Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerencsére kölcsönös az ellentét, Szabyest sincs jó véleménnyel csapattársairól.

  farmmmmvv
  Fotó: TV2

  Egyre jobban mélyül az ellentét a Farm VIP sárga csapatának két tagja között. Rékasi Károly az első perctől kezdve nincs kibékülve Szabyesttel, szerinte nem hasznos tagja csoportjuknak. 

  „Szabi szereti delegálni a munkát” – jelentette ki a színész, majd egy fokkal keményebb kritikát is megfogalmazott.

  Ez a pasas folyamatosan szerepelni akar. Szerepelni akar előttünk, túl gyakran játssza a mártírszerepet, hallatlanul nagy egoizmussal bír. Itt egy csapatversenyben ez kártékony.

  A jelek szerint Szabyest sem kifejezetten szívleli Rékasit.

  „Bármilyen stílusban hozzám szól, az már lekezelő, lealacsonyító” – árulta el az énekes, de nem csak vele, többi társával sincs teljesen kibékülve, kollektívan áskálódónak nevezte őket.

 • Pofonegyszerű elkészíteni.

  Immunrendszerünket többféleképpen erősíthetjük, a savanyú káposzta például remek választás, de egy házi, fűszeres teával is sokat tehetünk egészségünkért. Egy  ilyen forró italt nem is nehéz elkészíteni, hiszen hozzávalói könnyedén beszerezhetők. 

  Mindössze kurkumára, fahéjra, mézre, gyömbérre, vízre és egy kis citromra lesz szükség. A teljes receptből – amelyet ide kattintva olvashat – kiderül, hogy ez a finom tea részben azért is lesz egy igazi immunbomba, mert a gyömbér az egyik leghatásosabb gyulladáscsökkentő és vírusölő. 

  További receptek és tippek a sobors.hu-n.

 •  Azt vallja, nem akármilyen apa lenne belőle.

  Nősülni és babázni akar Nagy Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának győztese legalábbis, aki nemrég zárta le az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! című utazós realitybeli partnerével, Varsányi Rékával való kapcsolatát, arról beszélt a Kiskegyednek, hogy készen áll arra, hogy megállapodjon.

  A házasságkötésről és a gyereknevelésről is határozott elképzelései vannak.

  Nagyon el tudom képzelni abban a szerepben magam, és való is nekem, nagyon való, mert az én oktatási elképzelésem, oktatási rendszerem annyira jó, és szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék. […] Én ebben biztos vagyok, egy zenében, intelligenciában, kultúrában egy egészen más kulturális holdudvar lenne

  – nyilatkozta a realitysztár, hozzátéve, a házasság számára szent dolog, s gyermeket is csak tudatosan vállalna. Azt elítéli, ha egy férfi és egy nő egy be nem tervezett gyermek miatt köt házasságot.

  Gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve, különben nem.

  „Akkor ő már a feleségem, akkor ő már hallgatná a hasban ezeket az előadóművészeket, és amikor a világra jönne, akkor is hallgatná, aztán utána játszaná is, kézbe venné a hangszert, hangszereket. […] Már mindjárt a születésénél ott szólna a Jimmy, a király, már egynapos korában tudná, hogy ki az a Zámbó Jimmy, a Presser-musicaleket is mind hallgatná, sőt már az anya hasában” – szögezte le az egykori valóságshow-szereplő.

 • A brazil válogatott sztárja ismét nem a focitudása miatt került be a hírekbe: Neymar a jelek szerint szakított párjával, Bruna Biancardival. Mindezt a labdarúgó exe tette „hivatalossá” az Instagram-oldalán, miközben napok óta híresztelések terjednek arról, hogy Neymar meztelen fotókat kért egy OnlyFans-modelltől.

  Bruna Biancardi kedden a közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk Neymarral (a párnak egy közös gyermeke is van).

  Ez magánügy, de mivel állandóan a hírek, találgatások és gúnyolódások tárgya vagyok, ezért közlöm, hogy nem vagyok párkapcsolatban. Mi vagyunk Mavie szülei, és ennyi van köztünk. Remélem, ezután békén hagytok a hírekkel. Köszönöm

  – írta Biancardi egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriban. 

  A focista pár napja keveredett botrányba

  A „hírek, találgatások és gúnyolódások” alatt Biancardi arra a pletykára gondolhatott, amely a hét elején indult el Neymarról. Eszerint a labdarúgó egy OnlyFans-modellnek, Aline Fariának küldött olyan üzenetet, amelyben megkérdezte, hogy vannak-e meztelen fotói.

  Milyenek? Szeretném látni őket

  – írta Neymar a privát üzenetváltásban, mire Faria azt válaszolta neki, hogy akkor iratkozzon fel az OnlyFans-oldalára. Az üzenetváltást Faria a héten hozta nyilvánosságra, de Neymar – erre reagálva – azt állította, hogy még korábban, 2021-ben írogattak egymásnak.

  Akárhogy is történt, az üzenetek nyilvánosságra hozatala után Biancardi bejelentette, hogy nem alkotnak egy párt Neymarral. A duó egyébként eddig is afféle „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt: tavaly augusztusban egyszer már szakítottak, idén januárban viszont azt közölték, hogy újra összejöttek.

  Sőt, október elején született meg a kislányuk is. Biancardit és a gyermeket alig pár hete fegyveres rablók is megpróbálták foglyul ejteni, hogy váltságdíjat követeljenek értük.