Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Harmadszorra házasodik a brazil fenomén.

  A kétszeres világbajnok és aranylabdás brazil futball-legenda, Ronaldo Luis Nazário de Lima hétfőn egy ibizai templomban vette feleségül szerelmét, Celina Locksot. Mint kiderült, az eljegyzésre még januárban került sor egy karibi nyaralásuk során. A 47 éves Fenomén becenéven emlegetett Ronaldo ezúttal egy 14 évvel fiatalabb modellel kötötte össze az életét, akivel már hét éve alkotnak egy párt. – írja a Mirror.

  Ma összejöttek a családjainkat egy bensőséges vallásos ünnepségre, és ezzel egy ünnepléssel teli hét veszi kezdetét.

  – olvasható a menyegzőjükön készült fotó mellett.

  A Real Madrid és az Internazionale egykori csatárának egyébként ez már a harmadik házassága lesz. Első féleségétől a korábbi brazil labdarúgó, Milene Dominguestól egy gyermeke is született. Miután házasságuk véget ért, összekötötte életét a modell Daniella Cicarellivel, ami alig pár hónapig tartott.

 • Egy időre felfüggesztették a válási procedúrát.

  GettyImages-1473108547
  Fotó: Daniele Venturelli / Gettty Images

  Több mint egy év és a sztárpár válása kellett ahhoz, hogy kiderüljön, hogy hívják Sophie Turner és Joe Jonas kisebbik gyermekét, amelyet egészen eddig hét pecsétes titokként őrzött a családja.

  A szülök, ahogy arról beszámoltunk, éppen a két lányuk felügyeleti jogán marakodnak – a színésznő pár napja azt állította, exe jogtalanul tartja magánál a három és egyéves gyerekeket, akikkel szeretne visszaköltözni Angliába, de az énekes nem adja át neki a kicsik útleveleit.

  Most egy bíróságra benyújtott hivatalos okiratban kérvényezték válási procedúrájuk felfüggesztését, hogy megbeszélhessék a gyerekek elhelyezéseinek részleteit. A Page Six által megszerzett dokumentumból pedig végre kiderült, Jonasék 2022. júliusában született gyermekét Delphine-nek hívják. Nővérének szintén különleges nevet adtak, a 2020. közepén napvilágot látott lányukat Willának nevezték el.

 • A színésznőre azóta újra rátalált a boldogság.

  Két éve már, hogy véget ért Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata. A szakítás annak idején nagyon megviselte a színésznőt, erről most a Nők Lapja friss számában mesélt. 

  „Amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten.”

  Janza szerint „megsebződött a lelke”, egyáltalán nem így képzelte el a jövőjét, kétségbeesésében pedig a munkájába temetkezett, aminek meg is lett a böjtje. A végkimerülés előtt pszichológushoz fordult, buddhista tanításokat kezdett olvasgatni.

  „Folyton úgy mentem fel a színpadra, hogy azon görcsöltem: ugye szeretni fog a közönség?

  Egész életemben fogva tartottak a megfelelési kényszereim. De most végre sikerült elengednem őket.

  Igaz, hogy másfél évembe telt, de idén tavaszra felszabadítottam magam. Megkínlódtam, amit meg kellett, rátaláltam a stabilitásra, és most újra szárnyalok. És képzeld, nemrég újra rám talált a szerelem.”

  (via 24.hu)

 • Először gyerekként találkozott szerelmével.

  Ifj. Schobert Norbertre is rátalált a szerelem, amiről a hot! magazinnak mesélt először bővebben. A Sztárbox leendő szereplője elárulta, Petra nevű versenytáncos kedvesével sok a közös bennük, többek között a mozgás szeretete.

  „A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk” – idézte a fiatalt a Blikk, a lap Rubint Réka egyik Instagram-fotóján ki is szúrta a lányt.

  „Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: »Véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!«”