Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem túl büszke rá, de van, ami nagyon aggasztja.

  Jane Fonda meglepő vallomást tett nemrég egy podcastműsorban: bevallotta, hiába múlt már 85 éves, csak jóval fiatalabb férfiakkal ismerkedne.

  „Szégyen ezt bevallanom, de ha szeretőm lenne, akkor annak húsz évesnek kell lennie” – jelentette ki a színésznő, majd kisvártatva ki is fejtette ennek okát.

  Nem szeretem az öreg bőrt.

  Bár a műsor házigazdája jót nevetett Fonda vallomásán, az ő reakciójából ítélve ezt egyáltalán nem viccnek szánta, újból megismételte ugyanis előbbi magyarázatát. 

   (via 24.hu)

 • Először posztolt a finálé óta.

  Instagram-oldalán öntötte sorokba gondolatait a Dancing with the Stars fináléjával kapcsolatban T. Danny. Az énekes a show-műsor döntőjében látványos koreográfiákat mutatott be Lissák Laurával, ám produkciójuk „csak” a harmadik helyig volt elég, amelynek hírét könnyes szemmel fogadta a férfi.

  „Hát ennyi. Vége. Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok” – kezdte bejegyzését T. Danny, aki először megköszönte a rengeteg támogatást a nézőknek, majd táncpartneréhez intézett kedves szavakat. 

  „Te voltál, aki az elejétől fogva bízott bennem és a közös célunkban. […] Hálás vagyok neked mindenért, és örülök, hogy a barátomnak mondhatlak! Ez már a miénk, büszke vagyok magunkra. Ez a Dirty Dancing-es emelés pedig tánc »karrierem« csúcspontja volt. Köszönöm!

  Habár nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis hálás vagyok, hiszen olyan dolgokat viszek haza innen magammal, amik bármilyen kupánál többet érnek.

  Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék. Szerettem reggeltől estig bent lenni és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről hétre kihozni magamból a maximumot, és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt 4 hónapot, szerettem táncolni. Mi az hogy… imádtam!” – fogalmazott az énekes, majd a műsor profi és háttértáncosait méltatta, és természetesen Krausz Gáboréknak is gratulált. Bejegyzése zárásaként elárulta, eljött az ideje, hogy visszatérjen a zenéhez, készülő új albumához, így sem ideje, sem oka nincs a szomorkodásra.

  „Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz. Köszönök mindent!*

 • Az énekesnő megmutatta rajongóinak, hogy telik egy napja kedvesével.

  Ismét egymásra talált L.L. Junior és Dárdai Blanka, derül ki az énekesnő friss TikTok-bejegyzéséből. Dárdai egy napját vette fel követőinek, a videó első perceiben pedig már el is árulja, párjának hogy indult a reggele, majd megmutatta a még kissé álmos énekest.

  „Laci is már gondolatban rakta össze a napját” – narrálta az X-Faktor egykori versenyzője. Követői sok boldogságot kívántak a régi-új párnak.

  A két híresség szerelméről először tavaly nyáron kezdtek el pletykálni, hivatalosan pedig múlt novemberben, egy (azóta már eltávolított) Instagram-bejegyzésben vállalták fel kapcsolatukat. Románcuk májusig tartott, akkor L.L. Junior arról beszélt, tényleg szakítottak, egy időre legalábbis.

  „Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem” – mondta az énekes, a jelek szerint pedig igaza volt, útjaik újra keresztezték egymást.

 • Közösségi oldalán válaszolt a műsorát ért kritikákra.

  Ahogy arról az Index is írt, szombat este élő adásban szúrt oda az RTL-nek Szente Vajk, a Dancing with the Stars egyik zsűritagja.

  „Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök – az nem jobb vagy rosszabb –, más világ. De én azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak a csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este” – mondta a színész-rendező, így utalva a konkurens adón péntek és szombat esténként futó Kanapéhuszárokra és Lego Masters műsorokra.

  Utóbbi házigazdája, Puskás Peti közösségi oldalain reagált másnap a megjegyzésre.

  „Szia, Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne, a családotokkal a legókockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban!* Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort, és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!” – kezdte a műsorvezető, majd Krausz Gábornak és a Dancing with the Stars egész csapatának gratulált a kimagasló évadhoz.

  „Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Az Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét! Mi pedig jövő héten ismét találkozunk a Lego-paradicsomban!” – zárta gondolatait Puskás.