bejegyzésében Gyurcsány. 

 • ByeAlex 16 éves versenyzője, Alee hihetetlen népszerűségnek örvend a fiatalok körében, TikTokon szinte minden második videóban az ő zenéire tátognak, saját dalai pedig milliós nézettséget érnek el. A legutóbbi adásban azonban erős kritikát kapott Gáspár Lacitól, a második produkciója után.

  Laci nem fogta vissza magát az értékelésnél, erős szavakkal illette a fiatal srácot.

  Szerinte Alee maradjon inkább a rappelésnél, mert állítása szerint nem tud énekelni, nincs hozzá tehetsége, és ne csináljon olyat, ami nem az erőssége.

  Az érzékeny fiút nagyon megérintették Gáspár Laci szavai, még napokkal később is rosszul érzi magát miatta, ezért már azon is elgondolkodott, hogy abbahagyja az éneklést. A Blikknek így nyilatkozott erről:

  Jó, hogy bejutottam a top négybe, de csalódott is vagyok, vegyes érzések vannak bennem. Nem vagyok elégedett magammal, nem tudom eldönteni, jó-e, amit produkálok, nemcsak a produkcióm, hanem az egész, amit csinálok. Eljutottam oda, hogy nem tudom, merre menjek tovább. Nem számítottam erre a kritikára, mert gyerekkorom óta ezt élvezem, erre tettem fel mindent, ez segített át mindenen, most meg megkapom, hogy hagyjam abba az éneket… A legszomorúbb az, hogy elgondolkoztat, hogy tényleg abba kéne hagyni, de ez nem ilyen egyszerű, ez éltet. Az éneket jobban szeretem, mint a rapet, de most komolyan elgondolkoztam azon, hogy rossz vagyok a színpadon. Nagyon magamra vettem ezt a kritikát, kell egy kis idő, hogy feldolgozzam és elengedjem ez azt egészet.

  A rapper rajongói reménykedhetnek, hogy nem gondolta komolyan a kijelentését, hiszen nagyon sokan szeretik őt.

 • Most, hogy egy nap választ el a Szex és New York: És egyszer csak... premierjétől, ideje áttekintenünk, hogy mennyit keres a három főszereplő epizódonként.

  GettyImages-1329720693
  Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

  Meglepő, de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is ugyanannyit keres, tehát a sorozat készítői nem tesznek különbséget abban, hogy a sorozat igazi főszereplője a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw.

  A Variety információi szerint körülbelül 650-750 ezer dollár közöttire tehető a színésznők gázsija, ami átszámítva közel 250 millió forintot jelent.

  A magazin szerint viszont időközönként az is megeshet, hogy egymillió dollárt kapnak egy komolyabb részért.

  Most pedig, hogy már ezt is tudjuk, már csak egyet kell aludni a történet folytatásáig.