Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy brit nő otthagyta az értékesítői állását, hogy régen dédelgetetett álmát megvalósítsa és dalszerző legyen. Elképesztő módon vágya beigazolódott, mostanra 20 kislemezzel a K-pop slágerlisták élén áll. A 45 éves Claire Rodrigues Lee még 2001-ben, tizenhét együtt töltött év után szakított a párjával, és a szüleihez költözött, valamint otthagyta a munkáját, ahol szerelme is dolgozott.

  Claire elveszettnek és depressziósnak érezte magát a rákövetkező időszakban, ezért motivációs könyvekhez és a dalszerzéshez fordult. Tudta, hogy egy olyan karrierpályához fordult vissza, amelyet 16 éves korában sikertelenül próbált követni, mégsem hagyta nyugodni. Végül egy barátja mutatta be egy zenei producernek, akinek tetszettek a demói, és közös együttműködésbe kezdtek, hogy dalszövegeket írjon nő a kiadónál. Úgy tűnik igaz a mondás: sosem késő elkezdeni.

 • Időnként újranézi a Jóbarátok régi epizódjait Jennifer Aniston, aki egy interjújában bevallotta, folyton elfelejti, mi is történt egy adott részben. Így nem is csoda hát, ha nem tud "megszabadulni" Rachel Green karakterétől, akit elmondása alapján örökké szeretni fog – ahogyan a szitkom színészgárdáját is, akikkel a mai napig szoros kapcsolatban vannak.

  „Soha nem fogjuk cserben hagyni a másikat. Mindig egymás életének része leszünk. Egy család, örökké” – fogalmazott Aniston, akit arról is kérdeztek, várható-e esetleg új rész, vagy felújított Jóbarátok tartalom, hiszen a 2021-es Jóbarátok: Újra együtt is hatalmas sikert aratt.

  Nem gondolnám. Azt hiszem, ez ennyi volt. Ez volt a hattyúdal

  – ismerte el a színésznő, aki interjúpartnere, Adam Sandler megjegyzésére azért hozzátette, persze nem tudhatja biztosan ő sem, mit hoz a jövő.

  (via JustJared)

 • Megtalálták a piaci rést.

  GettyImages-1406971189
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West és Kim Kardashian legidősebb gyermeke lehet a következő, aki saját vállalkozást indít a Kardashian családban. Erről árulkodik legalábbis egy nyilvánosságra került dokumentum, amely szerint a 9 éves North West neve le lett védetve, mint márkatulajdonos, szám szerint négy különböző formációban is. A benyújtott leírások alapján mostantól a kislány bőr-és szépségápolási termékek árusításával is foglalkozhat, például testápolók, tusfürdők forgalmazásával, de egy másik tervezet szerint játékokat, vagy akár ruházati cikkeket is piacra dobhat.

  A lépés nem lenne meglepő, hiszen North West édesanyja is pont ezekben a körökben mozog, Kardashian fehérneműmárkája például olyan sikeres, hogy nemrég még a Harvardra is elhívták a reality-sztárt előadást tartani üzleti menedzsmentből. Azt, hogy a kislány mikor folytatja (ha folytatja egyáltalán) ezt a családi tradíciót, és indítja el saját cégét, egyelőre nem tudni, mindenesetre szülei már megtették az első és legfontosabb lépéseket számára, így a nevével biztos soha senki nem fog visszaélni.

 • Végre pont kerül a rajongóit izgató kérdés végére.

  Képernyőfotó 2023-03-26 - 11.51.46.png
  Fotó: tiktok

  Néhány hónappal ezelőtt szabályszerűen felrobbantotta az internetet Katy Perry egyik koncertfelvétele, amelyen az énekesnő egyik szeme kvázi külön életre kelt. Le-lecsukódott jobb szemhéja, mintha a popsztárnak nem is lenne irányítása fölötte, a kissé ijesztő jelenetre pedig egy emberként keresték a magyarázatot az internetezők. Sokan tippeltek elfolyt szempillaragasztóra, egészségügyi gondra vagy arra, hogy Perry igazából egy robot, pedig a valóság ennél jóval kevésbé izgalmas.

  Aki esetleg nem emlékezne, vagy lemaradt volna, erről a videóról van szó:

  Most pedig következzék az igazság pillanata, a Vogue magazin ugyan friss interjújában rákérdezett Perrynél, hogy is történt pontosan a szóban forgó eset. Mint kiderült, nincs semmi boszorkányság a trükk mögött, teljesen tervezett és tudatos show-elem volt, amely passzolt a koncert tematikájához.

  Be tudom csukni az egyik szemem, miközben a másik teljesen jól funkcionál 15 éve ülök fodrász- és sminkszékben. Ha épp szemhéjpúdert kennek erre a szememre, és valaki kontyba fogja a hajam, szeretnék valós időben visszajelzést adni ” – ismerte el az énekesnő, aki újfent megmutatta, hogy is működik ez a technika.

  @voguemagazine @katyperry has been in the glam chair for over 15 years, and she has developed some tricks along the way. In her episode of #LifeInLooks ♬ original sound - Vogue