Botond, Mózes
EUR 389,39 Ft
USD 374,35 Ft
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az eredeti szereplőkkel térhet vissza az Egy rém rendes család.

  Albundy
  Fotó: YouTube

  Elképesztő népszerűségnek örvend mai napig Al Bundy és családjának története, most pedig úgy tűnik, hogy az 1987-ben indult szitkom feltámad  a hamvaiból.

  Mint kiderült, a Sony Pictures Televison, akik az eredeti sorozat jogait birtokolják, egy animációs folytatáson dolgoznak már több mint egy éve, illetve az eredeti szereplőkkel való tárgyalások is a végéhez közelednek.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy az animációs sorozat melyik csatornánál fog landolni, de sanszos, hogy a Fox, a Hulu vagy épp a Peacock lesz a befutó.

  Az Egy rém rendes család 11 évadot élt meg összesen, 1987 és 97 között futott a Foxon, és elmondható, hogy azon sorozatok egyike, amik óriási hatással voltak a későbbi tévéműsorokra, illetve szerves része mai napig a pop kultúrának.

 • A TikTokon brutális népszerűségnek örvendő TooTurntTony az OnlyFansen szerzett pénzével fizette ki húga diákhitel tartozását.

  tony
  Fotó: TikTok

  "Szóval megjött az első OnlyFans fizetésem, és 20 ezer dollárt arra fordítok, hogy kifizessem a húgom diákhitelét, mert mi a f*szért ne?" - mondja Tony, aki ezután berúgja az otthona ajtaját, a frászt hozva ezzel az anyjára, majd a testvére szobájába rontva neki dobja az óriási összeget, amit egy táskába pakolt.

  @tooturnttony dirty money. @toomuchmariaaa ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

  Testvére láthatóan össze van zavarodva, meg is kérdezi, hogy mi ez a sok pénz.

  "Ez a diákhiteledre van. Amit a péniszemmel fizettem ki." - magyarázza Tony, akinek testvére elérzékenyülve köszöni meg a gesztust.

  "Ez nagyon fura, de köszönöm" - hangzik el a videóban.

 • Június 9-én kerül a magyar mozikba a Jurassic World: Világuralom, amihez egy ötletes reklámkampányt indítottak.

  Ugyebár a Világuralom története szerint, a dinók rászabadultak a világra, miután az előző részben szabadon engedették a szigetről kimentett példányokat, ami a kisebbik baj, de időközben más genetikával foglalkozó cégek is elkezdtek saját őslényeket kotyvasztani, ami megnövelte a számukat.

  A Dino Tracker Twitter-fiók azért jött létre, hogy aki belefutna valahol egy-egy szabadon garázdálkodó dinoszauruszba, az jelezze valamilyen formában azt a Department of Prehistoric Wildlifenak, akik kifejezetten az őslények megfigyelésével foglalkoznak.

  Érdemes rápillantani az ötletes vírusmarketingre, ugyanis olyan videók, képek kerülnek fel az oldalra, mintha ténylegesen együtt kellene élnünk ezekkel a lényekkel a valóságban.

  Lesz itt medence mellett alukáló ragadozótól kezdve az autópálya mellett repkedő Pteranodonokon át minden.

   Hasonló észlelések:

 • Megtalálták a tatár karaktereket a magyar–mongol–angol koprodukcióban készülő, 1242 – A Nyugat kapujában című filmhez. A készülő történelmi akció-dráma producere. Sipos Kornél és a rendező Soós Péter Mongóliába utazott az autentikus casting kedvéért. A Sipos Kornél facebook oldalán posztolt képek arról tanúskodnak, hogy a legjobb helyen keresgélnek.

  Mint erről az Index is hírt adott a készülő akció-drámában Kevin Spacey játszhatja a főgonoszt, Christopher Lambert pedig várhatóan egy idős lovag lesz.

  A Nemzeti Filmintézet 1,26 milliárd forintos gyártási támogatásával készülő film a XIII. századba repít vissza, amikor Batu kán, a világhódító Dzsingisz kán unokája seregével Esztergom falai alá ér. Európa meghódítása előtt el kell söpörnie útjából a magyar várat. A maroknyi védő Euszebiost kanonok és a spanyol zsoldoskapitány, Simon vezetésével az utolsó harcra készül.