Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy meghökkentő bennett-kenguru harcot örökített meg egy brit fotós az ausztrál napfelkeltében. Az egyik queenslandi tengerparton készült felvételen a verekedő hím kengurupár mintha akrobatikus harcot vívna egymással. Viszont megint egy másik fényképen az látható, ahogy egymásba kapaszkodva ugrálnak az égbe, ami meg szinte már olyan, mintha egy koreografált táncot adnának elő a romantikus napfelkeltével hátterében.

    Ezeket a gyönyörű képeket Michael Eastwell profi fotós az ausztráliai Cape Hillsborough Nemzeti Parkban készítette. „A közelben, egy Mackay nevű városban szálltam meg néhány éjszakára azzal a kizárólagos szándékkal, hogy megörökítsem ezeket a gyönyörű teremtményeket a tengerparton – mondta Eastwell. – Minden reggel négykor keltem, hogy lemenjek a vízpartra, és megörökítsem a napfelkeltét. Kezdetben, amikor megérkeztem, nagyon borult volt, de kiszúrtam az állatokat a parton, így lemerészkedtem és türelmesen vártam. Hihetetlenül szerencsés volt az időzítés, a nap átsütött a felhőkön, és ennek hála fantasztikus felvételeket sikerült megörökíteni.”

  • Ismerje meg a „profi ölelgetőt”, akinek az ügyfelei sorban állnak azért, hogy 75 fontot (33 ezer forintot) fizessenek az egyórás öleléséért. A 30 éves Trevor Hooton, akit Treasure-nek becéznek, néhány hónapja alapította meg vállalkozását, amely ölelgető terápiát kínál. Vállalkozása más szolgáltatásokat is nyújt, többek között kapcsolati útmutatást, hogy segítsen azoknak, akiknek nehézséget okoz a másokkal való kapcsolatépítés. A férfi elmagyarázta, hogy amit kínálnak, az több mint egy ölelés - arról szól, hogy „az érintésen keresztül gondoskodást, szeretetet és jóindulatot árasztanak valakibe”. Elismerte, hogy nem mindenki érti pontosan, mit is csinál a vállalkozása, egyesek még az erotikus munkával is összetévesztik. De azt állítja, a professzionális ölelés nem olyan újszerű fogalom, mint amilyennek tűnik, és mindenkinek meg kellene fontolnia.