Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő egy interjúban számolt be eddigi eredményeiről.

  Alkoholmentes időszak elé néz Katy Perry, aki nemrég a People magazinnak árulta el, paktumot kötött párjával, Orlando Bloommal, miszerint három hónapig egyáltalán nem isznak szeszesitalt. Ennek első harmada már le is telt:

  „Ma öt hete, hogy józan vagyok” – büszkélkedett el az énekesnő, aki ugyan azt nem árulta el, miért döntöttek a megállapodás mellett, de azért sírást színlelve megjegyezte, szeretné már inkább felmondani az egyezményt.

  Perry viccét hallva egyik American Idol–os zsűritársa, Luke Bryan megpróbálta feladásra csábítani a popsztárt, de az énekesnő visszautasította a felkínált italt.

  „Nem omolhatok össze. Megígértem. Három hónap” – jelentette ki. Kíváncsian várjuk, végül sikerül-e mindkettőjüknek teljesíteni a kihívást.

 • Nem tudunk többé ugyanúgy nézni a rapperre.

  szelfiegyetem.png
  Fotó: Instagram

  A mesterséges intelligenciának hála számtalan rejtély végére került pont a közelmúltban: megtudtuk, hogy nézne ki napjainkban Freddie Mercury, Heath Ledger vagy más, már elhunyt híresség, megismerhettük az emberarcú Simpson család-karaktereket, de előre is ugorhattunk az időben, hogy lássuk a megöregedett Harry Stylest vagy akár Justin Biebert.

  Ezúttal egy teljesen elborult ötlet végeredményének lehetünk szemtanúi, ahol az MI Snoop Doggból csinált sorozatszereplőt. A rappert sajátos módon igazították bele többek között az X-akták, a Seinfeld, a Maffiózók, az Öreglányok és A hivatal világába is, amit tényleg nehéz nevetés nélkül végignézni.

 • Megkaptuk az első szinkronos előzetesét Jennifer Lawrence legújabb filmjének, a Barátnőt felveszünk vígjátéknak.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A történet szerint a színésznő által alakított Maddie-re rászáll az adóhatóság, hogy lefoglalják az autóját, de már a házát is veszély fenyegeti. A fiatal nőnek sürgősen pénzt kell szereznie, de nem talál normális munkát, amivel rendezni tudná a tartozását. 

  Sikertelen próbálkozásai után végül ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők barátnőt keresnek a magának való fiuk mellé, mielőtt az egyetemre menne. A furcsa állás nemcsak jól fizet, de egy autóval is kecsegtet, ezért Maddie elvállalja a feladatot. Nem számol azonban azzal, hogy a fiú őrjítően tartózkodó és közönyös, és egy ponton teljesen zavarba jön a közeledésétől.

  A június 22-én az itthoni mozikba érkező film előzetesét itt tekintheti meg:

 • A kicsik egyszerre lesznek féltestvérek és unokatestvérek is.

  Egészen filmbeillő történetről számolt be egy nő a Redditen, amelynek csak a legelső epizódja az, hogy nagyjából két hónapja megtudta, megcsalta a férje. A férfi ugyanis a feleség nővérével lépett félre, és bár eleinte a nő hajlott a bűnbocsánatért esedező párja visszafogadására, gyorsan megváltozott a véleménye, miután kiderült, testvére teherbe esett az affér után – ráadásul ikreket hord a szíve alatt.

  „Azt mondja, a nővérem életének nem akar része lenni, csak annak a gyereknek az apja lenni, akinek én vagyok az anyja” – idézte a 24.hu az amerikai hölgyet, aki nemrég rájött, ő is várandós.

  „Meddőségi gondjaink voltak, a teherbeesés egy küzdelem volt, az állapotomnak áldásnak kellene lennie. De ehelyett most azon tűnődöm, miért most, miért ezek után? Évek óta erre vágyom, most megtörténik, de azt sem tudom, hogyan lesz tető a gyerekem feje felett, ha elhagyom őt” – fogalmazott a nő, tanácsot kérve a többi fórum-felhasználótól. Az internetezők arra figyelmeztették, ha párja a saját testvérével is megcsalta, a jövőben is félre fog lépni, valamint arra a bizarr párhuzamra is felhívták rá a figyelmet, ő és nővére születendő gyermekei nem csak unokatestvérek lesznek, de féltestvérek is.