Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szabó András Csutira néhány hónapja ismét rátalálta a szerelem egy 26 éves egyetemista lány személyében. Bár az üzletember sokáig szerette volna megóvni kapcsolatát a nyilvánosságtól, a kíváncsi rajongók elől nem sok mindent lehetett eltitkolni. A követők Instagramon szúrták ki Sudár Bianka személyi edző profilját, melynek bejegyzéseihez Csuti többször is reagált.

  Valójában egy pontos feleslegessé is vált a titkolózás, ezért legutóbb elárulta, hogy több napos álomnyaralásra készül utazni Dominkára kedvesével. Akkor azt mondta az út kapcsolatuknak és szerelmüknek egyfajta megkoronázása lesz, ami valóban úgy alakult, ahogyan azt elképzelte.

  Hihetetlen jól érzem magam ebben a kapcsolatban. Hihetetlen jó dolog ezt az egészet tapasztalás útján végig járni Biussal. (...) De próbálom óvni ezt az egészet, mert most minden tökéletes.

  – mondta. A külföldi pihenésüket egyedül a visszaút reptéri kálváriája bolygatta meg, az influenszer ugyanis szeretett volna visszaérni a Ferencváros–Leverkusen labdarugó mérkőzésére. A repülőtéren való várakozása miatt azonban kénytelen volt lemondani erről, végül hosszas késéssel tudtak csak haza jönni. Ettől függetlenül barátai meglepetés Azahriah koncertje és az azt követő római mérkőzés kárpótolta mindenért Csutit, aki Dominikán töltötte születésnapját.

 • Nem járt sikerrel a szárnyas.

  Lebukott egy drogfutár a kanadai Brit Kolumbiában, aki egy farmerből készített hátizsákban próbált meg kábítószert becsempészni a helyi börtönbe – csakhogy a gyanúsított történetesen egy galamb.

  Az állatot nem tudni, kik és honnan küldték, de az őrökben már az is felmerült – mivel  nem ez volt az első eset –, hogy a madarak igazából a börtönben laknak, csak ki-kijárnak, hogy beszállíthassák az árut az intézmény falai mögé.

  A módszer nem új keletű: mivel a galambok jól tájékozódnak, pontosak, és sokat tudnak repülni, ráadásul nem is feltétlenül gyanúsak, jó ideje használják már őket ilyen célokra. Ahogy azt a börtön igazgatója is elmondta: ebben az esetben azonban a feladót és a címzettet is lehetetlen kideríteni, így egyedül a rendszeres ellenőrzésekkel fékezhető meg a madaras drogbiznisz.

  (via RTL)

 • Még tavaly júliusban számoltunk be arról, hogy a Magyar Közút munkatársai közösségi oldalukon indítottak szavazást, hogy mentett kisállatuknak milyen nevet adjanak. Az alig egykilós fekete kutyát – Emkát, mint megszavazták – akkor találták, amikor a Pusztamonostor–Jászárokszállás összekötőúton végeztek felújítást előkészítő munkálatokat. Ekkor hallották meg a nyüszítését egy árok irányából. Mellette lévő testvére sajnos nem volt ilyen szerencsés, az egyedüli kis túlélőt a mérnökök fogadták örökbe. 

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai által pátyolgatott szőrgombóc sorsáról folyamatosan beszámoltak videók és képek formájában. A jászberényi mérnökség dolgozói saját költségükön biztosítják, hogy Emkának gondtalan élete legyen új lakhelyén, aki persze, ha étekről van szó, nem is fogja vissza magát.

  A négylábú felől legutóbb akkor hallhattunk, amikor karácsony alkalmából csúnya pulcsit húzott a Gyermekgyógyítók kampányához. Most a jászberényi dolgozók jóvoltából újabb helyzetjelentést kaptunk. Emká hatalmasra nőt. A felcseperedéshez egy aranyos kis videót is csatoltak, a következőt írva hozzá:

  Emká, a nagykutya. Tavaly nyáron mentették meg jászberényi kollégáink videónk főszereplőjét, Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya. Emká élete továbbra is irigylésre méltó. Amilyen nehezen indult a kis élete, annyira sokat kap vissza jászberényi kollégáinktól, akik mindent megadnak számára, hogy boldog, gondtalan kutyaévei legyenek a mérnökségen

  – olvasható Facebook-posztjukban.

 • Március 17-tel kezdetét vette a 33 éves énekesnő Eras Tour névre keresztelt koncertkörútja, melynek legelső állomása Arizóna volt. A popsztár fellépéseire rekordgyorsasággal fogytak el a jegyek hónapokkal ezelőtt, és természetesen a közösségi médiában is áradoznak róla a rajongók, köszönhetően nemrég megjelent dalának. Elon Musk Twitterén is fáradhatatlanul dicsőítik kedvencüket a rajongók, sőt, az egyik felhasználó posztjához váratlanul maga a Tesla vezérigazgatója is becsatlakozott.

  Taylor Swift a mi királynőnk, és aki nem ért egyet, az ki lesz rúgva az internetről.

  – írta az énekesnő rajongója, amely tweetre Musk is reagált a maga sajátos stílusában:

   A limbikus rezonancia képessége egészen egyedülálló.

  – jegyezte meg Elon Musk alig egy óra múlva. A limbikus rezonancia jelentése röviden két ember közötti mély érzelmi és fizikai kapcsolatot jelent, ami egy elég bizarrul megfogalmazott bóknak számít bárkinek.

  Must ezt követően Taylor Swift hivatalos Twitter profiljának egyik bejegyzéséhez is hagyott egy kommentet. Az énekesnő egy fotómontázst osztott meg a legutóbbi koncertjéről, amihez az 51 éves techmilliárdos egy cigi emojit kommentelt. A rajongók ebből annyit szűrtek le, hogy ezalatt annyit ért, hogy Swift olyan forró (az amerikai szlengben: dögös vagy szexi) hogy szinte már füstöl.

  A Teslaconomics ezután egy fotósorozatot osztott meg Elon Musk és Taylor Swift képeiből, amihez a következő kérdést tették fel: „Mit gondoltok, cuki párost alkotnának?”. A Twitter fejese erre már csak egy nevetős fejjel tudott reagálni.

  (via Ladbible)